Λοιπον εχουμε και λεμε, παρθενια την πηρε 45+ και συνεχισε για κανα 6μηνο μεχρι που ειπα το δεσποτη παναγιωτη. Επομενες σχεσεις με μικρες που μου εσπασαν τ αρχιδια να φτασουμε μεχρι το χαμουρεμα και σε βαααθος χρονου τα υπολοιπα. Ξανερχεται τυπισα για "σχεση¨" 40αρα. Εγω 25, περιοχη κοντα σαλονικα. Κρατησε κανα χρονο, εχασα κιλα, εμαθα κολπα και την εψαχνα κανα διμηνο αφοτου εφυγε! Καβλα ατελειωτη, ολονυχτιες συνεδριες. Γενικα στη ζωη μου οτι εμαθα σχετικα με γυναικα το εμαθα απο 45+ κι οχι απο πιτσιρικα. Αντιθετως αυτες οι γυναικες μου εμαθαν πως να κουλαντριζω μια 20-25 χρονων. Η φραση θα σε μαθω να γλειφεις μουνακι μεχρι να μαλακωσουν τα δοντια σου! Δεν την λεει καμμια 20αρα! κι ουτε θα σου πει καμμια 20αρα (εξαιρεσεις παντα υπαρχουν) ασε μωρε τις μαλακιες με ποτα και βολτουλες, παμε καπου υσηχα να πουμε δυο κουβεντες να δουμε αν εχουμε χημεια για να βγαλουμε τα ματια μας! Δε λεω αμα εχεις πιπινακι γαλακτος στο κρεβατι και δεν ειναι σπασαρχιδικο, ανανεωνεσαι. Της δειχνεις και κανα δυο κολπακια να χυσει σαν αγαμητη, σπαρταριστα. Να σε μνημονευει στις κολλητες της για καιρο! Αλλα μετα ερχεται η γυναικα 45+ και σερνεσαι να πας για ντους, να παρεις ανασα για το δευτερο γυρο! Ολες οι γυναικες εχουν τη δικη τους χαρη. Οπως κι ο καθενας εχει τα δικα του γουστα και προτιμησεις. Κανεις δεν μπορει να πει οτι το δικο του γουστο και προτιμηση ειναι η καλυτερη. Και στο κατω κατω ρε συναγωνιστες αμα δεν γαμησουμε και τις "θιτσες" οπως τις λενε τι θα γινει? Ολο τις πιτσιρικες θα κυνηγαμε? Ασε που οταν σε βλεπουν με γυναικα καλοβαλμενη και μεγαλυτερη σου καπως οι μικρες ψαχνονται! τουλαχιστον μου εχει κατσει φαση με μιλφονι αλα μπρατσετα (φτιαγμενο στολισμενο, εγω 30κατι κι αυτη 48αρα)να παρω τηλεφωνο μικρης που αναρωτιωταν τι παιζει, αν ειναι γυναικα μου ή γκομενα!? Βεβαια η αλλη η γατα το πηρε χαμπαρι και γελασε (προσωρινα). Το βραδυ σε ψιθυρο στ αυτακι ειπε το αμιμητο: Θα γαμιωμαστε καθε μερα σαν τα φιδια ετσι που την αλλη μερα το πρωι να μην μπορεις να κατουρησεις! Θα σε στραγγιξω, πουστη! Ακου μικρουλες ο καυλιαρης δεν του φτανουμε εμεις!!! Ηταν απο τις λιγες (αν οχι η μονη) περιπτωση ακομπλαριστη και ανετη. Σιγουρη για το ηθελε και τι εκανε. Αλλο ενα χαρακτηριστικο των πιο μεγαλων γυναικων.