XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
Δεν έχουν βάλει ακόμη φωτογραφίες από τις κοπέλες η μια φωτογραφία που υπάρχει λογικά είναι της ιδιοκτήτριας
Δεν έχουν βάλει ακόμη φωτογραφίες από τις κοπέλες η μια φωτογραφία που υπάρχει λογικά είναι της ιδιοκτήτριας
Έλα ντε !! Συμφωνώ...Δεν έχουν βάλει ακόμη φωτογραφίες από τις κοπέλες η μια φωτογραφία που υπάρχει λογικά είναι της ιδιοκτήτριας
Ήθελα να 'ξερα ,ποιός θα πληρώσει για αυτά τα πλάσματα του Vipmassage? Αν στις φωτογραφίες φαίνονται τόσο χάλια, δε θέλω να φανταστώ πώς θα είναι από κοντά...
Φόλα η Λούσι?Στις αρχές κάνανε σαν τρελοί ορισμένοι...Ήταν πολύ καλό μασάζ και ο φραπές άλλο πράγμα... τεσπα δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να άλλαξε ούτε πρώτη είναι ούτε τελευταία!Περί Λού...σις από deluxe.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο της προηγούμενης σελίδας. Κόκκινη κάρτα από το ημίχρονο. Άλλη κοπέλα στις φωτογραφίες, μασάζ λίγο χειρότερο από το χάλια και τουπέ συμπεριφορά με απαιτήσεις, που πραγματικά απορώ που στο καλό βρήκε τόσο θάρρος (ή θράσος).
(Όλοι παθαίνουμε...το θέμα είναι ποιοι μαθαίνουμε)
ΥΓ: Γενικά τις καλές περιπτώσεις μπορούμε να τις αναφέρουμε "με τρόπο" αλλά να μην τις δίνουμε φόρα παρτίδα και τις καίμε (καθώς όντως διαβάζουν και όντως κάποιες ξενερώνουν). Τις φόλες οφείλουμε να τις δίνουμε, μιας και έτσι θα καθαρίσει όσο να ναι και ο αγωνιστικός χώρος.
μα καλά τόσα φράγκα σε αυτά...κριμας...Μετά το κοροδοιο της συμφοράς έχασα 300έ σε φόλες σκέτο κακο μασάζ
Από τα γνωστά γραφεία δοκίμασα νέες κοπέλες Κ όλα μάπα
Τουλάχιστον να λέμε τις κακές ιστορίές μας δημόσια
Προς αποφυγή
Καλημέρα σας γνωρίζει κανεις κάτι για εδω....;;;
Μάτζαρου 7
Ευχαριστώ!!!
Καλημέρα σας γνωρίζει κανεις κάτι για εδω....;;;
Μάτζαρου 7
Ευχαριστώ!!!
gravity,μου φαίνεται είναι καιρός να αλλάξεις νήμα,και συνήθειες...ένα βήμα πριν τα cg,είσαι ..με τα λεφτά που (πιστεύω),έχεις δώσει,θα έβρισκες ολοκληρωμένες υπηρεσίες....Απο Velvet ξερει κανεις ποιες ειναι καλες
μασαζ + φραπε με καλαμακι ?
η
και γενικα απο γραφεια
η ανεξαρτητες
στειλτε μ π.μ προτασεις απ κοπελες για μασαζ με καλαμακι
Ευχαριστω πολυ
Απο OSMOSE εχω δοκιμασει ΝΙΚΗ , πολυ καλη σε ΟΛΑ
εννοειται κανει Φουλ με 100Ε
Επισης δοκιμασα προσφατα Ελενη απο OSMOSE εννοειται κ αυτη φτανει με 100Ε φουλ
Καλη γενικα , πιο μεγαλη - λιγο πιο σπασμενη απο κοντα
εχει πεσει φωτοσοπ
αλλα σε περιποιειται το ΜΙΛΦ
Αν εχετε βρει κατι καλο να αξιζει απο ΟΣΜΟΣΕ πειτε μου
Επισης αν εχετε καποια καλη εμπειρια μασαζ + φραπε με καλαμακι μου λετε
Κρατα τα λεφτά σου καλύτεραΣε ευχαριστούμε πολύ φίλος
Εγώ τη πήρα τηλ σήμερα κ μου είπε μασάζ με εκτόνωση 50έ
Στο Κολωνάκι
Δεν τη ξέρω τη κυρία
Ίσως πάω κάποια στιγμή
gravity,μου φαίνεται είναι καιρός να αλλάξεις νήμα,και συνήθειες...ένα βήμα πριν τα cg,είσαι ..με τα λεφτά που (πιστεύω),έχεις δώσει,θα έβρισκες ολοκληρωμένες υπηρεσίες....