Καλησπέρα
Η Ελληνοιταλιδα κυρια νομιζω καπου εχει αναφερθει παλαιοτερα
Αν θυμαται καποιος η εχει εμπειρια , ας βοηθησει.
Την ερώτηση την εχω και στο νήμα "Μασεζ σε δικο τους χωρο"
Ευχαριστω.
Ελληνοιταλίδα από την Κορυτσά ή από το Τεπελένι;;;;
Καλησπέρα
Ευχαριστω.
Μπορει και απο St 40 ποιος ξερει χχαχαχΕλληνοιταλίδα από την Κορυτσά ή από το Τεπελένι;;;;
συνάδελφοι εγώ ομιλώ για τζάμπα, έβαζε αγγελία για φωτομοντέλο
της έκλεισα ραντεβού σε ξ/δ και πήγα με τη φωτογραφική μου, 2 φώτα και ένα τρίποδο
μιλαμε για πολυ cult καταστασεις χαχαχσυνάδελφοι εγώ ομιλώ για τζάμπα, έβαζε αγγελία για φωτομοντέλο
της έκλεισα ραντεβού σε ξ/δ και πήγα με τη φωτογραφική μου, 2 φώτα και ένα τρίποδο
Αν θυμάμαι καλά μονο μασαζ κανει και τιποτα αλλοΚαλησπέρα
Ευχαριστω.
βουλγαρα στην καταγωγη εκανε πιατσα σε καφενειο επι τηϛ πιρεωϛ..κολλητη με ενα τραβεστι ονοματι Εμα ..τηϛ ειχα δωσει ενα 20 τοτε..η ταριφα αλλαξε η πιατσα εγινε μασαζ..για εμενα μετριεϛ υπηρεσιεϛ
τι παίζει???? γνωρίζουμε???
Καλησπερα. Ξερουμε τιποτα για την εν λογο κυρια
βουλγαρα στην καταγωγη εκανε πιατσα σε καφενειο επι τηϛ πιρεωϛ..κολλητη με ενα τραβεστι ονοματι Εμα ..τηϛ ειχα δωσει ενα 20 τοτε..η ταριφα αλλαξε η πιατσα εγινε μασαζ..για εμενα μετριεϛ υπηρεσιεϛ
δοκιμαστηκε σε ξενοδοχειο.... αδιαφορα και βαρετα ολα...... ενας γυρος με μασαζ-χαδι και πιπα......για 50 ουτε με σφαιρες.....αν θα ξαναπαρω μπα δεν νομιζω......
ειναι γνωστη αυτη?? λεει τιποτα η μαπα το καρπουζι???? ειναι σε κατι καλη????
Εγω εψαχνα να βρω, ΔΕΝ καταφερα να κανω συναντηση. Αυτα που ακουσα ηταν διφορουμενα. Θα φυγει λεει τελος του μηνα και ειναι γεματες ολες οι μερες και οι νυχτες, κανει μονο σε ξεν/χειο στο Παγκρατι!Καλημέρα. Έχει κανείς άποψη για aggelikh masakh από fb? Είχε αναφερθεί κάποιες σελίδες πριν αλλά δεν κατάλαβα αν αξίζει. Ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, κι εγώ το φοβάμαι να πω την αλήθειαΕγω εψαχνα να βρω, ΔΕΝ καταφερα να κανω συναντηση. Αυτα που ακουσα ηταν διφορουμενα. Θα φυγει λεει τελος του μηνα και ειναι γεματες ολες οι μερες και οι νυχτες, κανει μονο σε ξεν/χειο στο Παγκρατι!
Απο υπηρεσιες δεν εχω αποψη, απο τιμη 30+10 λεει
Η διαισθηση μου, μου λεει να μεινω μακρια.
Αυτα.
Καλημέρα. Έχει κανείς άποψη για aggelikh masakh από fb? Είχε αναφερθεί κάποιες σελίδες πριν αλλά δεν κατάλαβα αν αξίζει. Ευχαριστώ
Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ, πάμε γι'αλλα.Μ-Α-Κ-Ρ-Υ-Α! Εμφάνιση, μασάζ, συμπεριφορά πολύ κάτω απο την βάση! Για την ακρίβια το μασάζ ανύπαρκτο η συμπεριφορά για σφαλιάρες και η εμφάνιση.. υπάρχει πολύ ανωμαλία στον κόσμο ο καθένας με τα γούστα του.. Καλύτερα να πας σε μιά κοπέλα με δικό της χώρο και να δώσεις 10 ευρώ παραπάνω παρά να πληρώσεις πουτάνα για να στο παίζει ντίβα
SOS Μπαζο ALERT!!!!!
μην παραμυθιαστει κανεις και κανει το λάθος και παρει εδω.......
44 λεει κοντα στα 55+++ πρεπει να ειναι.....κοντη χοντρη ατσουμπαλη.......κακοβαλμενη κακοντυμενη χαλι μαυρο......
οπως μπηκε πηγα να παθω συγκοπη!!!!! μεταβολη και πισω......τσαμπα τα χρηματα του ξενοδοχειου!!!!
το γράφω εδω γιατι εμφανιζεται και σε αγγελιες μασαζ........
lovelist
οχι για αλλη λεω γι αυτην στην αγγελια παρακατω....οπου αστερακια lovelistΓια ποια μιλας? Δεν ειναι η Αγγελικη Μασσακη στην αγγελια! ειναι?