Νέα

Σεξ στον εργασιακό χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cuckwannabe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Γνωστά είναι αυτά η ελλεινιδα για να γαμηθει πρέπει η να είσαι στην παρέα-κύκλο της,η να σε γνωρίσει στη δουλειά της, άμα είσαι κι αφεντικό της εκεί έρχεται και στην πέφτει αυτη?

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.153
Πόντοι
3.786
Πιστεύετε οτι οι ελληνίδες παντρεμένες-ανύπαντρες κάνουν σεξ με άτομα του εργασιακού τους κύκλου?
Ναι. Οι παντρεμένες περισσότερο. Οι ανύπαντρες θέλουν να βρουν πρώτα σύζυγο. Οι παντρεμένες θέλουν να ξεχάσουν ότι τον βρήκαν.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Άμα έχεις λεφτά και είσαι το αφεντικό στην πέφτουν αυτές άμα είσαι άνεργος ούτε να σε ξέρουν δε θέλουν.. Η ελεεινιδα είναι επάγγελμα, όχι εθνικότητα.. ?

• Like
Αντιδράσεις: Y13

kostas2pros

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
0
Ενώ όλοι οι φιλοι μου ελεγαν τι τυχερα που θα εχεις στον εργασιακο χωρο που δουλευεις, δεν μου ετυχε τιποτα γιατι ισως δεν το επιδιωκα και δεν ειχε γινει ο βασικος σκοπος μου. Ελεγα μην ξεφτυλιστουμε στην δουλεια μας, παντα τυπικος και αντε γεια στο σχολασμα. Σου μενει ομως ενα απωθημενο οτι βρε σε εκεινη την χρονικη στιγμη με την συγκεκριμενη κοπελα θα γινοταν κατι καλό έστω και παράνομο γι αυτην. Λέω μην τις διαλυσω την οικογενεια της αμαρτια.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ναι . Και ειδικά οι παντρεμένες . Σε δημόσιο δε , σε δήμους σε δεκο κτλ ,γίνεται του κερατά το κάγκελο .

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ναι . Και ειδικά οι παντρεμένες . Σε δημόσιο δε , σε δήμους σε δεκο κτλ ,γίνεται του κερατά το κάγκελο . Δηλαδή ρε τυπε γαμιουνται στο δημόσιο αλλά δεν γαμιουνται στον ιδιωτικό τομέα που γίνεται της πουτανα το κάγκελο?? ??Αυτό πως το έχεις καταλάβει δηλαδή?

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ενώ όλοι οι φιλοι μου ελεγαν τι τυχερα που θα εχεις στον εργασιακο χωρο που δουλευεις, δεν μου ετυχε τιποτα γιατι ισως δεν το επιδιωκα και δεν ειχε γινει ο βασικος σκοπος μου. Ελεγα μην ξεφτυλιστουμε στην δουλεια μας, παντα τυπικος και αντε γεια στο σχολασμα. Σου μενει ομως ενα απωθημενο οτι βρε σε εκεινη την χρονικη στιγμη με την συγκεκριμενη κοπελα θα γινοταν κατι καλό έστω και παράνομο γι αυτην. Λέω μην τις διαλυσω την οικογενεια της αμαρτια.
Ναι ξέρεις αυτή εσένα περίμενε για να διαλύσει την. Οικογένεια της?.. Αυτή δεν έκατσε φάση μαζί σου τον έχει βρει έτοιμο τον επόμενο, στο καπάκι και την ίδια μέρα.. Άμα είναι κια λόγο ομορφουλα ουρες θα κάνουνε..

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Δεν βλέπω να έχω γράψει – να έχω δηλώσει , το ότι στον ιδιωτικό τομέα δεν πέφτει γαμήσι .

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.802
Πόντοι
3.656
Και για να μην ανατρέξω σε άλλες ιστορίες θα γράψω τι μου είπε μηχανικός εργένης που γενικά έπαιζε πολύ μπάλα με γυναίκες. "Προσέλαβα μία άσχημη για υπάλληλο γιατί αν έπαιρνα όμορφη θα κοίταζα όλη μέρα πως να την πηδήξω και δε θα μπορούσα να δουλέψω".
Φίλε όταν ήμουν Ρουμανία προ του 2007 το σύστημα ήταν απλό
Μία γραμματέας κανονική για τις δουλειές κ μια καβλιαρα για προσωπική χρήση.. Κοστοσ τότε 400 δολάρια και οι δύο το μήνα.
Πολλοί τότε από διάφορες χώρες Ιταλοί Γερμανοί Γάλλοι κλπ έκαναν γραφείο μόνο κ μόνο για να δικαιολογούν θέση γραματεος
Ενώ η δουλειά ήταν 2 τηλέφωνα την μερα

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.817
Πόντοι
201
Πιστεύετε οτι οι ελληνίδες παντρεμένες-ανύπαντρες κάνουν σεξ με άτομα του εργασιακού τους κύκλου?
Παντρεμένες και ανύπαντρες. Αν μια γυναίκα θέλει να πηδήξει-πηδηχτει θα το κάνει. Προσωπικά έχω δει πολλές περιπτώσεις πηδηματος συναδέλφων και σε 2 περιπτώσεις είχα τύχει να πηδηξω. Η μια ανύπαντρη χωρίς σχέση και η αλλη παντρεμένη.
Γνωρίζω περιπτώσεις που οι συζυγοι (άντρας ή γυναίκα) δεν έπαιρναν χαμπάρι και άλλες που μαθευτηκε και κατέληξαν σε διαζύγιο. Γενικά οι Έλληνες πηδιουνται με συναδέλφους. Κάργα όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom