Kαλησπέρα ξέρει κανείς λεπτομερειες για τη κυρια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
Καλά εννοείται!!! αλλά δεν είνα η ίδια πιστεύω τουλάχιστον αυτή τον πιάνει κανονικά και δεν παίρνει 50
Τον πιάνει άλλα μέχρι φραπέ ή προχωράει κι άλλο; Εμφάνιση; Για πες καμιά λεπτομέρεια.
thanks
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Ξέρεις κανείς;
Ποτέ επιστρέφει η γιούλη των νοτίων προαστίων;
Έχει κανείς τηλεφωνο της ; Οποίος μπορεί ας στείλει πμ
Ευχαριστω
Ποτέ επιστρέφει η γιούλη των νοτίων προαστίων;
Έχει κανείς τηλεφωνο της ; Οποίος μπορεί ας στείλει πμ
Ευχαριστω
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
εχουμε κανα καλο μασαζ με φραπεδακι;
εκτος ιουλιας και στεφανιας;
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
εχουμε κανα καλο μασαζ με φραπεδακι;
Λάθος νήμα
Τυπε πόσα παίρνει και με ποιες υπηρεσίες;Καλά εννοείται!!! αλλά δεν είνα η ίδια πιστεύω τουλάχιστον αυτή τον πιάνει κανονικά και δεν παίρνει 50
Διαγραμμένο μέλος 169484
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Τυπε πόσα παίρνει και με ποιες υπηρεσίες;
Μασάζ φραπέ 40€ σίγουρα για κάτι άλλο δεν δοκίμασα εγώ αν και πιστεύω ότι προχωράει χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου εμένα δεν με έψηνε ηλικιακά γύρο στα 55 μπορεί και λίγο ακόμα κοντή λεπτή ξανθιά πιστεύω αξίζει της δοκιμής
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Μασάζ φραπέ 40€ σίγουρα για κάτι άλλο δεν δοκίμασα εγώ αν και πιστεύω ότι προχωράει χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου εμένα δεν με έψηνε ηλικιακά γύρο στα 55 μπορεί και λίγο ακόμα κοντή λεπτή ξανθιά πιστεύω αξίζει της δοκιμής
αυτη ποια ειναι; η ελληνοιταλιδα μαρουσι;
Διαγραμμένο μέλος 169484
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
νέο Ηράκλειο ελληνοιταλιδααυτη ποια ειναι; η ελληνοιταλιδα μαρουσι;
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
εκλεισα ραντεβου για σημερα!
θα τον πιασει;;; η θα μας αφησει καυλωμενους;;
στο τηλ μου ειπε φυσιοθεραπεια με 40 ευρω!
να την αφησω ετσι η να κανω εξηγηση πριν
ξεκινησουμε;
θα τον πιασει;;; η θα μας αφησει καυλωμενους;;
στο τηλ μου ειπε φυσιοθεραπεια με 40 ευρω!
να την αφησω ετσι η να κανω εξηγηση πριν
ξεκινησουμε;
Δοκίμασε
έχει φέρει νέες θεραπεύτριες και από ότι Κου ειπαν αλλαχε η διεύθυνση του μαγαζιού
Deluxe Massage – θεραπευτικό μασάζ με προδιαγραφές Spa στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα. - Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον Αθήνα
Η Deluxe Massage στην Αθήνα σάς προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ που αναζωογονούν φυσικά το σώμα και βελτιώνουν την υγεία σας. Με ειδικές μαλάξεις και φυσιοθεραπευτικούς χειρισμούς από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο. Με αρωματικά έλαια και τα...
massagedeluxe.gr
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Δοκίμασεέχει φέρει νέες θεραπεύτριες και από ότι Κου ειπαν αλλαχε η διεύθυνση του μαγαζιούDeluxe Massage – θεραπευτικό μασάζ με προδιαγραφές Spa στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα. - Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον Αθήνα
Η Deluxe Massage στην Αθήνα σάς προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ που αναζωογονούν φυσικά το σώμα και βελτιώνουν την υγεία σας. Με ειδικές μαλάξεις και φυσιοθεραπευτικούς χειρισμούς από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο. Με αρωματικά έλαια και τα...massagedeluxe.gr
...και..!! ??????????????????
SEXY_TED
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
στη σελίδα τους δεν έχει αλλάξει κάτι πάντως. οι ίδιες εδώ και καιρό είναι...Δοκίμασεέχει φέρει νέες θεραπεύτριες και από ότι Κου ειπαν αλλαχε η διεύθυνση του μαγαζιούDeluxe Massage – θεραπευτικό μασάζ με προδιαγραφές Spa στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα. - Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον Αθήνα
Η Deluxe Massage στην Αθήνα σάς προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ που αναζωογονούν φυσικά το σώμα και βελτιώνουν την υγεία σας. Με ειδικές μαλάξεις και φυσιοθεραπευτικούς χειρισμούς από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο. Με αρωματικά έλαια και τα...massagedeluxe.gr
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Συναγωνιστές τι είχατε πει για την και καλα θεραπευτρια απο την Πευκη που παίρνει 50 για φουλ; φε μπορώ να βρω τα σχετικα σχόλια, οποιος μπορει ας βοηθήσει
Μια φορα δοκιμασα και αφου εφαγα ακυρο για φραπε απο Λενα δεν ξαναδοκιμαζωΔοκίμασεέχει φέρει νέες θεραπεύτριες και από ότι Κου ειπαν αλλαχε η διεύθυνση του μαγαζιούDeluxe Massage – θεραπευτικό μασάζ με προδιαγραφές Spa στο χώρο σας σε όλη την Αθήνα. - Μασάζ στο σπίτι - Μασάζ κατ οίκον Αθήνα
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.582
- Πόντοι
- 6.495
καλησπερα παιδες..
εδω και καιρο θελω να δοκιμασω την ουγγαρεζα την αγνη..
γνωριζει κανεις αν δουλευει αυτον τον καιρο,κοστος,και σε τι κατασταση ειναι τελευταια ειδικα στο θεμα κιλων που αναφερουν αρκετα παιδια?
γνωριζει κανεις αν δουλευει αυτον τον καιρο,κοστος,και σε τι κατασταση ειναι τελευταια ειδικα στο θεμα κιλων που αναφερουν αρκετα παιδια?
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
προχωρα αφοβα παρτην σε δυωρο προγραμμακαλησπερα παιδες..
80 ευρα απο 1 ωρα σε 60
Dragoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Χθεσινή συνάντηση σε ξενοδοχείο των νοτιων προσατιων,που αρχίζει απο λα και τελειώνει σε ....μπα....... πάρα πολύ καλή,εξαιρετικό μασαζ και πρόγραμμα.Γλιστρούσε σαν το χέλι πάνω μου,ειναι εφευρετική και κανει πρωτότυπα πράγματα.
Πέρασα μια χαλαρωτική ωρίτσα με 80 ευρώ και το καταευχαριστήθηκα.......στο τέλος την ρώτησα και για μία πρόβλεψη για το στοίχημα και μου είπε χαρακτηριστικά....."παίξτο over".....
O ορισμός του value for money κατά την γνώμη μου....
καλημερα!ρε παιδες,αυτη στη φωτο,μου κανει με τη μαριαννα,αυτη που εμπαινε και δω..
αντη,εσυ που την ειδες εχεις αποψη?
πειτε ρε και κανας αλλος...
Η αγγελία δεν ανοίγει.. Πληροφορίες; Και σε pm αν θέλεις..
Αερας ανανεωσης,για δειτε εδω
Τι είναι αυτό ρε μάγκες;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις