Να πω κι εγώ πως η μπίλια έκατσε στη Δανάη! Αρκετά καλό μασάζ και ωραία χημεία! Χωρίς τιμοκαταλόγους κλπ, ένα φρέσκο κοριτσάκι με πολύ καλή διάθεση για να φτιάχνει τη δική μας! Όποιος θέλει τα υπόλοιπα σε πμ
ντελουξ ε;
Τα σπάει η μικρή Δανάη ..
Η Δαναη ειναι τρελο σεξι μωρο
κριμα που δεν ειναι για φουλ προγραμμα
Αντίθετα για μένα απο τις χειρότερες εμπειρίες ,πόσο σχετικά είναι καμιά φορά τα πράγματα και τα γούστα!
και πόσο δίκιο έχεις συνάδελφε. Όλα σχετικα είναι όντως.
Όλα είναι σχετικά;
Πολλοί άνθρωποι, παρανοώντας τη Θεωρία της Σχετικότητας, θεωρούν και λένε ότι: «Όλα είναι σχετικά», νομίζοντας ότι έτσι εκφράζουν τις απόψεις του Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Θα πρέπει λοιπόν εξ αρχής να σημειωθεί ότι η γνωστή φράση «Όλα είναι σχετικά… σύμφωνα με τη Θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν», όπως λένε οι περισσότεροι άνθρωποι, αν δεν είναι παρανόηση, τουλάχιστον είναι μια κοινοτυπία. Είναι λοιπόν όλα σχετικά σύμφωνα με τη Θεωρία της Σχετικότητας; Η απάντηση είναι ασφαλώς όχι! Ο ίδιος ο Αϊνστάιν έλεγε ότι δεν υπάρχει πιο κακοποιημένη θεωρία από τη Σχετικότητα: «Σχετικότητα, όπως την εννοώ εγώ, σημαίνει απλώς ότι ορισμένα φυσικά ή μηχανικά φαινόμενα, που κάποτε θεωρούνταν σταθερά και ακλόνητα, είναι σχετικά ως προς άλλα φαινόμενα της Φυσικής και της Μηχανικής. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα στη ζωή είναι σχετικά και ότι μπορούμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο»....
Και κλείνω λεγοντας ότι δεν είναι δυνατόν μέλη όπως ο gravity και ο Milfaros και άλλοι παλιοί που έχουν πληρώσει αδρά για ένα καλό Μασαζ να λένε για την Δαναη Ότι είναι ένα κουκλί και δυο προφίλ συγκεκριμένα που έχουν προϊστορία υπερασπισης συγκεκριμένου γραφείου εδώ μέσα να λένε ότι πέρασαν άσχημα....όπως ξεκίνησα να γράφω από το πρωτο μου ποστ το Προμοσιον εδώ μέσα πρέπει να κοπεί για να κρατήσουμε τι άλλο;;...ποιότητα..ποιότητα..ποιότητα...την καλημέρα μου...ημέρα για Μασαζ σήμερα και αύριο...επανέρχομαι με την εμπειρία μου..