Godfather Glyfada2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Στα 80€ ειναι φιλαρακι και οντως εχει αρκετα κιλα ομως θα περασεις καλα...Εγω παντως καλα περασα
Ανευ και τα παιρνει ΟΛΑ στο στομα(τα φτινει ομως)Φιλια δινει κ δν ζητησε εξτρα!!!φιλε καταρχην μπραβο που μοιραστικες την εμπειρια σου μαζι μας !!! στα του αγωνα η πιπα ηταν ανευ ? φιλια δινει ? γενικα ειναι θερμη ? ζητησε εξτρα?
συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα θα θελαμε μια πιο τεκμηριωμενη αναλυση!!!!
Παιδια δν μπορω να απαντησω σε πμ...Απλα πεστε μου οι κοπελες απο οσμο εχουν καποτες μαζι τς;;;;Στειλτε μου πμ αμα θελετε απλα δν θα σας απαντησω να ξερετε!!!!Ως αναφορα για Αννα συνδιαζει τν μασατζου-βιζιτα...Ερχετεμε δικο τς αμαξι δν ασχολειται καθολου με τ κιν.Στο ραντεβου χτυπησε 2 φορες...Τν 1η δν τ σηκωσε κ τν 2η ειπε ειμαι σε ραντεβου παρτε με σε κανα τεταρτο
Δν ρωτησα αυτο ομως!!!!Aλλο ενα μηνυμα τυπε και θα μπορειs .... ;)
Δν ρωτησα αυτο ομως!!!!
αρκετά παχουλή η ΈμιλυΣυναντηση με Αννα....Καταρχην αυτο που μ αρεσε ειναι οτι δν ζητησε λεφτα απο την αρχη αλλα στο τελος....Ξεκινησε με μασαζ με τα εσωρουχα που γρηγορα τα εβγαλε κ αυτα κ δν κρατηθηκα...Πιπα αρκετα πολυ καλη κ στν αγωνα αρκετα προθυμη κ καλη...Θα ξανασυναντησω σιγουρα την Αννα γιατι με κερδισε κ ο χαρακτηρας τς...Θα ηθελα κ γω πληροφοριες για city massage κατ οικον!!!!
Προτιμώ να με τρίψω μόνος μου!
Φιλε ναι αλλα θα περασεις καλα....Σε σχεση με μοντελα που περνας χαλια αξιζει!!!!!
τι περιελαμβαναν τα...υπολοιπα?Συνάντηση με Εύα από οsmose για μασάζ.
Άσχετη από μασάζ,ξεπέτα στα υπόλοιπα γενικώς ξεπετατζηδικες υπηρεσίες μπουρδελου.
Τηλεφωνικά έκανα τα σχετικά παράπονα στο μαγαζί μια και παλιότερα (επί Μάγιας) ήμουν πελάτης τους αλλά να'χαμε να λέγαμε.
πες μας πρωτα σε ποια σελιδα το διαβασες φιλε ....Διαβασα σε μια σελιδα οτι μια Ειρηνη κ Φωτεινη δινουν φραπεδακι;;;Ισχυει;;;
Νομιζω μασατζιδικα που φραπας...Δεν ειμαι σιγουροςπες μας πρωτα σε ποια σελιδα το διαβασες φιλε ....
Νομιζω μασατζιδικα που φραπας...Δεν ειμαι σιγουρος
το city δεν εχει φωτεινη νομιζω...Στο city ξεχασα να τ γραψω!!!
με ποιο κοστος ;Συνάντηση με Εύα από οsmose για μασάζ.
Άσχετη από μασάζ,ξεπέτα στα υπόλοιπα γενικώς ξεπετατζηδικες υπηρεσίες μπουρδελου.
Τηλεφωνικά έκανα τα σχετικά παράπονα στο μαγαζί μια και παλιότερα (επί Μάγιας) ήμουν πελάτης τους αλλά να'χαμε να λέγαμε.