SOYLHS1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 273
- Πόντοι
- 291
Βαλέρια λέγεται
Γαμω την τύχη μου δεν την πρόλαβα για λίγο τώρα έχουν διαθέσιμες
Ρούλα Αλεξάνδρα και μια Μίλφ Καστάνη με πράσινα μάτια
Καμιά φώτο της Αφροδίτης παίζει?Η Ρούλα κερνάει έξτρα...
Μιλφ καστανή?
Η βάλερια περνάει φραπέ Ρωσίδα
Αφροδίτη από joy Μετραει αρκετά με έξτρα
Η Κρίστι από velvet μετράει με έξτρα
Και η Σοφία από deluxe Πολύ καλή
Το να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες ενώ προορίζεται για μασάζ αυτό είναι ακόμη χειρότερο. Αν πέσει επάνω σε αστυνομικό την συλλαμβάνει επ αυτοφόρω και μπαίνει λουκέτο στο γραφείο. Αυτό δεν το σκέφτεται? Το τι γράφεται εδώ την ενδιαφέρει?Το σκηνικό των τελευταίων ημερών όλα φορά παρτίδα τσιμπουκια γαμισια φραπεδεσ για ποιο λόγο συμβαίνει; Εγώ ήξερα ότι εδώ μέσα γράφουμε μεν ,δεν γράφουμε ονόματα δε και πολύ περισσότερο δεν δίνουμε Κοπελες γιατί μπορεί και αυτές να χάσουν τη δουλειά τους ή να ξενερωσουν και να σταματήσουν.Συναντηση με μια κορασίδα σήμερα που δεν θέλω να πω ονομα και γραφείο και ενώ την έψαχνα τις τελευταίες λιγες μέρες που δουλεύει στα κατοικον και αφού η γκομενα είναι τούμπανο από όλες τις απόψεις μου πε σκέφτεται να σταματήσει γιατί έμαθε από 5,6 πελάτες ότι γράφουν γιαυτη στο σάιτ εδώ ότι κάνει και παραπάνω από Μασαζ.Η κοπέλα έχει παιδιά που τα μεγαλώνει μόνη της.Το να τις δίνουμε έτσι στεγνά εδώ μέσα το βρίσκω μεγάλο φάουλ.Οτι θέλετε να πείτε στείλτε το σε πμ.
χαααααααααααααααααααααααααααααχααχχαχαχααχχα ΘΕΟΥΛΗΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σας γραψω μια εμπειρια μου απο αυτα τα μπουρδελομαγαζα.
παει καιρος που πηρα τηλ δεν θυμαμαι σε ποιο και μου στελνουν μια πιτσιρικα απο αυτες τις κολοπετσωμενες .
ξεκιναμε το μασαζ με αριστα το 10 ουτε 2 δεν βαζω απλο πασαλημα με λαδι μετα απο κανα 10 λεπτο μου λεει σου αρεσε της λεω 1 ωρα μου ειπαν απο το γραφει και εδω δεν περασαν ουτε 10 λεπτα . Μου λεει αφησα χρονο μηπως θες τιποτα παραπανω ? της λεω στα ισια θελω σεξ και πιπα ανευ!!!!
μου λεει με ενα μικρο δωρακι ολα γινονται.
οκ λεω ...
αφου καναμε οτι καναμε ντυνομαστε της δινω το 50 ευρω του μασαζ και της λεω περιμενε λιγο παω στην κουζινα βρισκω ενα μπουκαλι κρασι που μου ειχαν φερεθ δωρο στην γιορτη μου μαζι με την συσκευασια δωρου δεν το ειχα ανοιξει και παω κα της λεω.
ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ....
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΕΙ
ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ..........
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ....
μην τα πολυλογω πηρε την μπουκαλα το κρασι και εφυγε ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ποσο τα χαρηκα δεν λεγετε .....
υγ τοσο καριολα ηταν που αντι να φυγει απλα νευριασμενη πηρε και το κρασι εστω κατι να παρει χαχαχαχαχαχα
Το σκηνικό των τελευταίων ημερών όλα φορά παρτίδα τσιμπουκια γαμισια φραπεδεσ για ποιο λόγο συμβαίνει; Εγώ ήξερα ότι εδώ μέσα γράφουμε μεν ,δεν γράφουμε ονόματα δε και πολύ περισσότερο δεν δίνουμε Κοπελες γιατί μπορεί και αυτές να χάσουν τη δουλειά τους ή να ξενερωσουν και να σταματήσουν.Συναντηση με μια κορασίδα σήμερα που δεν θέλω να πω ονομα και γραφείο και ενώ την έψαχνα τις τελευταίες λιγες μέρες που δουλεύει στα κατοικον και αφού η γκομενα είναι τούμπανο από όλες τις απόψεις μου πε σκέφτεται να σταματήσει γιατί έμαθε από 5,6 πελάτες ότι γράφουν γιαυτη στο σάιτ εδώ ότι κάνει και παραπάνω από Μασαζ.Η κοπέλα έχει παιδιά που τα μεγαλώνει μόνη της.Το να τις δίνουμε έτσι στεγνά εδώ μέσα το βρίσκω μεγάλο φάουλ.Οτι θέλετε να πείτε στείλτε το σε πμ.
αστο τυπε κλεισμένη για σημερα και αυριο...Καμιά φώτο της Αφροδίτης παίζει?
αστο τυπε [size=10pt]κλεισμένη για σημερα και αυριο[/size]...
εχω παρει λολα και εκανε αθλιο μασαζ χαιδεμα απλο!και στο μισαωρο ηθελα να σταματησει. σιγουρα θα προχωρουσε αλλα δεν εδωσα αυτα που ζητησε .οποτε εκανε το χαιδεμα για μια ωριτσα και μετα εφυγε.τη ΝΙΚΗ τη ξερω βαση δικιας μου εμπειριας
για ΛΟΛΑ + ΜΑΡΙΑ Εχω ακουσει καλα λογια οτι περασαν καλα
κ οτι φυσικα κανουν απο μασαζ μεχρι και σεξ χαλαρα
Καλησπέρα Κ καλή εβδομάδα σε όλους λαμβάνω συνέχεια αμέτρητα προσωπικά μηνύματα
Θα σας γράψω εδώ μια απάντηση που κάνει για όλους με βάση εμπειρίας για στάνταρ κατάστασεις ωραίες
Top επιλογές από μασάζ στο σπίτι κατά τη προσωπική μου άποψη Κ εμπειρία
Κρίστι από velvet
Αφροδίτη από joy
Σαντι Δανάη Ρούλα Αλίκη Σοφία χρυσαννα
χρυσα Μιλφ από deluxe
Νίκη κ Μαρία Κ λολα από osmose
Μίνα μιλφ ξανθιά από masaz-spiti.com
Όλες αυτές ξεκινάνε σίγουρα από μασάζ με φραπέ Κ με καλαμάκι...
Μέχρι Κ όσο πάει...
Ειδική κατηγορία το osmose
που κάνουν σεξ πλήρης πρόγραμμα τα πάντα όλα ξεκάθαρα από τη αρχή χωρίς ψήσιμο Κ χωρίς ζόρια
Με ευγένεια Κ έξτρα χρήματα πάντα....ζητήστε ότι θέλετε