Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
δε το περιμενα απο σενα τον μεγιστοτιτανοτεραστιο πορνο να ρωτα.
επρεπε να δινεις τα φωτα σου.
εδω εισαι
Ειμαι αδικαιολογητος
τα σεβη μου
δε το περιμενα απο σενα τον μεγιστοτιτανοτεραστιο πορνο να ρωτα.
επρεπε να δινεις τα φωτα σου.
εδω εισαι
Ειμαι αδικαιολογητος
τα σεβη μου
Καλησπέρα ρε μάγκες είμαι 22 χρόνων φοιτητής θέλω μια ώριμη κυρία όχι γριά για μασαζ και φραπεδάκι στο τελος ΚΑΤ οικον ΜΑξ τιμή 30-40 ευρώ για Αθήνα. Νότια προάστια ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Μια που σε "ξεπερναει" πες μας εσυ σε ποιο site για μασαζ κατοικον σου ειπαν απο το τηλ αν και ποιες
βαρανε μαλακιες ή κανουν και αλλα με τις φωτο των κοριτσιων ανεβασμενες?
Εγραψα μερικες σελιδες πριν να τσεκαρει οποιος θελει το συγκεκριμενο και με σαπισανε στα πμ για πληροφοριες.
Εχεις ιδεα ποσα κασκαντεριλικια κανω καθε τοσο και "παω κουβα τις περισσοτερες φορες?"
Λες η καθε κοπελα που το κανει με τη φωτο της ανεβασμενη, ωστε να μπορει να παρει τηλ ο οποιοσδηποτε συγγενης, φιλος ή γνωστος
και να του λενε οτι παιζει ή ρουφαει πουτσες??
Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος συναγωνιστής, αρχάριος στο άθλημα, αλλά όχι μικρός σε ηλικία.
Ξέρει κανείς να μου πει άποψη για τη συγκεκριμένη γιατί ψήνομαι πολύ?
Έχει κανείς άποψη για το παρακάτω? Με ψήνει για καταδρομικη.
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/masaz-6995578363_i87265#[/url]
Και γω διάβασα, επικοινώνησα, αλλά μ΄έστησε..!Ειναι καποιος που μπορει να πει κατι παραπανω για την εμφανιση της ιουλιας ; Για το προγραμμα οκ διαβασα.
Μια χαρα το σκεφτηκα απο την αρχη, το σαιτ ειναι για αμφιδρομη ενημερωση, οχι να τα σκαει ο εναςΑν ρωτησεις με το σωστο τροπο ναι δε θα σου πει ρουφαμε πουτσες ομως απο την απαντηση αποκλειεται να μην καταλαβεις αν αποκλειεται τετοιο ενδεχομενο ή οχι..Δεν καταλαβα γιατι σε πειραξε το οτι με ξεπερναει.Το υφος της απαντησης ηταν αντιστοιχο με το αν δεν ειμαστε εμεις σοβαροι που ρωταμε απο το τηλ.
Και ξαναλεω προφανως δεν περιμενεις η αλλη να σου απαντησει χυμα τι γινεται.Όμως οταν σου λεει οτι γινεται πιο αισθησιακό ή κατι θα κανουμε για εσας κλπ κατι μπορει να σημαινει οπως και στην περιπτωση που θα στο κλεισει στα μουτρα το καταλαβαινεις επισης.
Ολα θελουν τον τροπο τους λοιπον και οταν ξαναπεις οτι δεν ειναι σοβαρο να στο πει απο το τηλεφωνο ξανασκεψου το. Αυτα
η δευτερη,κλασσικη ρωσοφατσα...σημαινει...
ψήνομαι για κασκαντεριλίκι....
επίσης αυτή εδώ...
με...μπερδεύει η φάτσα... λέτε να έχει υδραυλικά ή να τα έχει κόψει?
τέλος αυτή εδώ πολύ.... φλου...
έχεις κανείς εμπειρία με κάποια από δαύτες?
τι πρεπει να εισαι σιγουρος πρεπει.η δευτερη,κλασσικη ρωσοφατσα...σημαινει...
το πρωτο πρεπει να ειναι μασατζιδικο...
πρεπει,εφοσον,διοτι...τι πρεπει να εισαι σιγουρος πρεπει.
επίσης αυτή εδώ...
επίσης αυτή εδώ...
πήρα τηλ. για την 1η...
ούτε φωνή ούτε ακρόαση...