Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Η Δανάη από deluxe είναι καλή? Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει έστω με p.m
Δεν μου λέει κάτι το όνομα αξίζει να δοκιμάσω?
σε ευχαριστωΌχι δεν αξίζει. Υπερεκτιμημένη με κακές υπηρεσίες.
οχι αδερφέ δεν αξίζει ουτε το μασάζ ουτε το δεύτερο Μέρος ασε που ειναι 60αρα κονταΔεν μου λέει κάτι το όνομα αξίζει να δοκιμάσω?
αξίζειΗ Δανάη από deluxe είναι καλή? Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει έστω με p.m
η ηλικία δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν είναι καλό το πακέτο που προσφέρει αλλά αποτι κατάλαβα δεν αξίζει ούτε το πακέτο οπότε πάμε για άλλα.οχι αδερφέ δεν αξίζει ουτε το μασάζ ουτε το δεύτερο Μέρος ασε που ειναι 60αρα κοντα
Κατάλαβα.οποτε μακριά και αγαπημένοιΗ Γιωτα-Γιάννα ματζικ είναι
Έχει πατήσει τα πενηντα εδώ και χρόνια
Κάποτε προσέφερε και το έντερο της με ένα 60άρι
Συναγωνιστης την έχει γαμήσει με 30 ευρώ όταν ξεκίνησε να Γαμιεται σπίτι της
Τώρα ζητάει τα τριπλά χωρίς το έντερο
Μια ινα που κάνει και pole dancing την έχει πάρει κανείς
έτσι ακριβώς! Κρίμα θα μπορούσε να βγάλει λεφτακια το ζωον αλλα δεν...Πριν μερικούς μήνες την δοκίμασα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας μια και τη βολεύει εκεί.
Μασάζ της πλάκας,ούτε φύλλο να απλωνε μ'ένα baby oil που με έκανε σαν μαριναρισμενο ψάρι έτοιμο για ψήσιμο.
Έσκασε μύτη με τζην και με ένα Πασοκικο ζιβάγκο που δεν άφηνε να δω τίποτα απολύτως.
Της είπα για φραπεδια με πολύ παραπάνω λεφτά,αρνήθηκε κατηγορηματικα,μετά μου'λεγε να βρεθούμε στο σπίτι μου "να είμαστε αλλιώς"-αλλά ντ'αλλα της Παρασκευής το γάλα...
έτσι ακριβώς! Κρίμα θα μπορούσε να βγάλει λεφτακια το ζωον αλλα δεν...
μπραβο!! κανει και σπαγγατα η θειαΣωστά.Πραγματικά μ'αυτό το κορμί και τα σπαγγάτα που κάνει δεν θα προλάβαινε να κλείσει μπούτι...
μπραβο!! κανει και σπαγγατα η θεια
Ε σκασε πια!!!!!..... Πήγαινε τράπεζα, για το κομμωτήριο..έτσι ακριβώς! Κρίμα θα μπορούσε να βγάλει λεφτακια το ζωον αλλα δεν...
Βάλε Νταλε Νταλε, θα στο βγάλει..ποιο ειναι το ινστα της σκεφτομαι να την παρω?
αμα βάλει κούτα γαρίδα Πέραμα θα βγάλει τιποταΒάλε Νταλε Νταλε, θα στο βγάλει..
Υ.Γ.ΜΗΝ το βάλεις, πλάκα στον πιλο, κάνω.
Η Δανάη από deluxe είναι καλή? Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει έστω με p.m
Γιατί; Τι την κάνει να αξίζει;Ναι, αξίζει.