jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
χαχαχαχα όλες έχουν το κοινό τους απ οτι φαίνεται......
Ε καλα εισαι
χαχαχαχα όλες έχουν το κοινό τους απ οτι φαίνεται......
ε βεβαια υπάρχουν και οιτο βιτσιοζοι αυτοι να μην πανε κάπου;;;;Ε καλα εισαι
ε βεβαια υπάρχουν και οιτο βιτσιοζοι αυτοι να μην πανε κάπου;;;;
Παντως προσεξτε με την κυρια γιατι στις φωτο που εχει στο γνωστο μεσον κοινωνικης δικτυωσης, ο φιλος της ειναι ενστολος και οπλισμενος... Αρα μην την κακοκαρδισετε...;-)
στη Ρουμανία ζει ο νεαρός οπότε ...και εμας τι μας κοφτει η ενοπλη σερβιετα της κυραχριστιναςΜιχαέλας
καλημερα! το osmosemassage.gr εβαλε νεα βιζιτακια
ν
ναι.. αλλα μαλλον μονο φραπε σαν την μαγια.. >
Εμενα παντως μου αρεσει η Μαγια, αναρωτιεμαι αν και αυτη κανει εστω και φραπε διοτι αν σε χαλαρωνει αυτο το πιπινι σιγουρα ενα μερος της ανατομιας θα απαιτει και αυτο χαλαρωση. Φυσικα για τιποτε παραπανω απο τετοιο μαγαζι δεν περιμενει κανεις...
μαν,ολο αυτο το συστημα,για μενα,ειναι λιγο εκτος νηματος...οι κοπελες,ΙΣΩΣ,να κανουν κατι παραπανω,ΑΛΛΑ αυτο απαιτει αρκετες συνεδριες,(χασιμο χρηματος-χρονου)και χωρις στο τελος να εισαι σιγουρος οτι κατι θα παρεις.αλλωστε οι κοπελες,εχουν το πανω χερι,γιατι αν μετα απο 4-5 συνεδριες,μιλησεις ανοιχτα,η απαντηση ειναι ετοιμη.....'δεν κανουμε τιποτα παραπανω.το ηξερες αλλωστε απο την αρχη.εσυ ηθελες και εκανες μασαζ',θα πουν.Εμενα παντως μου αρεσει η Μαγια, αναρωτιεμαι αν και αυτη κανει εστω και φραπε διοτι αν σε χαλαρωνει αυτο το πιπινι σιγουρα ενα μερος της ανατομιας θα απαιτει και αυτο χαλαρωση. Φυσικα για τιποτε παραπανω απο τετοιο μαγαζι δεν περιμενει κανεις...
Συναγωνιστές μην ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα.Εμενα παντως μου αρεσει η Μαγια, αναρωτιεμαι αν και αυτη κανει εστω και φραπε διοτι αν σε χαλαρωνει αυτο το πιπινι σιγουρα ενα μερος της ανατομιας θα απαιτει και αυτο χαλαρωση. Φυσικα για τιποτε παραπανω απο τετοιο μαγαζι δεν περιμενει κανεις...
πεφτει ψαλιδι....προς γνωσιν και συμορφωσιν..........Δηλαδη εσυ gari αν δεν λαβεις τις υπηρεσιες που εχεις συμφωνησει, τι κανεις?
Οταν φυσικα δεν εχεις πληρωσει προκαταβολικα
εμάς μας ενδιαφέρει αν η νοικοκυρά και η κοπελίτσα χειρίζεται σωστά το καυλί.
Μιά φορά πριν 15 χρόνια είχα κλείσει στο παλιό κισσος χοτελ νυν new dreamπεφτει ψαλιδι....προς γνωσιν και συμορφωσιν..........
Παιδια κατ'αποψι μου βλεπω ενα thread Το οποιο οι μισες σελιδες ειναι για τον "γκαργκαμελ" που εχει θεοποιηθει εδω μεσα και για αλλα ατομα που αμφισβητουμε αν "καθεται η οχι η φραπαρει"...Για μενα σε σχεση με τα "μπακαλικα" και τα "αμφιβολα προιοντα" θα προτιμουσα τα πληρη "ινστιτουτα" του χωρου οπως ειδικα τo oasis οταν πρωτοξεκινησε κτλ,Μπακνανομαγαζα, Φραντζη, dba......
Αν φυσικα το αντιστοιχο ινστιτουτο δυσσαρεστησει κοσμο, οι "κριτικες" γραφονται, ο κοσμος ενημερωνεται και παμε στο "επομενο". Ξερεις οτι στανταρακι θα πηδηξεις, ξερεις πληρως σωματοτυπο-υπηρεσιες. Και αν φυσικα θες κατι "εξω", αν δειξεις εχεμυθεια αν σου αρεσει καποια και το επιδιωξεις εχοντας εχεμυθεια στανταρακι θα κανεις και κατι "φτηνοτερο" προς τα εξω σε δικο σου χωρο ξεροντας τι ειναι... ;)
Σε ποιο επαγγελμα ο επαγγελματιας δεν κανει και 2-3 "τυχερα" εξω?