Νέα

Σεξ με 45+

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostisbam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστευετε οτι οι γυναικες 45++ ειναι πιο καθαρες απο τις πιτσιρικες?

• Ναι

Ψήφοι: 146 74,1%
  • Οχι

Ψήφοι: 51 25,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    197

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Συνάδελφος από τη δουλειά, 44 μητέρα. Η τύπισσα ερχόταν με κολάν κάθε μέρα και κολλητές μπλούζες. Οι βυζάρες της δεν υπάρχουν. Μέχρι που ξεχειλίζουν από το σουτιέν. Ώσπου δεν άντεξα, της τα ριξα και μπήκα :pipa3: . Από τα καλύτερα γαμησια που έχω κάνει. Η τύπισσα ξέρει να γαμιεται. Ισπανικό, χύσιμο στο στόμα και γεια σας. Όνειρο!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Συνάδελφος από τη δουλειά, 44 μητέρα. Η τύπισσα ερχόταν με κολάν κάθε μέρα και κολλητές μπλούζες. Οι βυζάρες της δεν υπάρχουν. Μέχρι που ξεχειλίζουν από το σουτιέν. Ώσπου δεν άντεξα, της τα ριξα και μπήκα :pipa3: . Από τα καλύτερα γαμησια που έχω κάνει. Η τύπισσα ξέρει να γαμιεται. Ισπανικό, χύσιμο στο στόμα και γεια σας. Όνειρο!

Παντρεμενη ή χωρισμενη;

Ψαχνονταν για αντρα μαλλον...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Αν ειχε φαει καμμια χοντρη φρικη απο το διαζυγιο θα ειχε αποσυρθει και δεν θα εδινε σημασια σε ο,τι κατουραει ορθιο.Τυχερος ησουν trilala.

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Παντρεμένη ήταν και είναι. Μπορεί να κολακευτηκε απλά. Δύο τρεις φορές επειδή με είχε φτάσει στο απροχώρητο από την καύλα με τις βυζάρες της, την είχα βγάλει κρυφά φωτογραφίες, για να έχω δουλειά στο σπίτι :wink: . Μια φορά το κατάλαβε και δεν είπε κάτι. Μπορεί να κολακευτηκε που κατάλαβε ότι με φτιάχνουν οι βυζάρες της. Μπορεί να έψαχνε επιβεβαίωση. Και τη βρήκε αφού κάθε φορά που μιλούσαμε εγώ κοιτούσα φανερά τα βυζιά της! :tits2:

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Παντρεμένη ήταν και είναι. Μπορεί να κολακευτηκε απλά. Δύο τρεις φορές επειδή με είχε φτάσει στο απροχώρητο από την καύλα με τις βυζάρες της, την είχα βγάλει κρυφά φωτογραφίες, για να έχω δουλειά στο σπίτι :wink: . Μια φορά το κατάλαβε και δεν είπε κάτι. Μπορεί να κολακευτηκε που κατάλαβε ότι με φτιάχνουν οι βυζάρες της. Μπορεί να έψαχνε επιβεβαίωση. Και τη βρήκε αφού κάθε φορά που μιλούσαμε εγώ κοιτούσα φανερά τα βυζιά της! :tits2:

Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για να κρίνουμε πόσο μεγάλα βυζιά;

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Υπάρχει αλλά δεν θέλω να την εκθέσω. Να φανταστείς τυπε ελάχιστα πεσμένα λόγω ηλικίας και εγκυμοσύνης, που όμως ξεχειλίζουν από το σουτιέν στο πάνω μέρος. Ακόμα και με κλειστή μπλούζα φαίνεται το μεγαλείο τους. Πριν γίνει η φάση, και ενώ είχε καταλάβει ότι βλέπω μόνο τα βυζιά της όταν μιλάμε, με πετυχαίνει στο κουζινακι του γραφείου και μου λέει αν σ αφήσω να τα πιάσεις θα ηρεμήσεις λίγο? :P :tits:

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1

Σε αυτες τις ηλικιες παιζουν οι καλυτερες μιλφαρες.

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Υπάρχει αλλά δεν θέλω να την εκθέσω. Να φανταστείς τυπε ελάχιστα πεσμένα λόγω ηλικίας και εγκυμοσύνης, που όμως ξεχειλίζουν από το σουτιέν στο πάνω μέρος. Ακόμα και με κλειστή μπλούζα φαίνεται το μεγαλείο τους. Πριν γίνει η φάση, και ενώ είχε καταλάβει ότι βλέπω μόνο τα βυζιά της όταν μιλάμε, με πετυχαίνει στο κουζινακι του γραφείου και μου λέει αν σ αφήσω να τα πιάσεις θα ηρεμήσεις λίγο? :P :tits:

Και αντι να ηρεμησεις εσυ ξεσηκωθηκες περισσοτερο :)

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Άστα να πάνε τυπε! Χανόταν το χέρι μου μέσα στα βυζιά της

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
forum
καυλιαρα[/URL] 50αρα απο τα παλια .......... απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει αλλα δυστυχως δεν την εχω γυμνη :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom