Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Γαμω την τύχη μου δεν την πρόλαβα για λίγο τώρα έχουν διαθέσιμες
Ρούλα Αλεξάνδρα και μια Μίλφ Καστάνη με πράσινα μάτια

Η Ρούλα κερνάει έξτρα...

Μιλφ καστανή?

Η βάλερια περνάει φραπέ Ρωσίδα

Αφροδίτη από joy Μετραει αρκετά με έξτρα

Η Κρίστι από velvet μετράει με έξτρα

Και η Σοφία από deluxe Πολύ καλή

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
Ναι η μιλφ λέγεται Βαλέρια

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλησπέρα Κ καλή εβδομάδα σε όλους λαμβάνω συνέχεια αμέτρητα προσωπικά μηνύματα

Θα σας γράψω εδώ μια απάντηση που κάνει για όλους με βάση εμπειρίας για στάνταρ κατάστασεις ωραίες

Top επιλογές από μασάζ στο σπίτι κατά τη προσωπική μου άποψη Κ εμπειρία

Κρίστι από velvet

Αφροδίτη από joy

Σαντι  Δανάη  Ρούλα Αλίκη Σοφία χρυσαννα
χρυσα Μιλφ από deluxe

Νίκη  κ Μαρία Κ λολα  από osmose

Μίνα μιλφ ξανθιά  από masaz-spiti.com

Όλες αυτές ξεκινάνε σίγουρα από μασάζ με φραπέ Κ με καλαμάκι...
Μέχρι Κ όσο πάει...

Ειδική κατηγορία το osmose
που κάνουν σεξ πλήρης πρόγραμμα τα πάντα όλα  ξεκάθαρα από τη αρχή χωρίς ψήσιμο Κ χωρίς ζόρια

Με ευγένεια Κ έξτρα χρήματα πάντα....ζητήστε ότι θέλετε

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Η Ρούλα κερνάει έξτρα...

Μιλφ καστανή?

Η βάλερια περνάει φραπέ Ρωσίδα

Αφροδίτη από joy Μετραει αρκετά με έξτρα

Η Κρίστι από velvet μετράει με έξτρα

Και η Σοφία από deluxe Πολύ καλή
Καμιά φώτο της Αφροδίτης παίζει?

Stambal1986

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Like
494
Πόντοι
81
Το σκηνικό των τελευταίων ημερών όλα φορά παρτίδα τσιμπουκια γαμισια φραπεδεσ για ποιο λόγο συμβαίνει; Εγώ ήξερα ότι εδώ μέσα γράφουμε μεν ,δεν γράφουμε ονόματα δε και πολύ περισσότερο δεν δίνουμε Κοπελες γιατί μπορεί και αυτές να χάσουν τη δουλειά τους ή να ξενερωσουν και να σταματήσουν.Συναντηση με μια κορασίδα σήμερα που δεν θέλω να πω ονομα και γραφείο και ενώ την έψαχνα τις τελευταίες λιγες μέρες που δουλεύει στα κατοικον και αφού η γκομενα είναι τούμπανο από όλες τις απόψεις μου πε σκέφτεται να σταματήσει γιατί έμαθε από 5,6 πελάτες ότι γράφουν γιαυτη στο σάιτ εδώ ότι κάνει και παραπάνω από Μασαζ.Η κοπέλα έχει παιδιά που τα μεγαλώνει μόνη της.Το να τις δίνουμε έτσι στεγνά εδώ μέσα το βρίσκω μεγάλο φάουλ.Οτι θέλετε να πείτε στείλτε το σε πμ.

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Το σκηνικό των τελευταίων ημερών όλα φορά παρτίδα τσιμπουκια γαμισια φραπεδεσ για ποιο λόγο συμβαίνει; Εγώ ήξερα ότι εδώ μέσα γράφουμε μεν ,δεν γράφουμε ονόματα δε και πολύ περισσότερο δεν δίνουμε Κοπελες γιατί μπορεί και αυτές να χάσουν τη δουλειά τους ή να ξενερωσουν και να σταματήσουν.Συναντηση με μια κορασίδα σήμερα που δεν θέλω να πω ονομα και γραφείο και ενώ την έψαχνα τις τελευταίες λιγες μέρες που δουλεύει στα κατοικον και αφού η γκομενα είναι τούμπανο από όλες τις απόψεις μου πε σκέφτεται να σταματήσει γιατί έμαθε από 5,6 πελάτες ότι γράφουν γιαυτη στο σάιτ εδώ ότι κάνει και παραπάνω από Μασαζ.Η κοπέλα έχει παιδιά που τα μεγαλώνει μόνη της.Το να τις δίνουμε έτσι στεγνά εδώ μέσα το βρίσκω μεγάλο φάουλ.Οτι θέλετε να πείτε στείλτε το σε πμ.
Το να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες ενώ προορίζεται για μασάζ αυτό είναι ακόμη χειρότερο. Αν πέσει επάνω σε αστυνομικό την συλλαμβάνει επ αυτοφόρω και μπαίνει λουκέτο στο γραφείο. Αυτό δεν το σκέφτεται? Το τι γράφεται εδώ την ενδιαφέρει?

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
Συμφωνω με τον συναγαγωνιστη πανω.
Παιδες εχετε ξεφυγει λιγακι  :idiot: , τις δινετε ολες φατσα καρτα.
Φυσικα υπαρχουν καποιες που δεν ενδιαφερονται αν το γραφειο το γνωριζει οπως πχ deluxe,osmose, velvet. Ομως πολλες παρατουν το αθλημα ή σταματουν τους φραππεδες  επειδη το μαθαινουν αμεσως απο εδω και δεν συμβαδιζει με την πολιτικη του γραφειου.

Καλυτερα να γραφετε ποιες κοπελες ΔΕΝ σας εκαναν φραππε και τα σχετικα ωστε να σωζονται οι συναγωνιστες, παρα να γραφεται φατσα καρτα ονοματα και να ακυρωνονται κοπελες.(κρατηστε τα pm για αυτα)

*πχ στο βελβετ ειχε σταλει μηνυμα που ελεγε οτι οσες κοπελες κανουν κατι παραπανω, μπορουν οι ιδιες να επιλεγουν την τιμη του. Αρα δεν εχουν θεμα με το εξτραδακι. Αυτο δεν ισχυει ομως σε ολα τα γραφεια. οποτε ΜΗΝ καιτε κοπελες.

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Ο φραπές στο εξωτερικό δεν είναι καν στα extra. Συμπεριλαμβάνεται στις υπηρεσίες μασάζ. Εδώ στην Ελλάδα θεωρείται κάτι το ξεχωριστό. Για τα υπόλοιπα πέραν του φραπέ θα συμφωνήσω.

gioutsos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
38
Πόντοι
0
να σας γραψω μια εμπειρια μου απο αυτα τα μπουρδελομαγαζα.

παει καιρος που πηρα τηλ δεν θυμαμαι σε ποιο και μου στελνουν μια πιτσιρικα απο αυτες τις κολοπετσωμενες .

ξεκιναμε το μασαζ με αριστα το 10 ουτε 2 δεν βαζω απλο πασαλημα με λαδι μετα απο κανα 10 λεπτο μου λεει σου αρεσε της λεω 1 ωρα μου ειπαν απο το γραφει και εδω δεν περασαν ουτε 10 λεπτα . Μου λεει αφησα χρονο μηπως θες τιποτα παραπανω ? της λεω στα ισια θελω σεξ και πιπα ανευ!!!!

μου λεει με ενα μικρο δωρακι ολα γινονται.

οκ λεω ...

αφου καναμε οτι καναμε ντυνομαστε της δινω το 50 ευρω του μασαζ και της λεω περιμενε λιγο παω στην κουζινα βρισκω ενα μπουκαλι κρασι που μου ειχαν φερεθ δωρο στην γιορτη μου μαζι με την συσκευασια δωρου δεν το ειχα ανοιξει και παω κα της λεω.

ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ....
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΕΙ
ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ..........
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ....

μην τα πολυλογω πηρε την μπουκαλα το κρασι και εφυγε ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

ποσο τα χαρηκα δεν λεγετε .....

υγ τοσο καριολα ηταν που αντι να φυγει απλα νευριασμενη πηρε και το κρασι εστω κατι να παρει χαχαχαχαχαχα
  χαααααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχααχχα ΘΕΟΥΛΗΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλημερα κ Καλη εβδομαδα με υγεια σε ολους...

Οποιος ξερει να μου προτεινει ανεξαρτητες μασερ που ερχονται σπιτι η ξενοδοχειο κ κερνανε φραπε με καλαμακι

μεχρι 100Ε  / ωρα

Ευχαριστω πολυ

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Καρίνα από deluxe πείτε τίποτα...
Εμφάνιση περίπου;την κόβω για 7 με 8 στα 10...
Από φωτογραφία που είδα σε viber...
Μασάζ?καλό μέτριο τίποτα;

• Like
Αντιδράσεις: zipas

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26

καλα σοβαρα τώρα ???? γραψε στο κοσμοπολιταν τοτε φιλε την εμπειρια σου αοριστα..  :grin:
εδώ είναι [size=10pt]άλλο[/size] φορουμ… ξερεις ποσοι ανθρωποι που δεν εχουν λεφτα για πεταμα εχουν σωθει από εδώ ??? από πολλά,μασαζ μεχρι στουντιο κτλ...
αν δεν θελουν οι κοπελες να γραφουν τετοια ,να μην τα κάνουν..
εχουν φαει πολλα κοριτσακια ψωμι από το σαίτ,απο σας και από εμας...

arfo35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
τη ΝΙΚΗ τη ξερω βαση δικιας μου εμπειριας

για ΛΟΛΑ + ΜΑΡΙΑ Εχω ακουσει καλα λογια οτι περασαν καλα
κ οτι φυσικα κανουν απο μασαζ μεχρι και σεξ χαλαρα
εχω παρει λολα και εκανε αθλιο μασαζ χαιδεμα απλο!και στο μισαωρο ηθελα να σταματησει. σιγουρα θα προχωρουσε αλλα δεν εδωσα αυτα που ζητησε .οποτε εκανε το χαιδεμα για μια ωριτσα και μετα εφυγε.

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Όλες αυτές από osmose κάνουν από μέτριο έως κακο μασάζ αλλά κάνουν όλες τις έξτρα υπηρέσιες

IvanTheGreat

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2019
Κριτικές
107
Like
5.691
Πόντοι
24.130
Καλησπέρα Κ καλή εβδομάδα σε όλους λαμβάνω συνέχεια αμέτρητα προσωπικά μηνύματα

Θα σας γράψω εδώ μια απάντηση που κάνει για όλους με βάση εμπειρίας για στάνταρ κατάστασεις ωραίες

Top επιλογές από μασάζ στο σπίτι κατά τη προσωπική μου άποψη Κ εμπειρία

Κρίστι από velvet

Αφροδίτη από joy

Σαντι  Δανάη  Ρούλα Αλίκη Σοφία χρυσαννα
χρυσα Μιλφ από deluxe

Νίκη  κ Μαρία Κ λολα  από osmose

Μίνα μιλφ ξανθιά  από masaz-spiti.com

Όλες αυτές ξεκινάνε σίγουρα από μασάζ με φραπέ Κ με καλαμάκι...
Μέχρι Κ όσο πάει...

Ειδική κατηγορία το osmose
που κάνουν σεξ πλήρης πρόγραμμα τα πάντα όλα  ξεκάθαρα από τη αρχή χωρίς ψήσιμο Κ χωρίς ζόρια

Με ευγένεια Κ έξτρα χρήματα πάντα....ζητήστε ότι θέλετε

Παιδιά σόρρυ αλλά είμαι καινούριος γενικά στο άθλημα... δηλαδή με ένα 50ευρο ερχεται από osmose η άλλη μια ώρα και σου κάνει μασάζ και πρόγραμμα σεξ?

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206
Για το no stress massage εχουμε καποια αποψη;; Να ψαξω πισω;;;

gravitygr(1)