petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
και σε μενα φιλε πληηηηηηηηζζζζζ...
ψοφαει για γκιλφ το νημα χαχαχαχαχαχα
και σε μενα φιλε πληηηηηηηηζζζζζ...
παψε εσυ.ελα πμ.σου εχω κατι.ψοφαει για γκιλφ το νημα χαχαχαχαχαχα
Συναντηση με την Αγνη στο Μπιλ προχτες Δευτερα για 2 ωρες 80 ευρα Περασα υπεροχα. Δυνατο μασαζ και γλυκο σεξ. Θα ξαναπαρω συντομα αν και μενω πολυ μακρια. Α πολυ ευχαριστημενος απ το προσωπικο και το ξενοδοχειο. Να περνατε καλα. Λυπαμε που δεν υπαρχει νημα αξιολογησης για τη κοπελλα για να γραψω πιο πολλα,
παψε εσυ.ελα πμ.σου εχω κατι.
στον αγωνα τι λεει συναγωνιστη,αξιζει?Συνάντηση μέ τήν .Όπου τελίτσες κανεσεξ στά λατινικά.Η κοπέλα είναι χοντρούλα,25-30 ετών,μελαχροινή,μέ μεγάλο φυσικό στήθος.Το μασάζ πού κάνει είναι χάδια μέ κάποιες πιέσεις.Η συνάντησή μας κράτησε 1,5 ώρα καί περιελάμβανε πίπα,μασάζ καί σέξ.Δέν κάνει cif καί πρωκτικό.Κόστος 50 ευρώ.
Συνάντηση μέ τήν .Όπου τελίτσες κανεσεξ στά λατινικά.Η κοπέλα είναι χοντρούλα,25-30 ετών,μελαχροινή,μέ μεγάλο φυσικό στήθος.Το μασάζ πού κάνει είναι χάδια μέ κάποιες πιέσεις.Η συνάντησή μας κράτησε 1,5 ώρα καί περιελάμβανε πίπα,μασάζ καί σέξ.Δέν κάνει cif καί πρωκτικό.Κόστος 50 ευρώ.
παψε εσυ.ελα πμ.σου εχω κατι.
εσυ τα ξερεις...παψεεεεε!!!!εμενα τίποτα ????
εσυ τα ξερεις...παψεεεεε!!!!
ηρθα πρωι ελειπεςεσυ τα ξερεις...παψεεεεε!!!!
εσυ τα ξερεις...παψεεεεε!!!!
Συνάντηση μέ τήν .Όπου τελίτσες κανεσεξ στά λατινικά.Η κοπέλα είναι χοντρούλα,25-30 ετών,μελαχροινή,μέ μεγάλο φυσικό στήθος.Το μασάζ πού κάνει είναι χάδια μέ κάποιες πιέσεις.Η συνάντησή μας κράτησε 1,5 ώρα καί περιελάμβανε πίπα,μασάζ καί σέξ.Δέν κάνει cif καί πρωκτικό.Κόστος 50 ευρώ.
εμενα τίποτα ????
ηρθα πρωι ελειπες
Είναι περί τό 1,65 ύψος στά 70 κιλά περίπου μέ στήθος 3,5-4.οταν λε χοντρουλα??
Σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.Που εγινε η συναντηση ?