Νέα

Σεξακι με φεμινίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavouras13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Θα ανοίξω κι άλλη μπύρα τώρα. Έχω χάσει επεισόδια!
Είχα διαβάσει για την 5αγιώτισσα και τον Αλβανό και τώρα διαβάζω για long hair blowjobs!
Η Ελλάδα του Κούλη τα έχει όλα!!! :headbaning2:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Θα ανοίξω κι άλλη μπύρα τώρα. Έχω χάσει επεισόδια!
Είχα διαβάσει για την 5αγιώτισσα και τον Αλβανό και τώρα διαβάζω για long hair blowjobs!
Η Ελλάδα του Κούλη τα έχει όλα!!! :headbaning2:

Να’ναι καλά το σαη έχει μπολικο φαΐ...  :happy:

Εγώ αποχωρώ με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο  :tired:

:hi:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
καληνύχτα φιλαράκι...
Πάω δίπλα...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Κι εγώ δεν το περίμενα έτσι - δεν πήγαινα για κάτι τέτοιο εξαρχής. Απλά έκανα υπομονή για να μη χαλάσει το σκηνικό.
ρε φιλε πιο σκηνικο να χαλασει το χαλασμενο?
γιατι η φαση που θα πεις σκηνικο είναι η καβλα να εχει βαρεσει κοκκινο
κ να μην καταλαβαίνεται τι κανετε να μην υπαρχει μα, μου, σου και το μονο που υπαρχει στο μυαλο είναι η σκεψη πως να κανετε περισσοτερα
αυτό που περιέγραψες δεν λεγετε σκηνικο λεγετε θεατρο του παραλογου
όπως ειπε ενας άλλος φιλος αν εχεις τοσο χαμηλα στανταρ θα την πατας συνεχεια
σε τετοια φαση η της δειχνεις τι είναι σεξ κ ότι στο σεξ δεν χωρανε μαλακισμενες ιδεες η φευγεις
δεν καταπατάς τον εαυτο σου κ δεν τον καταντας ερμαιο κ η τον ισωπεδωνεις για ένα πιδημα
ειδικα όταν είναι κατι που μπορεις να το βρεις ευκολα κ μαλιστα να περασεις πολύ καλητερα ακομα κ σε μπουρδελο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ρε φιλε συγνωμη που θα σου μιλησω χοντρα αλλα θα το παω οσο πιο ομορφα μπορω...
υπαρχει κατι που λεγετε αυτοσεβασμος ένα άλλο που λεγετε εγωισμος κ ένα τριτο που λεγετε αξιοπρεπεια
για ένα γαμιση τα πατησες όλα κατω
ειπαμε μουνοδουλιαση ειπαμε αγαμια
αλλα ως ενα σημειο
τι να σου πω...
ΑΝ όλα αυτά είναι αληθεια...
ζωη σου είναι κανεις ότι θες...
εγω θα της ειχα σκασει μουτζα από το πρωτο δευτερολεπτο κ θα την εκανα...
όχι να μου εχει βγαλει την παναγια κ να σκέφτομαι να παω κ διακοπες μαζι της...
κ μετα αναρωτιεσται γιατι είναι ολες μεσα στις απαιτησεις...
προσεχε μηπως σου ζητησει να σε στραποναρει κιολας γιατι το να γαμας μονο εσυ είναι σεξιστικο...
ελεος απλα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γαμα τα...δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση και μετα τους φταινε τα κοριτσακια και καθονται και κραζουν. Δεν βλεπουν οτι δεν υπαρχει αντρισμος, τα κοριτσακια τους φταινε.

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
3.187
kavoura13, μετά από όλα αυτά που γίνανε στο κρεβάτι συζητάς οτι μπορεί να πας Ιο για συνέχεια!! Εγώ στη θέση σου θα είχα γίνει λαγός. Αυτά τα άτομα δεν μπορούν ν επικοινωνήσουν. Είναι στη κοσμάρα τους. Θέλουν τον άντρα ευνουχισμένο και υποδουλο στη κουταμάρα που έχουν στο κεφάλι τους. φύγε όσο είναι νωρίς πριν προκύψει κανένα παιδί και τρέχεις και δεν φτάνεις.  :vomit: :vomit: :vomit:

OP
OP
Kavouras13

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
προσεχε μηπως σου ζητησει να σε στραποναρει κιολας γιατι το να γαμας μονο εσυ είναι σεξιστικο...

Υπήρξε μια έμμεση αναφορά σε αλλαγή ρόλων, αλλά έκανα ότι δεν άκουσα/κατάλαβα
Τύπου "αν δεν μπορείς εσύ, μπορώ εγώ" (το είπε όταν ήταν λίγο πεσμένη η πούτσα μου)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Πριν λίγους μήνες, λόγω αγαμίας πήγα σε μια αριστερίστικη φεμινιστική, αντιρατσιστική ομάδα, μπας και βρω κάποια να πηδήξω.
Η ομάδα είναι αρκετά hardcore. Οι μισές είναι κοντές χοντρές λεσβίες με ξυρισμένα κεφάλια και μαύρα ρούχα. Αρκετοί γκει και γενικά υπάρχει ένα μίσος στο πατριαρχικό μοντέλο.

Φίλε μου εγώ έχω μια απορία.
Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι μπορεί να βρεις κάποια να πηδήξεις σε μια τέτοια ομάδα?
Όπως την περιγράφεις το πιο πιθανό είναι εκεί να πήγαινε κάποιος που ήθελε να τον πηδήξουν ή έστω να τον στραπονάρουν...

OP
OP
Kavouras13

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Φίλε μου εγώ έχω μια απορία.
Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι μπορεί να βρεις κάποια να πηδήξεις σε μια τέτοια ομάδα?
Όπως την περιγράφεις το πιο πιθανό είναι εκεί να πήγαινε κάποιος που ήθελε να τον πηδήξουν ή έστω να τον στραπονάρουν...
Η λογική μου ήταν ότι σε τέτοιες ομάδες υπάρχει έλλειψη πούτσων. Άρα λιγότερη προσφορά και μεγαλύτερη ζήτηση. Ενώ στις έξω γκόμενες πάνε όλοι και πέφτουν επάνω σαν λιγούρια.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Υπήρξε μια έμμεση αναφορά σε αλλαγή ρόλων, αλλά έκανα ότι δεν άκουσα/κατάλαβα
Τύπου "αν δεν μπορείς εσύ, μπορώ εγώ" (το είπε όταν ήταν λίγο πεσμένη η πούτσα μου)
και παρόλαυτά έκατσες?
Αντί να της πεις ένα ξερο όχι δεν μπορώ έχω μάθει να πηγενω με γυναίκες να έχουν θηλυκότητα κ όχι ζώο με συμπεριφορά Νταβέλη εσύ έκατσες?
Κ αύριο θα βγαίνετε κ θα βρίζετε την κάθε κοπέλα κ θα της τσουβαλιαζετε όλες...
Κ εσείς θα είστε οι σωστοί...
Τι να πω..
Ξανασκεψου τα 3 πράγματα που σου είπα
:headbang: :headbang: :headbang:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
και παρόλαυτά έκατσες?
Αντί να της πεις ένα ξερο όχι δεν μπορώ έχω μάθει να πηγενω με γυναίκες να έχουν θηλυκότητα κ όχι ζώο με συμπεριφορά Νταβέλη εσύ έκατσες?
Κ αύριο θα βγαίνετε κ θα βρίζετε την κάθε κοπέλα κ θα της τσουβαλιαζετε όλες...
Κ εσείς θα είστε οι σωστοί...
Τι να πω..
Ξανασκεψου τα 3 πράγματα που σου είπα
:headbang: :headbang: :headbang:
ετσι πες τα μαικ  ;) για τα 3 παιδια του το ειπες  :think: :headbaning2: :headbaning2:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715
υπάρχει λύσις, εντατικά σεμινάρια Animal Trainer

μια φορά κι έναν καιρό μέσα στο 90 με την τότε μου γκόμενα, είμαστε για ποτό και σκάει μια γνωστή της (καλοκαιράκι) που είναι αξύριστη μασχάλες, πόδια, σαν καθολικιά σπανιόλα, και βρωμάει κιόλας ιδρωτίλα. Η τύπισσα ήταν αυτό που λέμε ''φεμινίστρια'' με αριστεροακραίες καταβολές πολιτικών πεποιθήσεων και στάση ζωής ημιρωβινσόνος. Για κλίβανο !

Με ενδιαφέρον παρακολούθησα τι έλεγε, ήταν σα να παίζει κασέτα. Μόλις κέρασα τη φίλη μου ξεκίνησε να λέει κάτι και προσφέρθηκα να της κεράσω το ποτό της. Μανιασμένη λοιπόν άρχισε να προσβάλει και καλά ότι έτσι αγοράζουμε τα θηλυκά κλπ κλπ κλπ. Δεν πρόλαβα να απαντήσω, η γκόμενα μου της έριξε ένα χέσιμο πατόκορφο και το περίσσευμα του ποτού της το έχυσε κάτω, την έδιωξε. Δεν την ξαναπέτυχα πουθενά, αν και πολύ θα το ήθελα να τη φτύσω στη μούρη με χλέπα πρωινή.

είναι όλα στραβά στα κεφάλια τους, παρανοημένα, υπερβολικά κι αφύσικα. Περαστικά τους.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ετσι πες τα μαικ  ;) για τα 3 παιδια του το ειπες  :think: :headbaning2: :headbaning2:
4 είναι τα παιδιά να δω ποτέ θα το μάθεις :2funny:

Άμα δεν πλυνει χαλιά , δεν κάνουμε τίποτα.
οχουυυυυ φέρτα να στα πλακωσω μια με το πιεστικό να  να σταματήσεις επιτέλους :2funny:

το 60αρι να φερει  :grin:  γιατι την λαμογια αυτος την εκανε τελικα  :happy: :happy: :headbaning2: :headbaning2:
τίποτα δεν έκανα με έμπλεξαν παλι :headbang: :headbang:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
4 είναι τα παιδιά να δω ποτέ θα το μάθεις :2funny:

οχουυυυυ φέρτα να στα πλακωσω μια με το πιεστικό να  να σταματήσεις επιτέλους :2funny:

τίποτα δεν έκανα με έμπλεξαν παλι :headbang: :headbang:
ρε μαικ το πιεστικο karcher ειναι  :think: γιατι ο γκουρου τα χαλια δεν τα πλενει με αλλο μηχανημα  :cheesy: ετσι μου ειχε πει  :headbaning2: :headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom