Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (19 μέλη και 48 επισκέπτες)

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Οποιος ξερει για ΦΡΑΤΖΕΣΚΑ απο Athens Massage , οποιος εχει στοιχεια επικοινωνιας να μου στειλει Π.Μ

Αυτη δουλευει στο athens massage

Aλλα Δεν την προλαβα , τωρα εφυγε....

Αυτη ηταν ΔΥΝΑΜΗ ;-)

απ τη φωτο τη καταλαβα αλλα δεν τη προλαβα........

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Έχεις δίκιο γενικά δεν το προχωράει τόσο ευκολα έχω κάνει 3-4 ραντεβού μαζί της αλλα ειμαι κοντά. Αν ήταν πιο άνετη θα ήταν σίγουρα τοπ 1-2. Και ναι οπως είπες παιζει ρολο και η προσεγγιση, η επιμονη, τιμή κλπ.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.218
Πόντοι
5.595
Έχεις δίκιο γενικά δεν το προχωράει τόσο ευκολα έχω κάνει 3-4 ραντεβού μαζί της αλλα ειμαι κοντά. Αν ήταν πιο άνετη θα ήταν σίγουρα τοπ 1-2. Και ναι οπως είπες παιζει ρολο και η προσεγγιση, η επιμονη, τιμή κλπ.

Ειναι πολλα 3-4 ραντεβου για φραπε ομως :( Ωραια φαινεται στις φωτο, αλλα....

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Επειδη λογικα ακομα δεν μπορεις να στειλεις Pm λογω των λιγων δημοσιευσεων σου μπορεις να πεις με τροπο τι μπορεσες να παρεις απο Αλεξανδρα? και σε ποιο ραντεβου?

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας

εδώ και 2.5 χρόνια παρακολουθώ το σαιτ δίχως να είμαι μέλος και μπορώ να πω οτι έχω σώθεί απο πολλά πεταμένα λεφτα..ως άρρωστος μασαζάκιας εχω κάνει πάνω απο 100 μασάζ έχω χάσει το μέτρημα πραγματικά θα σας πω την δικιά μου εμπειρία με αυτες που είναι τώρα στο χώρο γιατι αλλάζουν συνέχεια.

athens massage: ποτέ και τίποτα. βέβαια η ναταλία δούλευε πιο παλιά στο your και πιο πριν στο οσμοσε

masaz sto spiti: στα δεν και αυτο. υπάρχουν 2 που προχωράνε η ήμουν τυχερός δεν ξέρω. δεν θα πω ονόματα το γραφείο είναι απο τα πιο αυστηρά θα έχουν σίγουρα πρόβλημα οι κοπέλες.

lotus: γενικά στα δεν. μια προχωράει

velvet massage: πολυ δυνατή η χριστίνα απο τις καλύτερες αυτη τη στιγμή στο χώρο. πολυ ευχαριστημένος... και η κρίστη όπως έχει ειπωθεί καλή αλλα το κομμάτι μασάζ δεν το πολυκατέχει (ψάχνω ποιότητα και στα 2 εξτρα και μασαζ)

deluxe: μέτρια ποιότητα, έχει 2 διαμαντάκια την Δανάη και την Αλεξάντρα. Σάντυ δεν έχω δοκιμάσει δεν τρελαίνομαι.και η καρίνα καβλάκι αλλα μετριο μασάζ και εξτρα. πάει να γίνει λιγο οσμοσε η φάση εκεί

art massage: μόνο νίνα λέει. Απο τις καλύτερες στο χώρο τώρα.

masaz-spiti: μίνα μονο λέει. Και αυτη πολυ καλή στο μασάζ και ακόμα καλύτερη στο 2 μέρος

Osmose: ότι χειρότερο στο χώρο. καλύτερα σε στουντιο

Ilovemassage: η λευλα ειναι καλη κάνει ταντρα μασάζ αλλα μιλάει ακαταπαυστα. με ωτοασπίδες θα περάσετε τέλεια..

massage joy: δεριάνα πολυ καλή, μικρούλα αλλα μάλλον στα δεν με μια επιφύλαξη. το ίδιο για ρομίλντα. δεν λέει η gonzalez και η φίλη της η μαριάντζελα.αφροδίτη δεν έχω δοκιμάσει

massagespa: στα δεν

massage4u: στα δεν

Θα ελεγα top 3 αυτη τη στιγμή

1. Νίνα απο art
2. Χριστίνα απο velvet
3. Δανάη απο deluxe

Αμέσως μετά μίνα απο masaz-spiti, Αλεξάντρα απο deluxe και Κρίστι απο velvet.

Αυτά γενικά.
οτι άλλο πμ
αφροδιτη καλη στο δευτερο μερος,απο μασαζ ειναι λιγο εως πολυ αδιαφορη κ απο εμφανιση κοντουλα μελαχρινη με καλο μεγεθος στηθους

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
I ελπίδα ειναι μιλφ, καλο μασάζ και προχωραει άνετα αλλα δεν είναι πολυ του γούστου μου θα έλεγα οτι υπάρχουν πολύ καλύτερες. Η Δήμητρα κάνει φοβερό μασάζ (με ζεστό λάδι)και προχωράει αλλά είναι παχουλή και χειρότερη γενικά απότι στην φώτο. Για τις άλλες 2 προσωπικά δεν ξέρω αλλά απο μασαζοφίλους χεχε δεν έχω ακούσει κάτι καλό. το γραφέιο γενικά δεν ειναι αυστηρά μασάζ οπως athens, masaz spiti, home massage, massagespa klp

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
καλα ρε παιδιά αυτη η αντζελα απο lotus τι κουκλάκι ειναι?οποιος εχει εμπειρία ας στείλει ενα πμ

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές .Είχα καιρό να ασχολήθω λόγω προσωπικών θεμάτων και έπεσα σε νέο  μασαζοσάιτ επ ονόματι
.Μπορώ να πω οτι η τηλεφωνήτρια είναι πολύ ευγενική και έχει και άμεση εξυπηρέτηση. Σοβαρό Site .Δοκίμασα την θεραπεύτρια Αίντα,Σοφία και Στέφι.Πολύ καλό επαγγελματικό μασάζ ,και η 3 άνετη.Είδα στο Site οτι υπάρχει το Ενεργειακό Τάντρα Ξεμπλοκάρισμα και θα ήθελα να το δοκιμάσω γιατί μου ακούγετε ενδιαφέρον .Γνωρίζει κανένας να με ενημερώσει? :think:

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές .Είχα καιρό να ασχολήθω λόγω προσωπικών θεμάτων και έπεσα σε νέο  μασαζοσάιτ επ ονόματι
.Μπορώ να πω οτι η τηλεφωνήτρια είναι πολύ ευγενική και έχει και άμεση εξυπηρέτηση. Σοβαρό Site .Δοκίμασα την θεραπεύτρια Αίντα,Σοφία και Στέφι.Πολύ καλό επαγγελματικό μασάζ ,και η 3 άνετη.Είδα στο Site οτι υπάρχει το Ενεργειακό Τάντρα Ξεμπλοκάρισμα και θα ήθελα να το δοκιμάσω γιατί μου ακούγετε ενδιαφέρον .Γνωρίζει κανένας να με ενημερώσει? :think:

μόνο η Λεύλα αποτι ξέρω κανει ταντρα. ουσιαστικα μασαζ με φραπε στο τελος. μιλάει πολυ κουραστική και λεει και βλακείες για ενεργειες και κατι αλλα παραμύθια. καλυτερα να κανεις με νίνα η χριστίνα. καλυτερο "ταντρα ξεμπλοκάρισμα" προσφέρουν κατα την αποψη μου

David 1975

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0

Φωτογραφίες από της κοπέλες που δοκίμασες υπάρχουν κάπου;

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
Ναι ναι αμα παρεις τηλ. σου στελνουν φωτο και διαλεγεις

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Καλησπέρα συναγωνιστές .Είχα καιρό να ασχολήθω λόγω προσωπικών θεμάτων και έπεσα σε νέο  μασαζοσάιτ επ ονόματι
140€ δεν ειναι παρα πολλα ομως?....και ειναι υποχρεωτικα 2ωρο.....ας κανει καποιος το κασκαντεριλικι και μας λεει.
Απο εμφανιση τι λενε αυτες που πηρες?

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Λογικά πρέπει να έχει και extra.

ionas38

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2019
Like
100
Πόντοι
0
140€ δεν ειναι παρα πολλα ομως?....και ειναι υποχρεωτικα 2ωρο.....ας κανει καποιος το κασκαντεριλικι και μας λεει.
Απο εμφανιση τι λενε αυτες που πηρες?
Κοιτα τα 140 € κι εμενα μου φαινονται πολλα αλλα για να τα ζηταει λογικα  θα ειναι κατι το ιδιαιτερο και απ οτιο εχω ακουσει εχει πολυ ζητηση . Γι αυτο ρωταω κι εγω και μαλιστα ενας φιλος παραπανω ο stavros_spike ειπε οτι την εχει δοκιμασει να μας ελεγε καποιες λεπτομεριες αν μπορει. Οι αλλες κοπελιες ειναι πολυ ομορφες , στειλε στο viber να σου στειλουν φωτο. ΑΥτες βεβαια κανουν μονο μασαζ με πετσετα , αλλα επαγγελματικο μασαζ!!!

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
δεν αξίζει με τιποτα τα 140ευρώ. το ταντρα το κάνει μονο η Λεύλα η οποία σου μιλάει για 20λεπτά για βλακείεσ με ενέργειες και πως σκεφτομαστε με το πάνω κεφαλι και κατι αλλες αερολογιες. Δεν λέω ξέρει απο μασαζ και κανει καλο φραπε αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες απο πιο ωραίες κοπέλες με λιγότερα λεφτά

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Ρε φίλε εμάς βρήκες; Πας να ψαρεψεις ευρωπουλα; Πριν μηνες μας είχες πρήξει τα αρχιδια με την Αντζυ που είχε γυρίσει όλα τα Μασαζομαγαζα και μετά μοίραζες παντού το τηλέφωνο της σαν ανεξάρτητη.Την είχα κλείσει για το Μπιλ στο Μεταξουργείο δίπλα στο μέτρο και μου είχε ζητήσει συν 50 ευρώ για ταξί και από τότε μέχρι τώρα ψάχνετε για μαλακες; Ρωτάς πρώτα να σε ενημερώσουν και μετά γράφεις αναλυτικά τι και πως;Ιονα η Αντζυ η όπως σε λένε; Από τα 50 ευρώ μέχρι τα 140 ανέβηκε πολύ το κασέ.Ολοι εδω μέσα το body to body η το φραπέ θέλουν.Καλυτερα το Οσμοσε τότε να μας έρθει και πιο φθηνά.

sifounas1

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας

εδώ και 2.5 χρόνια παρακολουθώ το σαιτ δίχως να είμαι μέλος και μπορώ να πω οτι έχω σώθεί απο πολλά πεταμένα λεφτα..ως άρρωστος μασαζάκιας εχω κάνει πάνω απο 100 μασάζ έχω χάσει το μέτρημα πραγματικά θα σας πω την δικιά μου εμπειρία με αυτες που είναι τώρα στο χώρο γιατι αλλάζουν συνέχεια.

athens massage: ποτέ και τίποτα. βέβαια η ναταλία δούλευε πιο παλιά στο your και πιο πριν στο οσμοσε

masaz sto spiti: στα δεν και αυτο. υπάρχουν 2 που προχωράνε η ήμουν τυχερός δεν ξέρω. δεν θα πω ονόματα το γραφείο είναι απο τα πιο αυστηρά θα έχουν σίγουρα πρόβλημα οι κοπέλες.

lotus: γενικά στα δεν. μια προχωράει

velvet massage: πολυ δυνατή η χριστίνα απο τις καλύτερες αυτη τη στιγμή στο χώρο. πολυ ευχαριστημένος... και η κρίστη όπως έχει ειπωθεί καλή αλλα το κομμάτι μασάζ δεν το πολυκατέχει (ψάχνω ποιότητα και στα 2 εξτρα και μασαζ)

deluxe: μέτρια ποιότητα, έχει 2 διαμαντάκια την Δανάη και την Αλεξάντρα. Σάντυ δεν έχω δοκιμάσει δεν τρελαίνομαι.και η καρίνα καβλάκι αλλα μετριο μασάζ και εξτρα. πάει να γίνει λιγο οσμοσε η φάση εκεί

art massage: μόνο νίνα λέει. Απο τις καλύτερες στο χώρο τώρα.

masaz-spiti: μίνα μονο λέει. Και αυτη πολυ καλή στο μασάζ και ακόμα καλύτερη στο 2 μέρος

Osmose: ότι χειρότερο στο χώρο. καλύτερα σε στουντιο

Ilovemassage: η λευλα ειναι καλη κάνει ταντρα μασάζ αλλα μιλάει ακαταπαυστα. με ωτοασπίδες θα περάσετε τέλεια..

massage joy: δεριάνα πολυ καλή, μικρούλα αλλα μάλλον στα δεν με μια επιφύλαξη. το ίδιο για ρομίλντα. δεν λέει η gonzalez και η φίλη της η μαριάντζελα.αφροδίτη δεν έχω δοκιμάσει

massagespa: στα δεν

massage4u: στα δεν

Θα ελεγα top 3 αυτη τη στιγμή

1. Νίνα απο art
2. Χριστίνα απο velvet
3. Δανάη απο deluxe

Αμέσως μετά μίνα απο masaz-spiti, Αλεξάντρα απο deluxe και Κρίστι απο velvet.

Αυτά γενικά.
οτι άλλο πμ
συναγωνιστά η Νίνα απο art προχώρησε στην δεύτερη ''φάση'' ?? γιατί όταν είχα κάνει εγώ μαζί της (είχε ξεκινήσει προσφατα) στον ακούμπαγε αλλά δεν έκανε τίποτα παραπάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom