Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
σωστά.
Εγω το εβαλα απο μπροστά  πρώτα  και οταν την εβαλα στα 4 της λεω να τον βαλουμε λιγο απο τον κωλο. Και μου ελεγε ναι αλλα επιφανειακα οχι πολυ βαθειά  χαχαχαχα
Ρε την κωλο Γιούλη
Χαχαχα

• Like
Αντιδράσεις: f21

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Καμάρωνα πριν λίγο την Μιράντα στο φουβου με την καινούργια απασχόληση που έχει με τον ιατρικό τουρισμό.
Ωραίο μουνέτο, όμως φιλόδοξη.
Γιαυτό δεν κάνει για πουτάνα του μασάζ.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Καμάρωνα πριν λίγο την Μιράντα στο φουβου με την καινούργια απασχόληση που έχει με τον ιατρικό τουρισμό.
κλαμα ολη η φαμιλια

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Κανει και μεταπτυχιακο το κοριτσι στα βπ. Το τηλεφωνο παντως το εχει κλειστο. τουλάχιστον πριν λιγο καιρο που την ειχα παρει...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Κανει και μεταπτυχιακο το κοριτσι στα βπ. Το τηλεφωνο παντως το εχει κλειστο. τουλάχιστον πριν λιγο καιρο που την ειχα παρει...
Είχα σκοπό να την πάρω δεύτερη φορά.
Τώρα πια θα την πάρω αν χρειαστώ εγχείρηση σκουλικοειδίτη

jimani25

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
69
Πόντοι
0

ΠΟΥ το βρισκουμε αυτο το μουνετο αδερφε?

Nikos Cooper

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους ( i am a new member)  μου προτεινε φιλος την Christina απο osmose, αλλα δεν την βρισκω στο σαιτ.  Ξερει κανεις κατι?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
καλησπερα σε ολους ( i am a new member)  μου προτεινε φιλος την Christina απο osmose, αλλα δεν την βρισκω στο σαιτ.  Ξερει κανεις κατι?
Καλώς ήρθες στο σάϊ..
Αφού είσαι καινούργιο μέλος, πάρε το βάπτισμα με ότι ανεξάρτητο παίζει (Ιουλία,βικυ-στεφανια) κλπ..
Ασχολησου αργότερα με τις των γραφείων..

c35

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
234
Πόντοι
21
Αχ η Γιούλη!
τι ωραία κωλοτρυπίδα!
50 ευρά όλα μέσα
αξέχαστη!
ενταξει ρε συ... ειχε ομως ψυχολογικα τιγκα... και ετσι στο μπρουμητα οπως με ετριβε συνεχεια την κοιτουσα απ τον καθρεφτη μη μου καρφωσει κανα μπαλντα στην πλατη... εγω ειχα σκιαχτει και με ψιλοχαλαγε

jimani25

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
69
Πόντοι
0
Καλώς ήρθες στο σάϊ..
Αφού είσαι καινούργιο μέλος, πάρε το βάπτισμα με ότι ανεξάρτητο παίζει (Ιουλία,βικυ-στεφανια) κλπ..
Ασχολησου αργότερα με τις των γραφείων..

Συναγωνιστή αν θές δώσε ΠΜ ινφο για τις εν λόγο ανεξάρτητες ιέριες να κάνουμε κι εμείς καμια προσφορά στο θεό Απόλωνα...

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
ενταξει ρε συ... ειχε ομως ψυχολογικα τιγκα... και ετσι στο μπρουμητα οπως με ετριβε συνεχεια την κοιτουσα απ τον καθρεφτη μη μου καρφωσει κανα μπαλντα στην πλατη... εγω ειχα σκιαχτει και με ψιλοχαλαγε
Τα είχε δεν το αρνουμαστε, γυαλιζε το ματάκι της, την κυνηγαγε κ ο γκόμενος της κ φοβόταν μην την πιάσει γιατί ήταν λέει ζηλιάρης .. αλλά δεν ήταν επικίνδυνη.. χαχαχα

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.991
Πόντοι
1.706
Τα είχε δεν το αρνουμαστε, γυαλιζε το ματάκι της, την κυνηγαγε κ ο γκόμενος της κ φοβόταν μην την πιάσει γιατί ήταν λέει ζηλιάρης .. αλλά δεν ήταν επικίνδυνη.. χαχαχα
Το κρίσιμο ερώτημα είναι..που είναι τώρα???..))οεο

jimani25

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
69
Πόντοι
0
Συναντηση με Αννα....Καταρχην αυτο που μ αρεσε ειναι οτι δν ζητησε λεφτα απο την αρχη αλλα στο τελος....Ξεκινησε με μασαζ με τα εσωρουχα που γρηγορα τα εβγαλε κ αυτα κ δν κρατηθηκα...Πιπα αρκετα πολυ καλη κ στν αγωνα αρκετα προθυμη κ καλη...Θα ξανασυναντησω σιγουρα την Αννα γιατι με κερδισε κ ο χαρακτηρας τς...Θα ηθελα κ γω πληροφοριες για city massage κατ οικον!!!!

εχουμε κανα ινφο απο city φαινεται ενδοιαφερον συναδελφοι

jimani25

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
69
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Λοιπόν, τελικά όλα είναι υποκειμενικά και θέμα διάθεσης ...σήμερα έκανα ένα ακόμα test drive με κοπέλα από το yours  ...Αρκετά καλό μασάζ από πλευράς τεχνικής, πολύ δυνατό μασάζ, σε "στρώνει" για τα καλά και αναπάντεχα  άνετη (σαν να σε βλέπει κάθε μέρα γυμνό) στο θέμα της ενδυμασίας .... και γενικά στο social....

Και για περισσότερα pm

δωσε λεπτομεριες ΠΜ αν μπορεις ευχαριστω

• Like
Αντιδράσεις: gatik
Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Καλησπέρα παίδες υπάρχει κάποιο νήμα που μπορώ να ρωτήσω για ένα προφίλ μιας στο fb που λέει για μασάζ αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενη.....γιατί όταν το είχα ποσταρει εδώ είχε σβηστεί!!
Λογικά απαγορεύεται
Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom