giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.014
- Πόντοι
- 1.706
Που πινεις καφε??..για να το αποφευγουμεεγω την ειχα δει μια φορα ενω επινα καφε και εκανα το σταυρο μου χαχαχχχα
Χαχα
Που πινεις καφε??..για να το αποφευγουμεεγω την ειχα δει μια φορα ενω επινα καφε και εκανα το σταυρο μου χαχαχχχα
ολοι εχουμε πιει εκει φιλε, coffee island πριν προσγειωθω στο bill xaxaxaxaxΠου πινεις καφε??..για να το αποφευγουμε
Χαχα
Αυτό που λες δεν γίνεται
Αν την είχες πάρει θα σε είχε σημαδέψει για πάντα
και αμα πήρε κάποιος που το αποκλείω δεν θα το πει αδερφέΑπό τη Μαρία την βυζαρού στο starmassage πήρε τελικά κανείς φραπεδάκι?
man αν μετα απο 4 χρονια αποχη παρεις δρακουμελ σε κοβω μετα για 10 ετη αποχη τουλαχιστον
H απορία μου βρε παιδιά...
Πόσα δίνατε στη Δρακουμελ που λέτε, αφού με τόσα αρνητικά σχόλια, μάλλον αυτή θα πρέπει να σας πληρώνει.
Πολλες φορες οπως λεν και στις ΗΠΑ "η δυσφημιση αποτελει την καλυτερη διαφημιση σε πολλες των περιπτωσεων"....Αφου στο τελος θελω να κανω ενα τεστ αντοχης με αυθεντικο μασαζ αλα "γκαργκαμελ" και να γραψω και λεπτομερη κριτικη..
Από τη Μαρία την βυζαρού στο starmassage πήρε τελικά κανείς φραπεδάκι?
ποσο λες να θελει για κατι τετοιο εξτρα από το 60αρι που ειναι για μια ωρα?
Με το καλό....Και μετά, πλήρη και αναλυτική περιγραφή!!!
εγω την ειχα δει μια φορα ενω επινα καφε και εκανα το σταυρο μου χαχαχχχα
50 ακομα ??? ,,,το θεμα είναι όμως αν δεχεται....
αμα θες τετοια επιπονη αναλυτικη γραφη αυτης της μεγαλειωδους εμπειριας θα κερασεις κρασι για να αντεξω οτι αφηγηθω
Λευκό ή κόκκινο; Ότι θέλεις. Δηλαδή έκανες καταδρομική επίθεση εμπειρίας; Ξεκίνα λοιπόν και μόλις έφτιαξα τον πρώτο καφέ της μέρας...
Μπορει ο gari να δώσει πληροφορίες για θεία Ράνια?μάλλον δεν έχεις διαβάσει καθόλου το νήμα, τα έχεις μπερδέψει
και βγάζεις λάθος συμπεράσματα
το νήμα λέγεται μασάζ κατ'οίκον και αυτά που περιγράφεις έχουν να κάνουν
με άλλο νήμα που λέγεται μασατζίδικα που γαμάς
σε ότι αφορά τον δρακουμέλ συνηθίζεται αραιά και που να γίνεται μια αναφορά
όπως και στη θεία ράνια διότι πρόκειται για βιβλικές μορφές του μασάζ
αυτά τα βιβλικά πρόσωπα δεν έχουν απασχολήσει παραπάνω από 10 σελίδες συνολικά
και σε καμία περίπτωση τις μισές σελίδες όπως λες
μιάς και είσαι νέο μέλος με υπομονή διάβασε το νήμα και θα δεις την χρησιμότητα του