Νέα

Σεξ ως αντίτιμο για ενοίκιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
?

Ποια είναι η άποψη σας συνάδελφοι ; κρίνοντας ότι δεν έχουμε τις ιδιαιτερότητες της Αγγλίας , θα μπορούσε να γίνει στον ίδιο βαθμό , κάτι τέτοιο ;

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
?

Ποια είναι η άποψη σας συνάδελφοι ; κρίνοντας ότι δεν έχουμε τις ιδιαιτερότητες της Αγγλίας , θα μπορούσε να γίνει στον ίδιο βαθμό , κάτι τέτοιο ;
ανοιξες ενα μαλακισμενο νημα...ΟΚ! Πες μας εσυ τη γνωμη σου πρωτα...Τι νομιζεις? Τι ενοικιο? Ποσα λεφτα? Ποια γκομενα? Απο που? Τι θα κανετε? Πως? Τι μοιρασμα θα πεσει? Θα εχεις μονο το ενοικιο η και τα αλλα εξοδα? Σπιτι σου? Υποενοικιαση? Σε αλλο σπιτι? Στυλ σε γαμω με τη γκορσονιερα μαζι? Ακουμε....

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
?

τυπε τετοια επιλογη προσφερε πρωτος ο λιλα αρκει να του γεμιζες τον κωλο κρεας καθε μερα

OP
OP
S

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Σε ευχαριστω για την εικόνα μόλις είχα φάει πρωινό  :vomit: :vomit: έχεις να σχολιάσεις κάτι στα σοβαρά ;

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Σε ευχαριστω για την εικόνα μόλις είχα φάει πρωινό  :vomit: :vomit: έχεις να σχολιάσεις κάτι στα σοβαρά ;
Εσυ εχεις? Δικο σου νημα ειναι....Πες μας εσυ πρωτα. Οσο για την εικονα, δεν λεει ψεματα...Ετσι ειναι!

OP
OP
S

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
ανοιξες ενα μαλακισμενο νημα...ΟΚ! Πες μας εσυ τη γνωμη σου πρωτα...Τι νομιζεις? Τι ενοικιο? Ποσα λεφτα? Ποια γκομενα? Απο που? Τι θα κανετε? Πως? Τι μοιρασμα θα πεσει? Θα εχεις μονο το ενοικιο η και τα αλλα εξοδα? Σπιτι σου? Υποενοικιαση? Σε αλλο σπιτι? Στυλ σε γαμω με τη γκορσονιερα μαζι? Ακουμε....
. Η άποψη μου ειναι ότι τέτοιες ιστορίες ακούς στην επαρχία συνέχεια( έχω προσωπικές εμπιρειες ) , στο στυλ " ... δεν έχει να πληρώσει το νοίκι και τα .... βρίσκουμε ... " , η όλη κατάσταση αποτελεί ανθρώπινη τραγωδία κατά τη γνώμη μου. Για τις λεπτομέρειες που ζητάς , έχουν σημασία ; Η ερώτηση έχει να κάνει με το επίσημο χαρακτήρα που έχει το θέμα στην Αγγλία , βάζουν ανοιχτά αγγελίες, τώρα μπαίνουν οι ιδιαιτερότητες της Αγγλίας ... ακριβό  ενοίκιο, μη ύπαρξη λογικής των πολιτών αγοράς ακινήτου , ενοικίαση δωματίου σε σπίτι αντί για διαμέρισμα ... και το εάν θα γινόταν κάτι τέτοιο,Ελλάδα,. Ειναι δηλαδή παράνομο ; θα το ασπαζόμασταν ως σύστημα επίσημα ;

OP
OP
S

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Εσυ εχεις? Δικο σου νημα ειναι....Πες μας εσυ πρωτα. Οσο για την εικονα, δεν λεει ψεματα...Ετσι ειναι!

ΕΣΥ πρωινιάτικα θες να σκέφτεσαι το κωλο του Λιλά ; Εγώ όχι

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ΕΣΥ πρωινιάτικα θες να σκέφτεσαι το κωλο του Λιλά ; Εγώ όχι
Ακομα περιμενω να μας πεις τι γνωμη σου για το δικο σου νημα! Πεταξες ενα συνδεσμο μιας μαλακισμενης σελιδας και περιμενεις απο εμας να γραψουμε...

Για πες!

OP
OP
S

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Ξαναδιάβασε

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
εφημεριδες δε διαβαζω...περιμενω σχολιο στο νημα σου...δικο σου σχολιο....αν ηταν να μπω στο μπου και να διαβαζω shortcuts αλλων, τοτε τα διαβαζα και μονος...

Πες μας λοιπον.....τι το ανοιξες το νημα αν δεν εχεις ο ιδιος αποψη καμια?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Η δικια μου νοικαρισα ειναι τρελλο μπαζο 29 μαιων..
Προτιμω τα ευρω

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
εφημεριδες δε διαβαζω...περιμενω σχολιο στο νημα σου...δικο σου σχολιο....αν ηταν να μπω στο μπου και να διαβαζω shortcuts αλλων, τοτε τα διαβαζα και μονος...

Πες μας λοιπον.....τι το ανοιξες το νημα αν δεν εχεις ο ιδιος αποψη καμια?

Τι παρακρουση ειναι αυτη...?

Εχεις κατι προσωπικο με τον ανθρωπο....?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.847
Πόντοι
9.931
Τι παρακρουση ειναι αυτη...?

Εχεις κατι προσωπικο με τον ανθρωπο....?

Εχει δικιο ο zadren, οταν ανοίγει κάποιος ενα καινούργιο θεμα πρώτα αυτος πρέπει να παραθεση την άποψη του και μετα να περιμένει απο τους αλλους.
Ετσι άσχετα μπορω να σου ανοιγω 15 θεματα την ημερα.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εχει δικιο ο zadren, οταν ανοίγει κάποιος ενα καινούργιο θεμα πρώτα αυτος πρέπει να παραθεση την άποψη του και μετα να περιμένει απο τους αλλους.
δεν εχω τιποτα με το παιδι....ασε τον γνωστο δημοσιαγραφο παπαρα να λεει...

εγω αυτο που λεω και πιεζω ειναι να μας πει δυο εισαγωγικα λογια για το τι θελει αυτος να κανει....γιατι για να ανοιξει ενα τετοιο νημα 2 πραγματα....η οτι κατι θελει σα βοηθεια απο μας (που εδω ειμαστε να τον βοηθησουμε με λυσεις που ξερουμε) η οτι ειναι αλλος ενας πουθενακιας που παιζει το πουλι του και ανοιγει μαλακισμενα νηματα να του περασει η ωρα...

Μεχρι στιγμης απο το πρωι μας εχει επιβεβαιωσει τελικα τι μελος ειναι...

Αυτα και καλη συνεχεια!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
:thumbsup:

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Εμενα με βοηθησε να βγάλω τις σπουδές μου αλλιως θα έμενα για πάντα σε επαρχιακή πόλη απ' όπου ήμουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom