You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.359
- Πόντοι
- 206
ω ναι!
[/quθωρηκτο η κυρια...χαχαχαω ναι!
εχει προγραμματακι ή μονο φραπεδακι
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
πλήρες πρόγραμμα μετά μουσικήςθωρηκτο η κυρια...χαχαχα
εχει προγραμματακι ή μονο φραπεδακι
είχα μια ατυχή συνάντηση μαζί της πριν 6 χρόνια
όμως έχει κοινό
ναι φιλε αυτο το προφιλ ειναι, αφου γραφει beauty-ευεξιαυπαρχουν πολλα προφιλ με αυρο το ονομα στο fb. Ποια απ ολες? Μηπως ειναι η ξανθια με το κοκινο φορεμα?
υπαρχουν πολλα προφιλ με αυρο το ονομα στο fb. Ποια απ ολες? Μηπως ειναι η ξανθια με το κοκινο φορεμα?
[/quot
Ναι αυτή είναι ,γράφει και ευεξία και ρέικι...και όπως θα δεις τα βγάζει όλα στην φόρα χωρίς δισταγμό! Όπως γράφει και gari με το μπικίνι.
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.359
- Πόντοι
- 206
ειναι βαρεων βαρων ομως....υπαρχουν πολλα προφιλ με αυρο το ονομα στο fb. Ποια απ ολες? Μηπως ειναι η ξανθια με το κοκινο φορεμα?
[/quot
Ναι αυτή είναι ,γράφει και ευεξία και ρέικι...και όπως θα δεις τα βγάζει όλα στην φόρα χωρίς δισταγμό! Όπως γράφει και gari με το μπικίνι.
οι φωτό με τα μπικίνια είναι όλα τα λεφτά
Αυτό μου αρέσει gari γιατί δείχνει ότι δεν έχει κόμπλεξ...Λέει 'αυτη είμαι και το δείχνω -ευχαριστιεμσι ' και όποιος θέλει ας ακολουθήσει!
Ένα μήνα έχω επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά φυσικά παρακολουθώ το νήμα. Είναι μεγάλη η απουσία μου στα του μασάζ, αλλά θα βρω σύντομα τα πατήματά μου, γιατί έχω τις σημειώσείς και να ναι όλοι καλά όσοι μοιράζονται πληροφορίες.
Θα γνωστοποιήσω άμεσα, κάθε εμπειρία, με την άποψή μου.
Βέβαια το γεγονός, πως λόγω μεγάλης αποχής, με τσιγκλάει η κασκαντεριά, με προβληματίζει.
Ίσως πρέπει να με δει ειδικός!!!
Θα γνωστοποιήσω άμεσα, κάθε εμπειρία, με την άποψή μου.
Βέβαια το γεγονός, πως λόγω μεγάλης αποχής, με τσιγκλάει η κασκαντεριά, με προβληματίζει.
Ίσως πρέπει να με δει ειδικός!!!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Αυτό μου αρέσει gari γιατί δείχνει ότι δεν έχει κόμπλεξ...Λέει 'αυτη είμαι και το δείχνω -ευχαριστιεμσι ' και όποιος θέλει ας ακολουθήσει!
Σωστο κ αυτο
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
σε όλα υπάρχει διπλή ανάγνωσηΑυτό μου αρέσει gari γιατί δείχνει ότι δεν έχει κόμπλεξ...Λέει 'αυτη είμαι και το δείχνω -ευχαριστιεμσι ' και όποιος θέλει ας ακολουθήσει!
εσένα μπορεί να σου αρέσει αυτό το στυλ και είναι δικαίωμα σου
εμένα δεν μου αρέσει και θεωρώ την κυρία την πιο δυσάρεστη εμπειρία της ζωής μου
Το κοινό της αρέσκεται στο ραδιοφωνικο κονσέρτο για πιπες..πλήρες πρόγραμμα μετά μουσικής
όμως έχει κοινό
Έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις γιατί έχεις εμπειρία με την Χριστίνα.Εγω δεν έχω γιατί είμαι εκτός Αθηνών και έτσι δεν την έχω την εμπειρία.Οταν την αποκτήσω κάποια στιγμή θα την γράψω εδώ( να είσαι σίγουρος)!Αυτό που εννοησα είναι ότι δεν κρύβεται σε ψεύτικες φωτογραφίες και αφήνει στον καθένα μας την επιλογή για συνάντηση... Όπως γράφουν αρκετοί φίλοι το όλο σκηνικό είναι cult!! Το δοκιμάζεις, αποκτάς την εμπειρία της συνάντησης και αν δεν σου αρέσει προχώρα παρά κάτω .
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Η Μιχαέλα είναι λίγο μεγαλύτερη από 30 χρονών και είναι από τη Ρουμανία.
Κάνει μασάζ κατ'οίκον με 30 ευρώ την ώρα. Με +10 ευρώ κάνει και φραπέ,
ενώ με άλλα δέκα κάνει και διακριτική καποτόπιπα.
Δεν ήθελε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες τι άλλο κάνει και το σεβάστηκα.
Την εμφάνιση της μπορεί να την τσεκάρει όποιος ενδιαφέρεται στο γνωστό το μέρος.
Δεν σκοπεύω να κλείσω ραντεβού μαζί της για δύο λόγους.
Πρώτον θέλει τα λεφτά μπροστά ενώ εγώ πληρώνω πάντοτε στο τέλος του ραντεβού,
δεύτερον την πρώτη συνάντηση θέλει να την κάνει στο σπίτι του πελάτη και όχι σε ξενοδοχείο.
Είναι ευγενέστατη και από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι κατέχει την τέχνη του μασάζ.
Παντως προσεξτε με την κυρια γιατι στις φωτο που εχει στο γνωστο μεσον κοινωνικης δικτυωσης, ο φιλος της ειναι ενστολος και οπλισμενος... Αρα μην την κακοκαρδισετε...;-)
σε αυτό συμφωνούμε
δεν κρύβεται από τον πελάτη όπως κάνουν άλλες
που σου λένε 1,65 55 κιλά και είναι σαν κομοδίνα στην πραγματικότητα
Αυτό εννοούσα και εγώ σε προηγούμενο μνμ...και η Βίκυ-Στεφανια δεν κρύβεται και αυτό το εκτιμώ στο σύστημα
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
η μέρα είναι αφιερωμένη .. στις καλλονές του χώρουΑυτό εννοούσα και εγώ σε προηγούμενο μνμ...και η Βίκυ-Στεφανια δεν κρύβεται και αυτό το εκτιμώ στο σύστημα
Αλήθεια, εκείνη η θεία Ράνια τι να κάνει άραγε?
Κάπου θα κόβει βόλτες στο Μαρούσι....
χαχαχαχα όλες έχουν το κοινό τους απ οτι φαίνεται......πλήρες πρόγραμμα μετά μουσικής
όμως έχει κοινό
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Αυτό εννοούσα και εγώ σε προηγούμενο μνμ...και η Βίκυ-Στεφανια δεν κρύβεται και αυτό το εκτιμώ στο σύστημα
σωστος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63