Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (9 μέλη και 43 επισκέπτες)

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
103
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά έχει κάποιος δοκιμάσει από osmose? Αξίζει η φάση η όχι διαβάζω εδώ μέσα διαφορά άλλος γράφει αξίζει άλλος ότι είναι μουφα τι να κάνω να το ρισκάρω?
Φίλε από μασάζ χάλια και για παραπάνω πχ φραπέ κλπ ανεβάζουν αρκετά το κασέ... από προσωπική εμπειρία τουλάχιστον... Όπως έχουν πει και άλλοι εδώ από μακρυά και αγαπημένοι. Βέβαια επιλογές είναι αυτές, δεν θα κάνω κουμάντο στην τσέπη του καθενός...

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
163
Πόντοι
1
Αν λέμε την ίδια Δήμητρα, που μάλλον την ίδια λέμε (viber φώτο με φουστανάκι και λευκό τοίχο για μπακγκράουντ), επέτρεψε μου να διαφωνήσω.

Όντως το μασάζ της είναι αδιάφορο, αλλά συγκριτικά με τα υπόλοιπα της αγοράς (μέσω κατ οίκον γραφείων) κινείται στον μέσο όρο.
Αρκετά συμπαθητική, περνά τον προθάλαμο για τον Β γύρο του φραπέ και μου έχει δώσει την εντύπωση πως με τακτ πας και παραπέρα.
Επίσης είναι σωστή με την ώρα...για την ακρίβεια αν δεν έχει άλλα ραντεβού κάθεται και παραπάνω.

Τώρα δεν ξέρω τι κέντα τράβηξες εσύ, αλλά έχει δοκιμαστεί 3 φορές με τις ίδιες εντυπώσεις.

ΥΓ: Αγγελική...άγγελος, αλλά είναι στα ΔΕΝ. Μακάρι να προχωρούσε αλλά...ΔΕΝ.
Στο velvet δεν ειναι αυτή;

George Delis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
0
Υπαρχει καποιος που να εχει παρει φραπε απο Ελενα η Ρομιλντα του joy massage η απο Φαιη η Ευα του masazstospiti;
Ευχαριστω για τυχον πληροφοριες..

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Καλημέρα! Πήρα τηλέφωνο να κλείσω με τη Κική από το Velvet και μου είπαν ότι σταμάτησε. Ξέρει κανείς αν πήγε πουθενά αλλού? Ευχαριστώ πολύ!

• Like
Αντιδράσεις: zelm21

m.s.i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
236
Πόντοι
280
  • Like
Αντιδράσεις: zelm21

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
163
Πόντοι
1

zava

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
170
Πόντοι
281
έχει κανεις να προτεινει κοπέλες που προχωράνε εξ αρχής σε σεξ από την πρωτη συνεδρία?

Efraimoglou

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2017
Like
72
Πόντοι
0
Φίλε από μασάζ χάλια και για παραπάνω πχ φραπέ κλπ ανεβάζουν αρκετά το κασέ... από προσωπική εμπειρία τουλάχιστον... Όπως έχουν πει και άλλοι εδώ από μακρυά και αγαπημένοι. Βέβαια επιλογές είναι αυτές, δεν θα κάνω κουμάντο στην τσέπη του καθενός...

Το θεμα με το οζμοσε ειναι οτι δεν απευθύνεται σε μας τους μασαζακιδες. Ποτε δεν εχω κανει καλο μασαζ εκει αν και προχωρανε αλλα εγω δε ψαχνω αυτο. Τα δυο που αξιζουν για μενα ειναι το deluxe και το joy. Το deluxe εχει σταθερες αξιες οπως η Χρυσανα και η Δαναη αλλα και ανανεωμένο ροστερ οπως η Κικη που ειναι γνωστη στο χωρο και η Λουσι μια νταρντανα Ρωσίδα που ειναι και ευγενέστατη. Απ το joy υπαρχει αυτη η καυλιαρα η Αφροδιτη που θυμίζει μπαργουμαν σε κλαμπ και το κονταδι η Ελενα που προσωπικα εχω προχωρήσει αν και λενε οτι το παιζει δύσκολη καμια φορα. Ρομιλντα θελω να δοκιμάσω. Εχει κανεις αποψη;

Tzoker7

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2019
Like
32
Πόντοι
0
Από joy για Έλενα που λες όλοι λένε δεν κάνει τπτ παραπάνω. Πόσα έδωσες για να κάνει κάτι?

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Το θεμα με το οζμοσε ειναι οτι δεν απευθύνεται σε μας τους μασαζακιδες. Ποτε δεν εχω κανει καλο μασαζ εκει αν και προχωρανε αλλα εγω δε ψαχνω αυτο. Τα δυο που αξιζουν για μενα ειναι το deluxe και το joy. Το deluxe εχει σταθερες αξιες οπως η Χρυσανα και η Δαναη αλλα και ανανεωμένο ροστερ οπως η Κικη που ειναι γνωστη στο χωρο και η Λουσι μια νταρντανα Ρωσίδα που ειναι και ευγενέστατη. Απ το joy υπαρχει αυτη η καυλιαρα η Αφροδιτη που θυμίζει μπαργουμαν σε κλαμπ και το κονταδι η Ελενα που προσωπικα εχω προχωρήσει αν και λενε οτι το παιζει δύσκολη καμια φορα. Ρομιλντα θελω να δοκιμάσω. Εχει κανεις αποψη;
για πες για Αφροδίτη...καλό κομμάτι;

loupi25

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
5
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά έχει κάποιος δοκιμάσει από deluxe να προτεινει κοπέλες

john791

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2017
Like
39
Πόντοι
0
Είναι και γαμώ τα τούμπανα αλλά και εξτρα πάει πολύ. Πάω σε στούντιο έτσι

• Like
Αντιδράσεις: otipos

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Μαθαίνω (από τα ίδια τα κορίτσια) ότι πολλές στο χώρο διαμαρτύρονται ότι δεν έχει πολύ δουλειά και αρχίζουν κ σκέφτονται περίεργα, ότι δλδ δεν τους προωθούν αρκετά οι υπεύθυνες του γραφείου (εις βάρος δλδ άλλων κοριτσιών) κλπ ..

Πρέπει να κατανοήσουν καταρχήν τους νόμους της ελεύθερης αγοράς.

Όταν για ένα μασάζ στο σπίτι χρεώνεις 50 κ θες αλλά 20 για φραπέ (Βαλέρια γιατί 30 ευρώ κοριτσάκι μου, το χρυσό χέρι έχεις ?) ή ότι άλλη χρέωση σου κατεβεί στο κεφάλι, σίγουρα θα τα "πάρεις" μια - δυο φορές από κάποιους αγαπούληδες, αλλά μετά η γούρνα θα στερέψει, όταν:

- στα ίδια χρήματα (70 με 80 ευρω) θα βρεις καλύτερες παροχές κ υπηρεσίες σε κλασσικό μασσατζίδικο (80 ευρώ φουλ πρόγραμμα με 2 γύρους)
ή
- με 25 ή 30 ευρώ, έχεις επίσης ένα ικανοποιητικό (απλό) μασσάζ από πιο εξιδεικευμένους κ πιο επαγγελματίες του χώρου ..

Λίγο αυτοσυγκράτηση και προσγείωση στην πραγματικότητα, δεν έβλαψε ποτέ κορίτσια ..

Πάντα με σεβασμό και εκτίμηση στην δουλειά σας, αλλά μήπως να σκεφτείτε πιο εμπορικά κ πρακτικά και να μην βλέπεται φαντάσματα γύρω σας ή άλλες θεωρείες συνωμοσίας ?

Η τιμή, η προσφορά και η ζήτηση πάντα διαμορφώνονται από τους νόμους της αγοράς

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Μαθαίνω (από τα ίδια τα κορίτσια) ότι πολλές στο χώρο διαμαρτύρονται ότι δεν έχει πολύ δουλειά και αρχίζουν κ σκέφτονται περίεργα, ότι δλδ δεν τους προωθούν αρκετά οι υπεύθυνες του γραφείου (εις βάρος δλδ άλλων κοριτσιών) κλπ ..

Όταν για ένα μασάζ στο σπίτι χρεώνεις 50 κ θες αλλά 20 για φραπέ (Βαλέρια γιατί 30 ευρώ κοριτσάκι μου, το χρυσό χέρι έχεις ?) ή ότι άλλη χρέωση σου κατεβεί στο κεφάλι, σίγουρα θα τα "πάρεις" μια - δυο φορές από κάποιους αγαπούληδες, αλλά μετά η γούρνα θα στερέψει, όταν:

- στα ίδια χρήματα (70 με 80 ευρω) θα βρεις καλύτερες παροχές κ υπηρεσίες σε κλασσικό μασσατζίδικο (80 ευρώ φουλ πρόγραμμα με 2 γύρους)
ή
- με 25 ή 30 ευρώ, έχεις επίσης ένα ικανοποιητικό (απλό) μασσάζ από πιο εξιδεικευμένους κ πιο επαγγελματίες του χώρου ..

Λίγο αυτοσυγκράτηση και προσγείωση στην πραγματικότητα, δεν έβλαψε ποτέ κορίτσια ..

Πάντα με σεβασμό και εκτίμηση στην δουλειά σας, αλλά μήπως να σκεφτείτε πιο εμπορικά κ πρακτικά και να μην βλέπεται φαντάσματα γύρω σας ή άλλες θεωρείες συνωμοσίας ?

Ακριβως αυτο

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36

ή

Ας προσγειωθούν οι κορασίδες. Αλλιώς ας πάνε να δουλέψουν σε πραγματικά σπα και κέντρα αισθητικής (σιγά που τις πάρουν αφού έχουν μεσάνυχτα από μασάζ κλπ), να παίρνουν 500 ευρώ με 12ωρα για να δουν τη γλύκα.
Αι σιχτιρ πια που νομίζουν πως έχουν χρυσά χέρια και διαμαντένια μουνιά....

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21

ή

παιδιά όντως έτσι είναι κ δεν είναι μόνο η βαλέρια  όσες έχω πάρει αλλά  κάνουν κ φραπέ το χρεώνουν έξτρα 30 ευρώ!!  δλδ με  την τιμη που εχει το 2ωρο μασάζ κ για  φραπέ παίρνεις πιο καλα μια call-girl κ γαμας!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom