openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Thanx παιδιά αλλά στούντιο με 50 την ώρα δεν παίζει... θα δω μήπως καταλήξω σε καμια μαγια....
Καλησπέρα ρε μάγκες είμαι 22 χρόνων φοιτητής θέλω μια ώριμη κυρία όχι γριά για μασαζ και φραπεδάκι στο τελος ΚΑΤ οικον ΜΑξ τιμή 30-40 ευρώ για Αθήνα. Νότια προάστια ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Παιδια κανεις athens massage εμπειρια;
Thanks
δε το περιμενα απο σενα τον μεγιστοτιτανοτεραστιο πορνο να ρωτα.
επρεπε να δινεις τα φωτα σου.
εδω εισαι
εχεις pmΚαλημέρα και καλή εβδομάδα έχει κάποιος εμπειρία από osmose massage αν μπορεί ας στείλει καμία πληροφορία pm ευχαριστώ!!
πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το αισθησιακο μασαζ που αναφερουν στο site τους ειναι και καλα πιο χαιδευτικο μασαζ αλλα και καλα δεν παιζει εκτονωση...παιδιά τι παίζει με το οσμοζ μασάζ? για ενημερώστε
όλα μπορούν να συμβούν...πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το αισθησιακο μασαζ που αναφερουν στο site τους ειναι και καλα πιο χαιδευτικο μασαζ αλλα και καλα δεν παιζει εκτονωση...
προσωπικα δεν το πιστευω...τηλεφωνησα 2 φορες...την πρωτη φορα μου πεταξε...οτι το θεμα του αισθησιακου θα το συμφωνησω με την....κοπελα...την δευτερη φορα στο τηλεφωνο ηταν περισσοτερο κατηγορηματικη οτι δεν παιζει κατι....δηλαδη εκτονωση....
ας ενημερωσουν οισυναγωνιστες.....
Ρε παιδια περιμενετε απο το τηλ να σας πουνε τι κανουν??
Ειμαστε σοβαροι???????
Παρτε και θα δειτε ;)
Μια που σε "ξεπερναει" πες μας εσυ σε ποιο site για μασαζ κατοικον σου ειπαν απο το τηλ αν και ποιεςΚαλα να ψαχνουν αυτες για μαλακες το καταλαβαινω το να τις υποστηριζεις κιολας με ξεπερναει..
ελα ρε που κάθεσαι και ασχολείσαι οποιος ειναι κασκαντέρ ξέρει οτι κάποια πράγματα ούτε λέγονται απο το τηλεφωνο ούτε γράφονται δημοσια σε ενα φόρουμΜια που σε "ξεπερναει" πες μας εσυ σε ποιο site για μασαζ κατοικον σου ειπαν απο το τηλ αν και ποιες
βαρανε μαλακιες ή κανουν και αλλα με τις φωτο των κοριτσιων ανεβασμενες?
Εγραψα μερικες σελιδες πριν να τσεκαρει οποιος θελει το συγκεκριμενο και με σαπισανε στα πμ για πληροφοριες.
Εχεις ιδεα ποσα κασκαντεριλικια κανω καθε τοσο και "παω κουβα τις περισσοτερες φορες?"
Λες η καθε κοπελα που το κανει με τη φωτο της ανεβασμενη, ωστε να μπορει να παρει τηλ ο οποιοσδηποτε συγγενης, φιλος ή γνωστος
και να του λενε οτι παιζει ή ρουφαει πουτσες??
ελα ρε που κάθεσαι και ασχολείσαι οποιος ειναι κασκαντέρ ξέρει οτι κάποια πράγματα ούτε λέγονται απο το τηλεφωνο ούτε γράφονται δημοσια σε ενα φόρουμ
Ειμαι αδικαιολογητος
τα σεβη μου