amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.075
- Πόντοι
- 22.785
Γιατι να ειμαι τοσο ατυχος στη ζωη μου???
Γιατι???
Γιατί δέν γαμμμμμμάς ΚΩΛΟ βλάκα .................
Γιατι να ειμαι τοσο ατυχος στη ζωη μου???
Γιατι???
Σέ ψηφίζω για ήγέτη τής ΧΩΡΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ναι. Αν και αντιγραφή είναι αυτό από ένα blog. Ένας θεός ξέρει τί μπορεί να λέει το πρωτότυπο κείμενο. Τες πα.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥ (ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΟΤΕ 24-25)..... ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝ ΟΧΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΠΟ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΑΚΟΜΑ Η ΙΔΙΑ
24 τυπε?ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥ (ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΟΤΕ 24-25)..... ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝ ΟΧΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΠΟ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΑΚΟΜΑ Η ΙΔΙΑ
ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΓΚΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ "ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ..... ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ MOMENTUM24 τυπε?
σιγα ποτε τελειωσε την σχολη και ποτε μπηκε να διδαξει
μηπως εισαι φιδεμπορας δικε μου?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ MOMENTUM
και λιγα λες για τον σκατορουφιανοπουστα.μεγαλη χαμουρα ο τυποςαντε συρε και γαμησου ρε μαθητη
την γαμησες το ευχαρηστηθηκες
πραγματοποιησες ενα ονειρατο πολλων αγοριων,μεταξυ εμου(παντα ηθελα να πηδηξω την καθηγητρια αγγλικων) και τωρα πας και την αδειαζεις φορα παρτιδα γιατι σε εκραξε ο μπασταρδος ο πατερουλης σου και πουταναρα η μανα σου..... γιατι οπως φαινεται εχουν στιγματιστει απο μικροπολιτικες συμπεριφορες της υπαρχουσας κλεστης κοινωνιας
ρε αντε και γαμησου ρουφιανε μαθητη...
να μην ξαναδεις χαρα στα σκελια σου
η καταλληλη στιγμη τυπεεπειδη στα λατινικα τυχαινε να βολταρω, θες να ριξεις κανα υποτιτλο?
εδιτ: το βρηκα..πεπρωμενο?
η καταλληλη στιγμη τυπε
"φιδεμπορας" ισως ειναι η Φυσικος που δηλωνε οτι ηταν 24-25...24 τυπε?
Ελλεηνιδες καριολες μη το ενα μη το αλλο
τυπε μου μυριζει ψοφιο φιδι24 τυπε?