Νέα

Σεξ με περιοδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα intothesea1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εκανα σεξ οταν η κοπελα μου ειχε περιοδο, το καναμε και τελειωσα και μεσα της.
Υπαρχει προβλημα για ασθενειες απο τη μερια μου ή απο τη μερια της?

Ευχαριστω
γλυφομουνι εκανες :think:
την επομενη κοιτα να γαμησεις κωλο μετα απο διαρροια :headbang: :headbang: :headbang:

βγαλε τη φωτο ρε γλιτση

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
αυτη η μυρωδια του σκοτωμενου αιματος της περιοδου με αηδιαζει...δεν μπορει να γαμηθει ετσι το μουνι...

cunty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0

Ευχαριστω

Δεν φαίνεται να έχεις τελειώσει μέσα. Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα για ασθένειες άμα είστε υγιείς. Έλεος πάντως και εγώ το ΄χω κάνει με περίοδο αλλά δεν έβγαλα φωτογραφίες μετά.  :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σιγα δεν εγινε και τιποτα..μην φοβασε

Project_or

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
22
Πόντοι
0
Ρε δε πάτε καλά...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

έχουμε και εκλογές...... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Ευχαριστω

Εντυπωσιακη φωτογραφια!  :rockon: :rockon: :rockon:

Κι εγω γουσταρω σεχ με περιοδο!
Αλλα σπανια να βρω γιαγιονι και να τρεχουν και αιματα παχυρευστα απο το μουνι της!  :-

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εντυπωσιακη φωτογραφια!  :rockon: :rockon: :rockon:

Κι εγω γουσταρω σεχ με περιοδο!
Αλλα σπανια να βρω γιαγιονι και να τρεχουν και αιματα παχυρευστα απο το μουνι της!  :-
αυτές μόνο πύον βγάζουνε.

Επισκέπτης
αληθεια εδω πως δεν ηρθαν οι δημοκρατικες δυναμεις να υποστηριξουν τον καταπιεσμενο φετιχιστη που δεν τον αφηνουμε να κανει το κεφι του :think: :think:
Φαινεται οτι χωρις μπλογκ και φραγκα η ενημερωση δεν εχει αξια :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αληθεια εδω πως δεν ηρθαν οι δημοκρατικες δυναμεις να υποστηριξουν τον καταπιεσμενο φετιχιστη που δεν τον αφηνουμε να κανει το κεφι του :think: :think:
Φαινεται οτι χωρις μπλογκ και φραγκα η ενημερωση δεν εχει αξια :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε κέρασε βισυνάδα το γκομενακι τυπε?  :grin:

ή κοκκινο κρασακι.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Μια φορα με την γκομενα μου ενω ειχε περιοδο πανω στα φιλια/μπαλαμουτια καυλωσε πολυ κ λεει χωστον μου.... :S

Τι να κανω και γω με σηκωμενο μπουτσο βαζω καποτα και μπαινω... :uglystupid: :idiot:

Δεν καταλαβαινα τπτ :2funny: :2funny: :2funny: Μια μαλακια και μιση :dancing: :dancing:

Εξασκησα το κομπεσερ ολιγον και μετα καπουτ αφου δεν 'ελεγε" η φαση
Ολα τα λεφτα η βυσινι καποτα μετα  :rockon: :rockon: :rockon:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.120
Πόντοι
216
Και εγω εχω δοκιμασει...αλλα μετα μολις πηγα εκανα μπανιο και ειδα τον πουτσο μου αναγουλιασα, τον επλενα και απλα δεν σκεφτομουνα τι εκανα εκεινη την στιγμη...
Ερωτηση...αν εχει περιοδο η γυναικα και την γαματε τον κωλο....δεν υπαρχει περιπτωση να σταξει αιμα απο το δυνατο κουνημα ???

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
δεν γαμας καλυτερα ρε παιχτη μια μπριζολα , να μαλακωσει και το κρεας
και μετα να την πεταξεις και στη σχαρα ?? εκει να δεις γουστα αδερφε ...

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η περίοδος τονίζει τη θηλυκότητα της γυναίκας και την κάνει πιο ελκυστική για σεξ. Τώρα εάν έχετε γαλουχηθεί με τις διδαχές του Ιερού Κορανίου, αλλάζουν τα πράγματα:

Sexual Intercourse in the state of Menstruation

Question: I recently married and my husband has on several occasions had intercourse with me during my menses. Despite my refusal he still would not listen, due to which I am greatly distressed. I am also greatly concerned about the future because I am sure he would do the same. I would like to ask you, that if he attempts to do so again, do I have the right to forcefully stop him or not? Will I be sinful for not doing so?

Answer From: Hazrat Moulana Mufti Nazeer Ahmed Qasmi – Head Mufti, Darul Uloom Rahimiya, Bandipora, Kashmir:

In the state of menstruation, it is permissible for the husband and wife to lay together, kissing and caressing is also allowed. However, to fulfil ones desires to the extent of having intercourse is strictly prohibited. It is also mentioned in the Holy Qur’an:

“O Muhammed, they ask you concerning menstruation. Say: it is an impurity, so keep away from women in their menstruation and do not approach them till they are purified.” (Surah Baqarah)

In a Hadith, the Prophet  has mentioned:

“That person who has intercourse with his wife whilst she is menstruating or that person who has intercourse in the unnatural place (anus) or that person who goes to a fortune teller, he has refuted that religion which has been revealed to me.” (Tirmizhi)

Therefore in light of the Qur’an and Hadith, to have intercourse during menstruation in not only strictly prohibited, but a major sin. It has been mentioned in another Hadith:

“That person who has intercourse with his wife whilst she is menstruating should give half a dinar in charity.” (Tirmizhi)

In our terms fifty pence or something to its value.

Furthermore, intercourse during menstruation for both man and woman results in many severe illnesses. This fact has been acknowledged by doctors past and present.

If the Husband in an uncontrollable desire forces his wife to have intercourse even though she is menstruating, it is obligatory for her to refuse. If she does not do so, she will also be sinful. If the woman refuses despite the insistence of her husband, she will not be sinful, rather she will be rewarded for abstaining from sin and causing her husband to do so too. From those sins which Islam has classified as ‘major’, one of them is having sexual relations in the state of menstruation. If the husband due to his overriding passions finds it difficult to control himself then during the days of menstruation, separate sleeping arrangements should be made. Furthermore, both parties should continue to repent for this sin thus far.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μια φορα με την γκομενα μου ενω ειχε περιοδο πανω στα φιλια/μπαλαμουτια καυλωσε πολυ κ λεει χωστον μου.... :S

Τι να κανω και γω με σηκωμενο μπουτσο βαζω καποτα και μπαινω... :uglystupid: :idiot:

Δεν καταλαβαινα τπτ :2funny: :2funny: :2funny: Μια μαλακια και μιση :dancing: :dancing:

Εξασκησα το κομπεσερ ολιγον και μετα καπουτ αφου δεν 'ελεγε" η φαση
Ολα τα λεφτα η βυσινι καποτα μετα  :rockon: :rockon: :rockon:
:think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom