Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
μια κινεζα που ειχε αναφερθει παλιοτερα παιζει ακομα μπαλα? :)

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Αν θυμάμαι καλά αυτή βρίσκεται Μεσογείων σε πολυκατοικία πάνω απο super market, προ-μιλφ προς μιλφ, μασαζ και χειρομάλαξη, μέτρια πράγματα.
Ωραιος τυπε μου,ευχαριστω  εχεις τιποτα σε ασια γενικοτερα?ψαχνω αλλα οχι πολλα πραγματα

Επισκέπτης
Τίποτα που να μήν έχει ήδη αναφερθεί στα forum δυστυχώς γιατί έλειπα χρόνια εξωτερικό (από τις χρυσές εποχές που το Μαρνης 28 είχε στο ρόστερ 3 κινέζες και στο κέντρο μαζευόντουσαν τα σχιστομάτικα για πιάτσα) και γύρισα πρόσφατα οπότε κι'εγώ ψάχνω να βρω αν τα στανταράκια μου δουλέβουν ακόμα και που. Πάντως λέω μια απ'αυτές τις μέρες να πάω να δοκιμάσω αυτή την Κιμ που βλέπω στις διαφημίσεις των στούντιο στις γωνίες και θα μεταφέρω εντυπώσεις.  

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

mariosx5

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια,

Μια απορια πως γινεται  η εκτονωση μετα το μασσαζ? με στομα ή χερια? παιζει καποτα? ?

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
καλησπερα παιδια,

Μια απορια πως γινεται  η εκτονωση μετα το μασσαζ? με στομα ή χερια? παιζει καποτα? ?

Ολα αυτα που αναφερεις παιζουν, εξαρταται απο το μαγαζι, το κοριτσι και τα χρηματα που θα δωσεις

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όχι απαραίτητα, γιατί οπως εχει αποδειχθει, στο συγκεκριμένο άθλημα πολλές φορές πληρώνεις αλλά δεν παίρνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom