Δυστυχώς..... την πατήσαμε....
Και "ξύλο" έφαγα και ΔΕΝ έπαιξε έστω "βιοενεργειακή" μαλακία....
1,5 ώρα συνολικό ραντεβού αλλά 1 ώρα το "ρεικι" μασαζ... αφού αν βάλεις το αρχικό και τελικό ντουζ και την αρχική ομιλία της κοπέλας με ασταμάτητη λογοδιάρροια και υπερανάλυση πάμε στην ώρα...
Δυστυχώς ενώ είχα ενημερώσει εξαρχής πως ήθελα και εκτόνωση στο τέλος μου έκανε την πάπια.... Πως την επόμενη φορά, με +30 λεπτά να πάμε δηλαδή στο 2ωρο και ότι δεν το είχα ανάγκη σήμερα κλπ κλπ και μπλα μπλα μπλα.... και ότι που το είχε πει λέει εξαρχής και ότι είναι +20 ευρώ (δηλαδή 70 κόστος) και κάτι τέτοια...για την επόμενη φορά... και μου πέταξε και ένα ταντρα και ... καληνύχτα το 50αρικο....
Φουλ διπλωματία...
Η αλήθεια είναι πως και από το τηλέφωνο δεν μπορούσα να βγάλω άκρη.... και τις είπα και από κοντά πως με ενδιαφέρει και εκτόνωση με 50... και ενώ κατάλαβα ότι συμφώνησε, τελικά άλλα μου έλεγε στο τέλος...
Τώρα από μασάζ ξεκάθαρα πράγματα αυτό που κάνει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΑΖ... δηλώνει ότι κάνει ΡΕΙΚΙ.... και η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξανακάνει και δεν γνωρίζω αν όντως κάνει καλό ή όχι... η αίσθηση μου πάντως είναι ότι δεν μουφάρει από αυτή την άποψη... φάνηκε δηλαδή να το κάνει επειδή το γνωρίζει....μου έκλεισε και τα μάτια... άρχισε να διαβάζει και κάτι ευχές (μέχρι που σκέφτηκα έχε γούστο να μου κάνει τίποτα βουντού) και όντως ίσα που κρατήθηκα να μην γελάσω όπως είπε και ο συναγωνιστής παραπάνω....και λέω μετά ας αφεθώ να δούμε που θα πάει....Εισπνοή....Εκπνοή...συνέχεια αυτό...και μετά...Τρελές σφαλιάρες σε όλο το σώμα....ξύλο χωρίς πλάκα... αλλά εντάξει ήταν και κάτι ιδιαίτερο που δεν είχα ξανακάνει...
Συνοψίζοντας αν περιελάμβανε στο 50αρικο και εκτόνωση θα έλεγα ότι οκ αξίζει να το δοκιμάσει κανείς... αλλά έως εκεί.... τώρα απλά... κλαίω το 50αρι... και πήγα μετά και να αδείασω στην Τζασμιν από Φυλής και έφαγα και εκεί φόλα (θα γράψω κριτική).... Δυστυχώς ένα 70αρι χαμένο χθες....
η αγγελία