Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Καλησπέρα σε όλους
Για σταυριαννα από όασις ξέρει κάποιος κάτι ;

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Σταυριάννα από oasis μεγάλο αρπακτικό νομίζει ότι έχει το χρυσό μουνί και δεν προχωράει κιόλας ΜΑΚΡΙΑ! Για Βάσω από Attica με ενημέρωσε το γραφείο πως σταμάτησε...

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
Καλησπερα τυποι,

ολυμπια απο βιπ, καμποσα κιλα παραπανω απο την φωτο, ωστοσςο βυζαρες και προχωραει. στα του μασαζ υπερβολικα μετρια
αννα απο αρτ, αυστηρα στα ΔΕΝ, τιμιο μασαζ, δεν θα προτεινα

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Τη καλημερα μου.
Λοιπον, Ευη παλια καραβανα deluxe το μονο καλο οτι ειναι λεπτη σε σχεση με αλλες. Χαλια μασαζ 15 λεπτα γυριζει το δακτυλο γυρο απο τη γαμπα μπας και σε παρει ο υπνος. Αντικοινωνικη με ενα βλεμα τυπου να μη ξερει που βρισκεται και τι ηρθε να κανει. Δε τη συστηνω οπως βλεπω απο μηνυματα και τι εγραψε και ο gravity. Απλως περιεγραψε. Συμπεριφερεστε ανουσια επιθετικα.
Αν ηξερα για αυτες που λεει θα απαντουσα. Δυστυχως δε τις εχω παρει φιλε.

Συνεδρια με Τεα. Τσιμπουκοχειλαρες για δυνατο mouth fuck. Αλλα μονο αυτο. Λαδωμα με μερικες ανασες τυπου ταντρα. Ισως εχει κουραστει.

Μιλανα λαδοκορη και μετριο μασαζ. Καλαμακι ωραιο ομως και επικεντρωνεται σε ολα τα σημεια.

Χριστινα μονο χερι. Αγγουρο σωστα τα λετε.

Ηρω στα δεν τουλαχιστον με εμενα.

Ρουλα μεχρι λιγο καλαμακι ετσι πιπιλα επιφανειακη χαλια σωματοτυπο για εμενα. Μαλλον εφυγε, δεν χασαμε βεβαια και κανενα κελεπουρη.

Χριστιανα πρωην deluxe ξερετε που τη βρισκουμε;
μιλανα από ντελουξ εννοείς; Προχωράει ως πίπα ή και παραπάνω;
παρτη άφοβα (αν την βρεις γιατι όσες Φορές έχω ρωτήσει είναι κλεισμένη) η λατίνα Τρελαίνει κόσμο..τρανή σε όλα της!!παιδες οι Χριστίνα η καινουργια του deluxe είναι νεα μεταγραφη και δούλευε στο velvet?λεω να τη δοκιμάσω αύριο..

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Τη Χριστίνα από velvet την είχα πάρει πολλές φορές , στην αρχή ήταν αρκετά καλή , το τελευταίο μήνα πάρα πολύ βαρετή , με το ζόρι για φραπεδακι και με μια ξυνιλα, αν λέμε την ίδια είναι στα πολύ δεν.....

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Από deluxe κατά την γνώμη μου μόνο Μίλανα και Δανάη αξίζουν οι υπόλοιπες πολύ μετριες

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Από Τρίτη αναστέλλεται και το μασάζ η λάθος κατάλαβα:confused:

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Μικρή ανασκόπηση προς ναυτιλλομένους κατά την προσωπική μου άποψη...

Vip massage Ελένη είναι στα ναι.

Deluxe massage Δανάη Μίλανα Καρίνα είναι στα ναι...

Attica massage δεν έχω εντοπίσει καμία που να έχει ενδιαφέρον.

Lux massage Τέα οκ γιατί δεν υπάρχει και καμια άλλη που να έχει ενδιαφέρον.

Velvet massage . Αφροδίτη , Ηρώ Τερέζα, Εύα είναι στα ναι.

Daydream Athens Αλεξάνδρα θα έλεγα πως είναι στα ναι αλλά νομίζει πως δουλεύει στη Nεα Υόρκη...

Τέλος πάντων ....είναι προσωπική εκτίμηση.

Καλό βράδυ σε ολους

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Τη καλημερα μου.
Λοιπον, Ευη παλια καραβανα deluxe το μονο καλο οτι ειναι λεπτη σε σχεση με αλλες. Χαλια μασαζ 15 λεπτα γυριζει το δακτυλο γυρο απο τη γαμπα μπας και σε παρει ο υπνος. Αντικοινωνικη με ενα βλεμα τυπου να μη ξερει που βρισκεται και τι ηρθε να κανει. Δε τη συστηνω οπως βλεπω απο μηνυματα και τι εγραψε και ο gravity. Απλως περιεγραψε. Συμπεριφερεστε ανουσια επιθετικα.

Συνεδρια με Τεα. Τσιμπουκοχειλαρες για δυνατο mouth fuck. Αλλα μονο αυτο. Λαδωμα με μερικες ανασες τυπου ταντρα. Ισως εχει κουραστει.

Μιλανα λαδοκορη και μετριο μασαζ. Καλαμακι ωραιο ομως και επικεντρωνεται σε ολα τα σημεια.

Ρουλα μεχρι λιγο καλαμακι ετσι πιπιλα επιφανειακη χαλια σωματοτυπο για εμενα. Μαλλον εφυγε, δεν χασαμε βεβαια και κανενα κελεπουρη.

παρτη άφοβα (αν την βρεις γιατι όσες Φορές έχω ρωτήσει είναι κλεισμένη) η λατίνα Τρελαίνει κόσμο..τρανή σε όλα της!!παιδες οι Χριστίνα η καινουργια του deluxe είναι νεα μεταγραφη και δούλευε στο velvet?λεω να τη δοκιμάσω αύριο..
Η μιλανα ως που φτάνει; Καλαμάκι ή και παραπάνω; Η δαναη ξέρουμε;

Zewasoft

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Like
58
Πόντοι
0
Δεν νομίζω πως η Αλεξάνδρα προχωράει γενικά... μπορεί κατ εξαίρεση.. πάντως σε μένα τρεις φορές δεν και επίσης σε φίλους που έχω μιλήσει... όπως κ γενικά το day dream είναι στο δεν ..

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Zewasoft (κλαίω με το nickname). Με χρήμα και υπομονή και ο κώλος γίνεται μουνί...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Τη καλημερα μου.

Η μιλανα ως που φτάνει; Καλαμάκι ή και παραπάνω; Η δαναη ξέρουμε;

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Συνάδελφοι μου έχει κανείς άποψη για Βάσω από Αττικά , αν συνεχίζει η σταμάτησε είναι η μόνη που αξίζει από κει αλλά δεν τη βλέπω

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Μικρή ανασκόπηση προς ναυτιλλομένους κατά την προσωπική μου άποψη...

Vip massage Ελένη είναι στα ναι.

Deluxe massage Δανάη Μίλανα Καρίνα είναι στα ναι...

Attica massage δεν έχω εντοπίσει καμία που να έχει ενδιαφέρον.

Lux massage Τέα οκ γιατί δεν υπάρχει και καμια άλλη που να έχει ενδιαφέρον.

Velvet massage . Αφροδίτη , Ηρώ Τερέζα, Εύα είναι στα ναι.

Daydream Athens Αλεξάνδρα θα έλεγα πως είναι στα ναι αλλά νομίζει πως δουλεύει στη Nεα Υόρκη...

Τέλος πάντων ....είναι προσωπική εκτίμηση.

Καλό βράδυ σε ολους
Οταν λες οτι η Αλεξανδρα ειναι μαλλον στα ναι , μπορεις να ριξεις σε παρακαλω πολυ τα φωτα σου διοτι την εχω δει 3 φορες και ουτε που το συζητησε για να κανουμε χωρις πετσετα.
Ηταν πολυ καθετη...

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Εχεις κανεις εικονα και εμπειρια για Δημητρα , Αντα ,Λενα ,Μαριλου , Ευα , Νεφελη και Νικολ (Velvet) μεχρι που φτανουν (κατα προτιμηση μπριζολα).
Ευχαριστω!

milfaros2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Βασικά έχει κανεις εικόνα αν θα παρέχουν υπηρεσίες από αύριο; Εγώ ρώτησα το Σάββατο και μου είπαν κανονικά αλλά χτες διάβασα πως θα ανασταλούν τα μασάζ

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Εχεις κανεις εικονα και εμπειρια για Δημητρα , Αντα ,Λενα ,Μαριλου , Ευα , Νεφελη και Νικολ (Velvet) μεχρι που φτανουν (κατα προτιμηση μπριζολα).
Ευχαριστω!

Η Μαριλου φτάνει μέχρι καλαμάκι μετά από μερικά ραντεβού. Για μπριζόλα θα σου έλεγα ότι ίσως, εγώ δεν έχω πάρει τόσες φορές ούτε το επιδίωξα. Φραπέ από το πρώτο καλαμάκι μετά.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.730
Πόντοι
41.813
Βασικά έχει κανεις εικόνα αν θα παρέχουν υπηρεσίες από αύριο; Εγώ ρώτησα το Σάββατο και μου είπαν κανονικά αλλά χτες διάβασα πως θα ανασταλούν τα μασάζ

ε τοτε μονο θα πηδαμε :2funny::2funny::2funny::2funny::grin::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom