Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Συναντηση με την Αγνη στο Μπιλ προχτες Δευτερα για 2 ωρες 80 ευρα Περασα υπεροχα. Δυνατο μασαζ και γλυκο σεξ. Θα ξαναπαρω συντομα αν και μενω πολυ μακρια. Α πολυ ευχαριστημενος απ το προσωπικο και το ξενοδοχειο. Να περνατε καλα. Λυπαμε που δεν υπαρχει νημα αξιολογησης για τη κοπελλα για να γραψω πιο πολλα,

Σωστος
Να γραφες κ δυο λεξεις παραπανω

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6

δεν ξερω αν εχει καποιος δοκιμασει σπιτι...
οι κοπελες φαινονται παιχνιδιαρες παντως...
δεν ξερω αν με κανα εξτραδακι παιζει κατι...

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Συνάντηση μέ τήν .Όπου τελίτσες κανεσεξ στά λατινικά.Η κοπέλα είναι χοντρούλα,25-30 ετών,μελαχροινή,μέ μεγάλο φυσικό στήθος.Το μασάζ πού κάνει είναι χάδια μέ κάποιες πιέσεις.Η συνάντησή μας κράτησε 1,5 ώρα καί περιελάμβανε πίπα,μασάζ καί σέξ.Δέν κάνει cif καί πρωκτικό.Κόστος 50 ευρώ.

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Συνάντηση μέ τήν .Όπου τελίτσες κανεσεξ στά λατινικά.Η κοπέλα είναι χοντρούλα,25-30 ετών,μελαχροινή,μέ μεγάλο φυσικό στήθος.Το μασάζ πού κάνει είναι χάδια μέ κάποιες πιέσεις.Η συνάντησή μας κράτησε 1,5 ώρα καί περιελάμβανε πίπα,μασάζ καί σέξ.Δέν κάνει cif καί πρωκτικό.Κόστος 50 ευρώ.
στον αγωνα τι λεει συναγωνιστη,αξιζει?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

οταν λε χοντρουλα??

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281

Που εγινε η συναντηση ?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
να πω και εγω 2 λογακια για την συναντηση μου με την αγνη ..και εγω στο μπιλ μεσοβδομαδα της  τρεχουσας ...
λοιπον.. κοντουλα..  γεματουλα.. ομοιομορφα σε ολο το σωμα τα κιλα..τα παραπανισια που εχει ...στην φωτο που εχει στην αγγελια που ειδα εγω τα βυζια φαινονται τεραστια ..απο κοντα εχουν μεγαλη διαφορα ..δεν ειναι αυτα που φαινονται ...μαγουλακια στο προσωπο ...σε γενικες γραμμες εμφανισιακα απεχει απο τα δικα μου γουστα ...
προσχαρη κοινωνικη ευγενικη .....χωρις πρωτοβουλιες καθολου καυλωτικη στο κρεβατι
απο μασαζ..συγνωμη παιδες δεν το κατεχει ..παρολες τις φιλοτιμες προσπαθειες..
απλο τριψιμο λιγο εντονο μεν ..καθολου καλο δε..πιεζει πανω σε σπονδυλικη στηλη και αρθρωσεις οποτε το διεκοψα διακριτικα ....
το στοματικο της σουπερ ...ειναι το δυνατο της σημειο ..ακουραστη
στα του σεξ οχι κατι το ιδιαιτερο θα ελεγα τυπικο
σε γενικες γραμμες αλλιως πηγα με φορα που λενε ..αλλα εμεινα με την φορα ...
καθαρη ..προσεχτικη ..κανενα παραπονο
μακρυα απο τα δικα μου γουστα στανταρ ....
κανενα προβλημα ομως ..
παμε για αλλα ...
καλα να περνατε

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι