Στο velvet δεν ειναι αυτή;Αν λέμε την ίδια Δήμητρα, που μάλλον την ίδια λέμε (viber φώτο με φουστανάκι και λευκό τοίχο για μπακγκράουντ), επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Όντως το μασάζ της είναι αδιάφορο, αλλά συγκριτικά με τα υπόλοιπα της αγοράς (μέσω κατ οίκον γραφείων) κινείται στον μέσο όρο.
Αρκετά συμπαθητική, περνά τον προθάλαμο για τον Β γύρο του φραπέ και μου έχει δώσει την εντύπωση πως με τακτ πας και παραπέρα.
Επίσης είναι σωστή με την ώρα...για την ακρίβεια αν δεν έχει άλλα ραντεβού κάθεται και παραπάνω.
Τώρα δεν ξέρω τι κέντα τράβηξες εσύ, αλλά έχει δοκιμαστεί 3 φορές με τις ίδιες εντυπώσεις.
ΥΓ: Αγγελική...άγγελος, αλλά είναι στα ΔΕΝ. Μακάρι να προχωρούσε αλλά...ΔΕΝ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
George Delis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Υπαρχει καποιος που να εχει παρει φραπε απο Ελενα η Ρομιλντα του joy massage η απο Φαιη η Ευα του masazstospiti;
Ευχαριστω για τυχον πληροφοριες..
Ευχαριστω για τυχον πληροφοριες..
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα! Πήρα τηλέφωνο να κλείσω με τη Κική από το Velvet και μου είπαν ότι σταμάτησε. Ξέρει κανείς αν πήγε πουθενά αλλού? Ευχαριστώ πολύ!
νομιζω ειναι στο ντιλαξ με αλλο ονομα..και αλλη φωτο..Καλημέρα! Πήρα τηλέφωνο να κλείσω με τη Κική από το Velvet και μου είπαν ότι σταμάτησε. Ξέρει κανείς αν πήγε πουθενά αλλού? Ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα! Πήρα τηλέφωνο να κλείσω με τη Κική από το Velvet και μου είπαν ότι σταμάτησε. Ξέρει κανείς αν πήγε πουθενά αλλού? Ευχαριστώ πολύ!
Efraimoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2017
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Φίλε από μασάζ χάλια και για παραπάνω πχ φραπέ κλπ ανεβάζουν αρκετά το κασέ... από προσωπική εμπειρία τουλάχιστον... Όπως έχουν πει και άλλοι εδώ από μακρυά και αγαπημένοι. Βέβαια επιλογές είναι αυτές, δεν θα κάνω κουμάντο στην τσέπη του καθενός...
Το θεμα με το οζμοσε ειναι οτι δεν απευθύνεται σε μας τους μασαζακιδες. Ποτε δεν εχω κανει καλο μασαζ εκει αν και προχωρανε αλλα εγω δε ψαχνω αυτο. Τα δυο που αξιζουν για μενα ειναι το deluxe και το joy. Το deluxe εχει σταθερες αξιες οπως η Χρυσανα και η Δαναη αλλα και ανανεωμένο ροστερ οπως η Κικη που ειναι γνωστη στο χωρο και η Λουσι μια νταρντανα Ρωσίδα που ειναι και ευγενέστατη. Απ το joy υπαρχει αυτη η καυλιαρα η Αφροδιτη που θυμίζει μπαργουμαν σε κλαμπ και το κονταδι η Ελενα που προσωπικα εχω προχωρήσει αν και λενε οτι το παιζει δύσκολη καμια φορα. Ρομιλντα θελω να δοκιμάσω. Εχει κανεις αποψη;
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.184
- Πόντοι
- 11.836
για πες για Αφροδίτη...καλό κομμάτι;Το θεμα με το οζμοσε ειναι οτι δεν απευθύνεται σε μας τους μασαζακιδες. Ποτε δεν εχω κανει καλο μασαζ εκει αν και προχωρανε αλλα εγω δε ψαχνω αυτο. Τα δυο που αξιζουν για μενα ειναι το deluxe και το joy. Το deluxe εχει σταθερες αξιες οπως η Χρυσανα και η Δαναη αλλα και ανανεωμένο ροστερ οπως η Κικη που ειναι γνωστη στο χωρο και η Λουσι μια νταρντανα Ρωσίδα που ειναι και ευγενέστατη. Απ το joy υπαρχει αυτη η καυλιαρα η Αφροδιτη που θυμίζει μπαργουμαν σε κλαμπ και το κονταδι η Ελενα που προσωπικα εχω προχωρήσει αν και λενε οτι το παιζει δύσκολη καμια φορα. Ρομιλντα θελω να δοκιμάσω. Εχει κανεις αποψη;
Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
παντως και σε εμενα το ελενακι δεν ξηγηθηκε αν και το πιεσαΑπό joy για Έλενα που λες όλοι λένε δεν κάνει τπτ παραπάνω. Πόσα έδωσες για να κάνει κάτι?
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Μεχρι που φτανει; Μονο μασαζ ή και κατι παραπανω;
otipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2018
- Like
- 350
- Πόντοι
- 20
Μεχρι που φτανει; Μονο μασαζ ή και κατι παραπανω;
και παραπανω αλλα με εξτραδακι. ειναι παλια καραβανα
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.919
- Πόντοι
- 7.815
και παραπανω αλλα με εξτραδακι. ειναι παλια καραβανα
εξτραδακι για φραπέ ?
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.919
- Πόντοι
- 7.815
Μαθαίνω (από τα ίδια τα κορίτσια) ότι πολλές στο χώρο διαμαρτύρονται ότι δεν έχει πολύ δουλειά και αρχίζουν κ σκέφτονται περίεργα, ότι δλδ δεν τους προωθούν αρκετά οι υπεύθυνες του γραφείου (εις βάρος δλδ άλλων κοριτσιών) κλπ ..
Πρέπει να κατανοήσουν καταρχήν τους νόμους της ελεύθερης αγοράς.
Όταν για ένα μασάζ στο σπίτι χρεώνεις 50 κ θες αλλά 20 για φραπέ (Βαλέρια γιατί 30 ευρώ κοριτσάκι μου, το χρυσό χέρι έχεις ?) ή ότι άλλη χρέωση σου κατεβεί στο κεφάλι, σίγουρα θα τα "πάρεις" μια - δυο φορές από κάποιους αγαπούληδες, αλλά μετά η γούρνα θα στερέψει, όταν:
- στα ίδια χρήματα (70 με 80 ευρω) θα βρεις καλύτερες παροχές κ υπηρεσίες σε κλασσικό μασσατζίδικο (80 ευρώ φουλ πρόγραμμα με 2 γύρους)
ή
- με 25 ή 30 ευρώ, έχεις επίσης ένα ικανοποιητικό (απλό) μασσάζ από πιο εξιδεικευμένους κ πιο επαγγελματίες του χώρου ..
Λίγο αυτοσυγκράτηση και προσγείωση στην πραγματικότητα, δεν έβλαψε ποτέ κορίτσια ..
Πάντα με σεβασμό και εκτίμηση στην δουλειά σας, αλλά μήπως να σκεφτείτε πιο εμπορικά κ πρακτικά και να μην βλέπεται φαντάσματα γύρω σας ή άλλες θεωρείες συνωμοσίας ?
Η τιμή, η προσφορά και η ζήτηση πάντα διαμορφώνονται από τους νόμους της αγοράς
Όταν για ένα μασάζ στο σπίτι χρεώνεις 50 κ θες αλλά 20 για φραπέ (Βαλέρια γιατί 30 ευρώ κοριτσάκι μου, το χρυσό χέρι έχεις ?) ή ότι άλλη χρέωση σου κατεβεί στο κεφάλι, σίγουρα θα τα "πάρεις" μια - δυο φορές από κάποιους αγαπούληδες, αλλά μετά η γούρνα θα στερέψει, όταν:
- στα ίδια χρήματα (70 με 80 ευρω) θα βρεις καλύτερες παροχές κ υπηρεσίες σε κλασσικό μασσατζίδικο (80 ευρώ φουλ πρόγραμμα με 2 γύρους)
ή
- με 25 ή 30 ευρώ, έχεις επίσης ένα ικανοποιητικό (απλό) μασσάζ από πιο εξιδεικευμένους κ πιο επαγγελματίες του χώρου ..
Λίγο αυτοσυγκράτηση και προσγείωση στην πραγματικότητα, δεν έβλαψε ποτέ κορίτσια ..
Πάντα με σεβασμό και εκτίμηση στην δουλειά σας, αλλά μήπως να σκεφτείτε πιο εμπορικά κ πρακτικά και να μην βλέπεται φαντάσματα γύρω σας ή άλλες θεωρείες συνωμοσίας ?
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Μαθαίνω (από τα ίδια τα κορίτσια) ότι πολλές στο χώρο διαμαρτύρονται ότι δεν έχει πολύ δουλειά και αρχίζουν κ σκέφτονται περίεργα, ότι δλδ δεν τους προωθούν αρκετά οι υπεύθυνες του γραφείου (εις βάρος δλδ άλλων κοριτσιών) κλπ ..
ή
Ακριβως αυτο
ή
Ας προσγειωθούν οι κορασίδες. Αλλιώς ας πάνε να δουλέψουν σε πραγματικά σπα και κέντρα αισθητικής (σιγά που τις πάρουν αφού έχουν μεσάνυχτα από μασάζ κλπ), να παίρνουν 500 ευρώ με 12ωρα για να δουν τη γλύκα.
Αι σιχτιρ πια που νομίζουν πως έχουν χρυσά χέρια και διαμαντένια μουνιά....
wack34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
ή
παιδιά όντως έτσι είναι κ δεν είναι μόνο η βαλέρια όσες έχω πάρει αλλά κάνουν κ φραπέ το χρεώνουν έξτρα 30 ευρώ!! δλδ με την τιμη που εχει το 2ωρο μασάζ κ για φραπέ παίρνεις πιο καλα μια call-girl κ γαμας!!
ξερουμε κατι για τη κορασιδα? μου πεφτει λιγο μακρυα και φοβαμαι τη καταδρομικη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63