Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515
Ρε σεις τυποι την ωρα που θελει η κοπελλα να παει πχ απο αλιμο - κηφισια και να γυρισει πισω και τα καυσιμα η το ταξι δεν το υπολογιζετε?

Στα μαζατζιδικα η κοπελλα δεν τα εχει αυτα

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
ΣΩΣΤΟ Κ ΑΥΤΟ GeoMAN - ΟΔΗΠΟΡΙΚΑ !

------------------------------------------

Κλειστε ραντεβου Μονο με
ΜΙΝΑ  -  694 810 6714

ΠΡΟΣΟΧΗ οι αλλες ΔΕΝ κανουν Εξτρα !

Την πατησα εγω αλλα δικαιωθηκα απο τη Μινα χαχαχα

Ζητηστε ΦΩΤΟ απο VIBER της Μινας

-----------------------------------------------------

απο DELUXE Δοκιμαστε
ΚΙΚΗ - ΣΑΝΤΙ
ΚΑΝΕΙ ΕΞΤΡΑ ΚΟΛΠΑ.....ΑΠΛΑ Δοκιμαστε.....

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Ρε σεις τυποι την ωρα που θελει η κοπελλα να παει πχ απο αλιμο - κηφισια και να γυρισει πισω και τα καυσιμα η το ταξι δεν το υπολογιζετε?

Στα μαζατζιδικα η κοπελλα δεν τα εχει αυτα

Αν διαβασες, κανονικες επαγγελματιες μασεζ, δεν σε χρεωνουν 20-30 ευρω μεταφορικα. Επομενως, δεν τους φταινε των αφεντικων τα πηγαινε-ελα των κοριτσιων που χρεωνουν το "μασαζ" 50αρικο. Απλα μας θεωρουν μαλακες, αφηνοντας υπονοιες για φραπε, και σου λενε "θα τσεπωσω 50αρικο ευκολα, και αν η κοπελα φραπεδιαζει θα το παρει σε τιπ".

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Ζήτησα φώτο της Μίνας και ούτε καν μου απάντησαν στο μήνυμα. Υπάρχει άλλος τρόπος για να δούμε αν αξίζει εμφανισιακά? Τι να την κάνεις την πίπα άμα δεν βλέπεται?

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Στο μασάζ σπίτι τη φάση την συζητάς και με το γραφείο πριν κλείσεις ραντεβού ή μόνο με την Μίνα επί τόπου?

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Στο μασάζ σπίτι τη φάση την συζητάς και με το γραφείο πριν κλείσεις ραντεβού ή μόνο με την Μίνα επί τόπου?
[/quote
Άρα πρώτα κλείνεις ραντεβού και μετά βλέπεις τι πήρες. Εγώ γουρούνι στο σακί δεν θα πάρω.

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Καμία σχέση με Σάντυ. Η Σάντυ είναι τούμπανο!
συμφωνω με τους προλαλήσαντες..η σαντυ είναι τουμπανοο αεροπλανοφόρο,μασαζ τέλειο κ γενικά σε όλα δεν παίζετε...αυτή η μίνα ρε συνάδελφοι είναι μια κωσταντινα γυρω στα 40 πολύ χαλια μασαζ κ γενικά σάπιοκατασταση.την είχα πάρει μια φορά όταν δούλευε στο deluxe και είναι στα δεν!!σχετικα με το πιο πάνω συνάδελφοι συμφωνώ μαζί του ότι το deluxe massage είναι το νούμερο 1 κ σε ποιότητα και σε επιλογές.εχει σοβαρό υλικό και είναι το μόνο που αξίζει..από lotus μασαζ επειδή αναφέρθηκε έχω πάρει και ‘γώ και είναι ξεκάθαρα πεταμένα λεφτά χάλια μασαζ και τίποτα παραπάνω από τα  χειρότερα γραφεία του χώρου.osmose τα ξέρουμε όλοι ότι οι υπηρεσίες είναι της πλακας υπηρεσίας ξεπετά κ φτάνεις να πληρώνεις 150€ για μια χειρονακτική..Massagejoy επίσης καλό με ωραίες θεραπεύτρια κάποιες εκ των οποίων είναι αυτό που ψάχνουμε όλοι εδώ..οποίος έχει δοκιμάσει την Αφροδίτη το barwomanaki Από το bar της γειτονιάς ξέρει σε τι αναφέρομαι...αυτά άπο μένα..προσοχή συνάδελφοι που αφήνουμε τον οβολό μας.μακρια από κακοτόπιες κ από γραφεία που κάνουν αρπαχτες.να περναμεεε καλα πάνω απολα!

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
απο το JOY Massage ποιες κανουν και καλο μασαζ και εξτρα υπηρεσιες ?

Δεν εχω παρει ποτε

Επισης απο velvet εχει νεα μωρα αλλα δεν εχω δοκιμασει κανενα ?
εχετε να μου πειτε δοκιμασες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Efraimoglou

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2017
Like
72
Πόντοι
0
συμφωνω με τους προλαλήσαντες..η σαντυ είναι τουμπανοο αεροπλανοφόρο,μασαζ τέλειο κ γενικά σε όλα δεν παίζετε...αυτή η μίνα ρε συνάδελφοι είναι μια κωσταντινα γυρω στα 40 πολύ χαλια μασαζ κ γενικά σάπιοκατασταση.την είχα πάρει μια φορά όταν δούλευε στο deluxe και είναι στα δεν!!σχετικα με το πιο πάνω συνάδελφοι συμφωνώ μαζί του ότι το deluxe massage είναι το νούμερο 1 κ σε ποιότητα και σε επιλογές.εχει σοβαρό υλικό και είναι το μόνο που αξίζει..από lotus μασαζ επειδή αναφέρθηκε έχω πάρει και ‘γώ και είναι ξεκάθαρα πεταμένα λεφτά χάλια μασαζ και τίποτα παραπάνω από τα  χειρότερα γραφεία του χώρου.osmose τα ξέρουμε όλοι ότι οι υπηρεσίες είναι της πλακας υπηρεσίας ξεπετά κ φτάνεις να πληρώνεις 150€ για μια χειρονακτική..Massagejoy επίσης καλό με ωραίες θεραπεύτρια κάποιες εκ των οποίων είναι αυτό που ψάχνουμε όλοι εδώ..οποίος έχει δοκιμάσει την Αφροδίτη το barwomanaki Από το bar της γειτονιάς ξέρει σε τι αναφέρομαι...αυτά άπο μένα..προσοχή συνάδελφοι που αφήνουμε τον οβολό μας.μακρια από κακοτόπιες κ από γραφεία που κάνουν αρπαχτες.να περναμεεε καλα πάνω απολα!

Καλα Αφροδίτη ειναι ερωτας. Ολο κλεισμένη ειναι. Παιρνω παντα απ το πρωι για να την κλεισω την ιδια μερα

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Λοιπον : όταν σε ένα συνοικιακο μαγαζι με εξοδα, φορους κλπ σου κανουν μασαζ (εστω χαδι) κατι κοπελιτσες με 10 και 20 ευρω, η χρεωση των 50 ευρω από αυτά τα γραφεια που μιλαμε είναι από μονη της οχι μονο σκανδαλωδης, αλλα και υποπτη , εάν μιλαμε ΜΟΝΟ για μασαζ. Ακομη και στο σπιτι να σου ερθει επαγγελματιας μασεζ δε νομιζω να ζηταει πανω από 30-40 ευρω. Ισως λεω και πολλα.
Το γραφείο δεν θα πληρωθεί? Στην καλύτερη περίπτωση πιστεύω θα πάρει το 30άρι. Οπότε όποια θέλει να κονομίσει θα δαγκώσει όπου και όπως βρει. Επειδή σε αυτά τα γραφεία πάνε κοπέλες που θέλουν να παραμυθιάζουν τον γκόμενο, αλλά και τον εαυτό τους, ότι δεν είναι πουτάνες γίνεται ότι γίνεται. Δε πα να κάνετε και πορεία.....  το κύκλωμα και η κατάσταση αυτή είναι τόσο προβληματική και άρρωστη που δεν έχει περιθώρια βελτίωσης.

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
στειλε μου πληροφοριες για αφροδιτη
φωτο κ τηλ  Efraimoglou

ευχαριστω

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
στο athens massage που εχει μουναρες μοντελα
κανουν εξτρα ? αν ναι πως?

ειχα κανει ραντεβου με δημητρα σε κρεβατι απο athens massage
και Δεν εκανε Εξτρα

Πειτε μου αν ξερετε

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Από Joy η Έλενα αξίζει. Εμφανισιακά εννοώ γιατί από τα άλλα τίποτα. Extra δεν κάνει αν και μου έχει πει η ίδια μία φορά που της άρεσε ο πελάτης έκανε ξεπέτα. Τώρα αν κάποιος είναι τυχερός και του κάτσει οκ. Πάντως είναι στα δεν όσα χρήματα και να της πεις για extra και απ' ότι κατάλαβα είναι πλουσιοκόριτσο και κάνει την δουλειά αυτή από χόμπυ. Το μασαζ της δεν λέει και τίποτα.

sacraver

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
20
Πόντοι
0
στο athens massage που εχει μουναρες μοντελα
κανουν εξτρα ? αν ναι πως?

ειχα κανει ραντεβου με δημητρα σε κρεβατι απο athens massage
και Δεν εκανε Εξτρα