Νέα

Σεξ με 45+

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostisbam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστευετε οτι οι γυναικες 45++ ειναι πιο καθαρες απο τις πιτσιρικες?

• Ναι

Ψήφοι: 146 74,1%
  • Οχι

Ψήφοι: 51 25,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    197

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Εξαρτάται την ηλικία σου αλλά και την εμφάνιση της γυναίκας τύπε.

Μου έχει τύχει από badoo να γνωρίσω χωρισμένη μολδαβή μουνάρα 47 χρονών (εγώ ήμουν 40), μια χαρά πέρασα....

Η καθαριότητα δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με τον χαρακτήρα της κάθε γυναίκας, οπότε το ερώτημα για εμένα είναι άκυρο εντελώς.
Η καθαριότητα δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με τον χαρακτήρα της κάθε γυναίκας  Σωστος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ωραιος ο φίλος. Το θέμα είναι πως θα δείξουμε ότι γουστάρουμε, αν δε κάνουμε κοπλιμέντα? Δεν γίνετε απλά να πετάξεις την πούτσα σου έξω

Όταν είσαι Σαββίδης,δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.Μουνάρες,πλούσιες,επώνυμες απλώς τον βλέπουν και χύνουν.Πιστεύω ακόμα κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κομπλάρει εαν βγει μαζί του

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Ωραιος μαν! Καλο το μιλφ; Και οταν λες οτι κανονιζε σε σπιτι φιλων δηλαδη τι φαση τους ελεγε λειψτε για καποια ωρα απο το σπιτι για να παω με καποιον;

Καλοστεκουμενη είναι!Ναι έχει 2-3 καλές φίλες και πηγαίναμε στα σπίτια τους μόνο για γαμήσι!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Εγω ξερω πως μια 43+ μου εχει κανει τα καλυτερα γαμησια.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Αφηστε τον Πυρκαυλο να κάνει ότι θέλει, αφηστε τον να κάνει τη ζωηηηη του

45+ για να με φτιάξει πρέπει να είναι δυνατό μουνέτο

Π

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ωραιος ο φίλος. Το θέμα είναι πως θα δείξουμε ότι γουστάρουμε, αν δε κάνουμε κοπλιμέντα? Δεν γίνετε απλά να πετάξεις την πούτσα σου έξω

:hi:

Σαφως και δεν πας και πετας τη πουτσα σου εξω τυπε με το που δεις τη γκομενα.

Αντι για κοπλιμεντα, της μιλας οπως θα μιλουσες σε ενα φιλο σου, ανετα, απλα. Δεν λες ποτε κατι για την εμφανιση της.

Πανω απο ολα πρεπει να δειχνεις ανετος, να εισαι οντως ανετος. Να μην πεινας για μουνι. Αν πεινας για μουνι και το παιζεις ανετος, θα το μυριστει απο χιλιομετρα.

Φροντιζεις να γαμας οσο πιο συχνα μπορεις. Αν δεν εχεις διαθεσιμες γκομενες, εχει εδω μεσα δεκαδες κοριτσια που μπορεις να διαλεξεις με ποια ταιριαζεις καλυτερα ωστε να πηγαινεις οσο πιο συχνα μπορεις.

Το να γαμας συχνα, εξαφανιζει τη πεινα για μουνι. Γαμα οσο πιο συχνα μπορεις, αυτο ειναι μια καλη αρχη.

Εννοειται οτι δεν εισαι τρολακιας-μαλακας-βλαμμενος-τεμπελης-ηλιθιος-σαν κεφτεδακι(χοντρος και αγυμναστος με σκατα σωμα)-βρωμιαρης (το εχουμε ακουσει και αυτο) και δεν ντυνεσαι σαν τσοπανης.

Γαμα οσο πιο συχνα μπορεις, εξαφανιζει τη πεινα για μουνι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Όταν είσαι Σαββίδης,δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.Μουνάρες,πλούσιες,επώνυμες απλώς τον βλέπουν και χύνουν.Πιστεύω ακόμα κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κομπλάρει εαν βγει μαζί του

Εσενα σου εδωσα την ευκαιρια να ερθεις απο κοντα και να γνωριστουμε να δεις την αληθεια.

Σου εστειλα επισης μηνυμα να σου στειλω λεφτα για να βγεις απο τη μιζερια που ζεις και να ανεβει η ψυχολογια σου.

Τωρα καθεσαι  και λες τις μαλακιες που λες.

Δεν προκειται να δεις μουνι ποτε. Απλα θα συνεχισεις να λες τις μιζεριες σου εδω μεσα, τις κακιες σου και θα συνεχισεις να ζεις τη μιζερη και χωρις μουνι ανωμαλη ζωη που ζεις.

Πλεον εισαι στο σταδιο που σε πιανουν τα διαφορα ψυχωτικα τικ οταν γεμιζεις μισος και οργη. Το αριστερο ματι κλεινει πιο πολυ ή το δεξι;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Mια γυναίκα στα 45+ ζητάει δύο πράγματα: σεξουαλική απόλαυση ή ταυτόχρονα και συναισθηματική κάλυψη. Οι περισσότερες ζητούν το πρώτο, οπότε μια έξυπνη, ευγενική προσέγγιση με δυό τρεις καλές κουβέντες για κάτι που ξεχώρισες πάνω της, πχ το κούρεμά της, το χαμόγελό της, το καινουριο ρούχο της, σε βαζουν στο χαρτη. Αν θα ανταποκριθεί εξαρτάται από το πώς είσαι εμφανισιακά ως σύνολο, την εν γενει συμπεριφορά σου και από το πόσο εχέμυθος θα την πείσεις πως είσαι σε περίπτωση που είναι σε όποιου είδους σχέση. Όλες είναι ανοιχτές στο έξυπνο και διακριτικό φλερτ και η πλειονότητα θέλει και το κάτι παραπάνω. Η καθεμία θέλει τον τρόπο της, σίγουρα όμως δε θέλει καφριλίκια από τα οποία έχει χορτάσει στη ζωή της.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χρήστο κανόνισε αν είναι για Γκάλαξι
κι άσε τον Σάντμαν.
Τελευταία φορά (δεν θέλω να δείχνομαι)
έτσι κι έτσι.
Δεν λεω, θέα αστεράτη.
Ετερόκλητο κοινό, όμορφες παρουσίες
αλλά λίγο νευρικά τα γκαρσόνια
και τα κοκτέηλ στα ουράνια.
Να δώσω 18 ευρώ για κοκτέιλ και μαζί
με πουρμπουάρ 30, δεν τα κλαίω
αλλά θα ήθελα περισσότερη προσοχή
στην εσωτερική διακόσμηση.
Νομίζω είστε λίγο πίσω.

Αν πάμε μαζί, θέλω κάτι καλύτερο.
Πιο προσγειωμένα, πιο γήινα βρε αδερφέ!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

omg εναν τετοιον αντρα θελω!!!

αν ειναι οι 45+ σαν κι αυτον τοτε τι να πω..τον παντρευομαι αυριο!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

omg εναν τετοιον αντρα θελω!!!

αν ειναι οι 45+ σαν κι αυτον τοτε τι να πω..τον παντρευομαι αυριο!!

Έτσι από περιέργεια, τι ακριβώς γουσταρες τόσο πολύ? 19 λεπτά είναι το βίντεο και ο τύπος ζήτημα να τα κατάφερε να γαμησει 5 συνολικά.

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Λοιπον εχουμε και λεμε, παρθενια την πηρε 45+ και συνεχισε για κανα 6μηνο μεχρι που ειπα το δεσποτη παναγιωτη. Επομενες σχεσεις με μικρες που μου εσπασαν τ αρχιδια να φτασουμε μεχρι το χαμουρεμα και σε βαααθος χρονου τα υπολοιπα. Ξανερχεται τυπισα για "σχεση¨" 40αρα. Εγω 25, περιοχη κοντα σαλονικα. Κρατησε κανα χρονο, εχασα κιλα, εμαθα κολπα και την εψαχνα κανα διμηνο αφοτου εφυγε! Καβλα ατελειωτη, ολονυχτιες συνεδριες. Γενικα στη ζωη μου οτι εμαθα σχετικα με γυναικα το εμαθα απο 45+ κι οχι απο πιτσιρικα. Αντιθετως αυτες οι γυναικες μου εμαθαν πως να κουλαντριζω μια 20-25 χρονων. Η φραση θα σε μαθω να γλειφεις μουνακι μεχρι να μαλακωσουν τα δοντια σου! Δεν την λεει καμμια 20αρα! κι ουτε θα σου πει καμμια 20αρα (εξαιρεσεις παντα υπαρχουν) ασε μωρε τις μαλακιες με ποτα και βολτουλες, παμε καπου υσηχα να πουμε δυο κουβεντες να δουμε αν εχουμε χημεια για να βγαλουμε τα ματια μας! Δε λεω αμα εχεις πιπινακι γαλακτος στο κρεβατι και δεν ειναι σπασαρχιδικο, ανανεωνεσαι. Της δειχνεις και κανα δυο κολπακια να χυσει σαν αγαμητη, σπαρταριστα. Να σε μνημονευει στις κολλητες της για καιρο! Αλλα μετα ερχεται η γυναικα 45+ και σερνεσαι να πας για ντους, να παρεις ανασα για το δευτερο γυρο! Ολες οι γυναικες εχουν τη δικη τους χαρη. Οπως κι ο καθενας εχει τα δικα του γουστα και προτιμησεις. Κανεις δεν μπορει να πει οτι το δικο του γουστο και προτιμηση ειναι η καλυτερη. Και στο κατω κατω ρε συναγωνιστες αμα δεν γαμησουμε και τις "θιτσες" οπως τις λενε τι θα γινει? Ολο τις πιτσιρικες θα κυνηγαμε? Ασε που οταν σε βλεπουν με γυναικα καλοβαλμενη και μεγαλυτερη σου καπως οι μικρες ψαχνονται! τουλαχιστον μου εχει κατσει φαση με μιλφονι αλα μπρατσετα (φτιαγμενο στολισμενο, εγω 30κατι κι αυτη 48αρα)να παρω τηλεφωνο μικρης που αναρωτιωταν τι παιζει, αν ειναι γυναικα μου ή γκομενα!? Βεβαια η αλλη η γατα το πηρε χαμπαρι και γελασε (προσωρινα). Το βραδυ σε ψιθυρο στ αυτακι ειπε το αμιμητο: Θα γαμιωμαστε καθε μερα σαν τα φιδια ετσι που την αλλη μερα το πρωι να μην μπορεις να κατουρησεις! Θα σε στραγγιξω, πουστη! Ακου μικρουλες ο καυλιαρης δεν του φτανουμε εμεις!!! Ηταν απο τις λιγες (αν οχι η μονη) περιπτωση ακομπλαριστη και ανετη. Σιγουρη για το ηθελε και τι εκανε. Αλλο ενα χαρακτηριστικο των πιο μεγαλων γυναικων.

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον εχουμε και λεμε, παρθενια την πηρε 45+ και συνεχισε για κανα 6μηνο μεχρι που ειπα το δεσποτη παναγιωτη. Επομενες σχεσεις με μικρες που μου εσπασαν τ αρχιδια να φτασουμε μεχρι το χαμουρεμα και σε βαααθος χρονου τα υπολοιπα. Ξανερχεται τυπισα για "σχεση¨" 40αρα. Εγω 25, περιοχη κοντα σαλονικα. Κρατησε κανα χρονο, εχασα κιλα, εμαθα κολπα και την εψαχνα κανα διμηνο αφοτου εφυγε! Καβλα ατελειωτη, ολονυχτιες συνεδριες. Γενικα στη ζωη μου οτι εμαθα σχετικα με γυναικα το εμαθα απο 45+ κι οχι απο πιτσιρικα. Αντιθετως αυτες οι γυναικες μου εμαθαν πως να κουλαντριζω μια 20-25 χρονων. Η φραση θα σε μαθω να γλειφεις μουνακι μεχρι να μαλακωσουν τα δοντια σου! Δεν την λεει καμμια 20αρα! κι ουτε θα σου πει καμμια 20αρα (εξαιρεσεις παντα υπαρχουν) ασε μωρε τις μαλακιες με ποτα και βολτουλες, παμε καπου υσηχα να πουμε δυο κουβεντες να δουμε αν εχουμε χημεια για να βγαλουμε τα ματια μας! Δε λεω αμα εχεις πιπινακι γαλακτος στο κρεβατι και δεν ειναι σπασαρχιδικο, ανανεωνεσαι. Της δειχνεις και κανα δυο κολπακια να χυσει σαν αγαμητη, σπαρταριστα. Να σε μνημονευει στις κολλητες της για καιρο! Αλλα μετα ερχεται η γυναικα 45+ και σερνεσαι να πας για ντους, να παρεις ανασα για το δευτερο γυρο! Ολες οι γυναικες εχουν τη δικη τους χαρη. Οπως κι ο καθενας εχει τα δικα του γουστα και προτιμησεις. Κανεις δεν μπορει να πει οτι το δικο του γουστο και προτιμηση ειναι η καλυτερη. Και στο κατω κατω ρε συναγωνιστες αμα δεν γαμησουμε και τις "θιτσες" οπως τις λενε τι θα γινει? Ολο τις πιτσιρικες θα κυνηγαμε? Ασε που οταν σε βλεπουν με γυναικα καλοβαλμενη και μεγαλυτερη σου καπως οι μικρες ψαχνονται! τουλαχιστον μου εχει κατσει φαση με μιλφονι αλα μπρατσετα (φτιαγμενο στολισμενο, εγω 30κατι κι αυτη 48αρα)να παρω τηλεφωνο μικρης που αναρωτιωταν τι παιζει, αν ειναι γυναικα μου ή γκομενα!? Βεβαια η αλλη η γατα το πηρε χαμπαρι και γελασε (προσωρινα). Το βραδυ σε ψιθυρο στ αυτακι ειπε το αμιμητο: Θα γαμιωμαστε καθε μερα σαν τα φιδια ετσι που την αλλη μερα το πρωι να μην μπορεις να κατουρησεις! Θα σε στραγγιξω, πουστη! Ακου μικρουλες ο καυλιαρης δεν του φτανουμε εμεις!!! Ηταν απο τις λιγες (αν οχι η μονη) περιπτωση ακομπλαριστη και ανετη. Σιγουρη για το ηθελε και τι εκανε. Αλλο ενα χαρακτηριστικο των πιο μεγαλων γυναικων.
απολυτα σωστος  !

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Χρήστο κανόνισε αν είναι για Γκάλαξι
κι άσε τον Σάντμαν.
Τελευταία φορά (δεν θέλω να δείχνομαι)
έτσι κι έτσι.
Δεν λεω, θέα αστεράτη.
Ετερόκλητο κοινό, όμορφες παρουσίες
αλλά λίγο νευρικά τα γκαρσόνια
και τα κοκτέηλ στα ουράνια.
Να δώσω 18 ευρώ για κοκτέιλ και μαζί
με πουρμπουάρ 30, δεν τα κλαίω
αλλά θα ήθελα περισσότερη προσοχή
στην εσωτερική διακόσμηση.
Νομίζω είστε λίγο πίσω.

Αν πάμε μαζί, θέλω κάτι καλύτερο.
Πιο προσγειωμένα, πιο γήινα βρε αδερφέ!

Εχεις δηλωσει επισημα σε αλλο νημα οτι εισαι πικεριστης πλεον.

Τιποτα δεν θα σε εμποδισει απο το να πας μονος σου ή με τη παρεα σου. Μαζι δεν προκειται να βρεθουμε.

Καλη συνεχεια.

paulnet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
10

:kneel: Σωστός... Αυτά που λέμε "παράλληλες ενέργειες" και ερωτική απογείωση και όχι μια ξερή ξεπέτα μπορεί (συνήθως...) να στα δώσει αυτή που μόλις αποκάλεσες "θείτσα"... Το "γάλακτος" δεν είναι για χόρταση αλλά μόνο για το μεζέ

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
:kneel: Σωστός... Αυτά που λέμε "παράλληλες ενέργειες" και ερωτική απογείωση και όχι μια ξερή ξεπέτα μπορεί (συνήθως...) να στα δώσει αυτή που μόλις αποκάλεσες "θείτσα"... Το "γάλακτος" δεν είναι για χόρταση αλλά μόνο για το μεζέ
Μα για αυτο λεμε παμε "μεζεδοπωλειο" για κανα μεζεδακι και χασια και καλυβια για να φαμε τσιτσι! καπως ετσι και με τις γυναικες! Συμφωνω απολυτα, ασε που το "γαλακτος" ειναι κι ακριβο στην "συντηρηση"! Ολα μετρανε!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εχεις δηλωσει επισημα σε αλλο νημα οτι εισαι πικεριστης πλεον.

Τιποτα δεν θα σε εμποδισει απο το να πας μονος σου ή με τη παρεα σου. Μαζι δεν προκειται να βρεθουμε.

Καλη συνεχεια.

Εντάξει μωρέ, θα έρθουμε ως πελάτες!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606