ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.766
- Πόντοι
- 5.006
παλιές καλές εποχές τυπε μου :S :S :Sτο θεματακι προσφερεται τυπε με λιγο σπρωξιμο :S :S :S
παλιές καλές εποχές τυπε μου :S :S :Sτο θεματακι προσφερεται τυπε με λιγο σπρωξιμο :S :S :S
γαματα τυπε μου :S :S :Sπαλιές καλές εποχές τυπε μου :S :S :S
το θεματακι προσφερεται τυπε με λιγο σπρωξιμο :S :S :S
Για μια στιγμη..λες οτι δεν σου αρεσε η σουπα με το μακρι χοντρο φιντε, εαν σε ζητησουν να φας 3 πιατα, εσυ τι θα κανεις;Με το που ξεκινάμε σχεδόν μου σπρώχνει το κεφάλι στο αξύριστο και τριχωτό μουνί της να την γλύψω. Εγώ που ούτως ή άλλως δεν πολυγουστάρω γλυφομούνι αρχίζω να πανικοβάλλομαι, αλλά δείχνω χαρακτήρα και αρχίζω να γλύφω απαλά. Εννοείται ότι έφαγα τρίχες αλλά κάθε τόσο σταματούσα να πάρω μια αναπνοή και να βγάλω από το στόμα μου όσες τρίχες μπορούσα.
ΥΓ: Θα πάνε νομίζω με δυο λεσβίες φίλες της κάμπινγκ στην Ίο και μου είπε αν θέλω να πάω κι εγώ. Το σκέφτομαι...
Αυτά.
ρε φιλε συγνωμη που θα σου μιλησω χοντρα αλλα θα το παω οσο πιο ομορφα μπορω...Ούτε εγώ ξέρω γιατί με κάλεσε. Δηλαδή δεν με κάλεσε ακριβώς, το ανέφερε σε στιλ "αν θέλεις έλα κι εσύ". Και να σου πω την αλήθεια φοβάμαι τις λεσβίες οι οποίες είναι αρκετά επιθετικές και μπορεί να στραβώσουν μαζί μου γιατί ίσως θέλουν να κάνουν φάση μαζί της. Και να χαλαστούμε όλοι.
Όσο πατάει η γάτα. Δεν ήταν κι ο Κολοκοτρώνης.Η φεμινίστρια ειχε μουστάκι τυπε ;
Πριν λίγους μήνες, λόγω αγαμίας πήγα σε μια αριστερίστικη φεμινιστική, αντιρατσιστική ομάδα, μπας και βρω κάποια να πηδήξω.
Η ομάδα είναι αρκετά hardcore. Οι μισές είναι κοντές χοντρές λεσβίες με ξυρισμένα κεφάλια και μαύρα ρούχα. Αρκετοί γκει και γενικά υπάρχει ένα μίσος στο πατριαρχικό μοντέλο.
Ανάμεσα στο σωρό υπήρχε και μια οριακά φακαμπλ που δεν φαινόταν λεσβία και ήταν σχετικά γλυκιά και προσεγγίσιμη. Μετά από λίγο καιρό και αφού πλήρωνα στις εξόδους μας, φτάσαμε στο κρεβάτι.
Με το που ξεκινάμε σχεδόν μου σπρώχνει το κεφάλι στο αξύριστο και τριχωτό μουνί της να την γλύψω. Εγώ που ούτως ή άλλως δεν πολυγουστάρω γλυφομούνι αρχίζω να πανικοβάλλομαι, αλλά δείχνω χαρακτήρα και αρχίζω να γλύφω απαλά. Εννοείται ότι έφαγα τρίχες αλλά κάθε τόσο σταματούσα να πάρω μια αναπνοή και να βγάλω από το στόμα μου όσες τρίχες μπορούσα. Όταν εγώ ζήτησα πίπα, μου αρνήθηκε λέγοντας ότι "ο φαλλός λατρεύεται για χιλιάδες χρόνια, τώρα είναι η σειρά να λατρευτεί το αιδοίο". Όταν πήγα να μπω μέσα της μου λέει "όχι εσύ από πάνω" και ανέβηκε αυτή επάνω μου. Και λόγω έλλειψης τσιμπουκιού και λόγω στάσης, η στύση μου ήταν πολύ περιορισμένη. Εκείνη ανεβοκατέβαινε στην κοιλιά μου σχεδόν αδιάφορη για την (μη) ύπαρξη του πούτσου μου. Αισθανόμουν σαν παρατηρητής σε έναν ιδιότυπο γυναικείο αυνανισμό.
Μετά πήγα να μπω πισωκολλητά και μου είπε πώς δεν της αρέσει, γιατί είναι "πολύ σεξιστική στάση, με τον άντρα σε θέση επιβήτορα". Προσπάθησα να την πάρω σε πλάγιο ιεραποστολικό, ώστε να μην είμαι από πάνω της, αλλά μπλεκόντουσαν τα μπούτια μας και δεν μπορούσα να τον βάλω καλά. Εν πάση περιπτώσει, κατάφερα να χύσω. Την ώρα που έβγαζα το προφυλακτικά και το άφηνα στο πάτωμα μου είπε θυμωμένη "Πώς βγάζεις έτσι το προφυλακτικό;". "Πώς το έβγαλα;" ρωτάω με απορία. "Το έβγαλες πολύ προσβλητικά και το πέταξες στο πάτωμα! Τελικά είσαι σεξιστής!" Ειλικρινά δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω.
ΥΓ: Θα πάνε νομίζω με δυο λεσβίες φίλες της κάμπινγκ στην Ίο και μου είπε αν θέλω να πάω κι εγώ. Το σκέφτομαι...
ΥΓ2: Τι κάνει ο άνθρωπος όταν δε βρίσκει να γαμήσει. (για μένα το λέω)
ΥΓ3: Έχω την υποψία ότι μπορεί να πηδιέται με διάφορους λάθρο, που τους βοηθάει "να ενταχθούν και να νοιώσουν ευπρόσδεκτοι"
Αυτά.
τυπε πιο φτηνα κ ποιοτικα θα σ ερχοταν να πας στο μεταξι
συγνωμη αλλα με τετοια χαμηλα στανταρτς θα τη πατας συνεχεια..
Κι εγώ δεν το περίμενα έτσι - δεν πήγαινα για κάτι τέτοιο εξαρχής. Απλά έκανα υπομονή για να μη χαλάσει το σκηνικό.
Κι εγώ δεν το περίμενα έτσι - δεν πήγαινα για κάτι τέτοιο εξαρχής. Απλά έκανα υπομονή για να μη χαλάσει το σκηνικό.
...ε...μην τον στείλουμε και στο μετάξι τον άνθρωπο...κάτσε...
...πασά μου σε ένα μασαζάκι πρέπει να σε πάμε εσένα...μία ωρίτσα...να έρθεις στα ίσια σου...
...αφού πρώτα σου κάνουμε μια πλύση στομάχου βέβαια...για να βγουν οι όποιες τρίχες... ...
ποσους εχεις τσιμπουκωσει και εχουν κολλησει οι αρχιδοτριχες σαν μουστακι στην μαπα σου :S :S :Sκαποιοι αντρες εδω μεσα λενε οτι δεν ξυριζονται γτ δεν ειναι πουστηδες..
σαυτους αξιζουν τα τριχωτα μουνια να φτυνουν και να φτυνουν κ σταματημο να μην εχουν για να δουν τη γλυκα οι ασχετοι.
ποσους εχεις τσιμπουκωσει και εχουν κολλησει οι αρχιδοτριχες σαν μουστακι στην μαπα σου :S :S :S
μιλα μας για την εμπειρια να μπουκωνεις και να κολλαει η πουτσοτριχα με το ασπρο στην ακρη,σαν ριζα, στο λαρρυγι σου :S :S :Sευτυχως οχι πολλους
μιλα μας για την εμπειρια να μπουκωνεις και να κολλαει η πουτσοτριχα με το ασπρο στην ακρη,σαν ριζα, στο λαρρυγι σου :S :S :S