You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
nikosalex1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Like
- 87
- Πόντοι
- 1
Καμία που προσφέρει μασάζ με 5 χέρια;
Για σένα φίλε, με 2 χέρια και 3 πόδια... Μάλλον αυτό ψάχνεις...Καμία που προσφέρει μασάζ με 5 χέρια;
nikosalex1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Like
- 87
- Πόντοι
- 1
Για σένα φίλε, με 2 χέρια και 3 πόδια... Μάλλον αυτό ψάχνεις...
Ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα έδινε τέτοια απάντηση
Σόρρυ για το τρολάρισμα, αυτό μου ήρθε απλά
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
εχεις pmΗ Εύη που δουλεύε παλιά σε έναν χώρο στην Ιθακης δουλεύει ακόμη; Μιλάω για την γυναίκα φυσικοθεραπευτη όπως δήλωνε και έπαιρνε 25 για μασάζ και εκτονωση.
Όποιος μπορεί ας στείλει το τηλ γιατί έχασα όλες τις επαφές μου.
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
μπορειτε να μας διαφωτισετε περισσοτερο για Ευη? υπαρχει λινκ?εχεις pm
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
σελιδα 817 ειχε αναφερθει κατι για μια ελενα το κινητο βγαζει τωρα αυτο το λινκ μιλησα μαζι της,ειναι απολυτη για το τι προσφερει αλλα ακουγοταν οτι με λιγη οικιοτητα κ σωστο χειρισμο μπορει να φτασει καποιος σε ενα επιπεδο παραπανω απο μασσαζ...εχει κανει κατι παραπανω καποιος?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.501
- Πόντοι
- 456
σελιδα 817 ειχε αναφερθει κατι για μια ελενα το κινητο βγαζει τωρα αυτο το λινκ μιλησα μαζι της,ειναι απολυτη για το τι προσφερει αλλα ακουγοταν οτι με λιγη οικιοτητα κ σωστο χειρισμο μπορει να φτασει καποιος σε ενα επιπεδο παραπανω απο μασσαζ...εχει κανει κατι παραπανω καποιος?
Αστο φιλε δεν αξιζει..εχει δικο της κυκλο κ δουλευει
Αγαπητοί συναγωνιστές με λύπη μου διαπιστώνω οτι το συγκεκριμένο νήμα έχει υποβαθμιστεί αισθητά. Η πληροφόρηση είναι ελλειπής και συνήθως οι αναφορές παραπέμπουν σε κυράτσες με περιττό λίπος τύπου Βίκη - Στεφανία - Μελάκη ή όπως αλλιώς ονομάζεται η σύσσωμη κορασίδα. Το φιλότιμο δεν αρκεί σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες για την αποφόρτιση μας και η συμβολή όλων κρίνεται αναγκαία. Όποιος συναγωνιστής έχει να προτείνει κάποια αξιόλογη μασαζοκόρη παρακαλείται να επικοινωνήσει με π.μ. Οποιαδήποτε υπόδειξη θα εκτιμηθεί δεόντως!
Ζήτα τωρα και μια συγγνωμη που 3 μερες μας ζαλισες τ' αρχίδια να σου δόσουμε το τηλέφωνο της Ζωης και όταν σου εξηγήσαμε οσο καλύτερα μπορούσαμε ότι αυτός είναι ο τρόπος επικοινωνίας σ' επιασε υστερία και μας τρελλανες στα ποστς και στα πριβε μηνυματα,κατηγορωντας μας ότι λειτουργούμε σε κλειστό κυκλο και δεν βοηθάμε κανεναν.......
Και τωρα πάλι τα ιδια.......πληροφορίες,τηλέφωνα,κλπ. Η δική σου συνεισφορά στο φορουμ ποια είναι? μονο να ζητάς?
Και τωρα πάλι τα ιδια.......πληροφορίες,τηλέφωνα,κλπ. Η δική σου συνεισφορά στο φορουμ ποια είναι? μονο να ζητάς?
Αρχικά λυπάμαι για το ύφος του συναγωνιστή andy51, τον οποίο φυσικά και δεν αδικώ γιατί έχει δίκιο ότι τον ενόχλησα επανειλημμένα για να μου στείλει το τηλέφωνο της ζωής. Ζητώ συγνώμη στον andy51 όπως και σε όποιον άλλο συναγωνιστή ενόχλησα με την επιμονή μου. Η συμβολή μου μπορεί να μην είναι η μέγιστη δυνατή, αλλά προσπαθώ με κάθε ευκαιρία να διευκολύνω με όσες εμπειρίες έχω άλλους φίλους του φόρουμ. Δεσμεύομαι σε πιο ενεργή συμμετοχή από εδώ και στο εξής.Ζήτα τωρα και μια συγγνωμη που 3 μερες μας ζαλισες τ' αρχίδια να σου δόσουμε το τηλέφωνο της Ζωης και όταν σου εξηγήσαμε οσο καλύτερα μπορούσαμε ότι αυτός είναι ο τρόπος επικοινωνίας σ' επιασε υστερία και μας τρελλανες στα ποστς και στα πριβε μηνυματα,κατηγορωντας μας ότι λειτουργούμε σε κλειστό κυκλο και δεν βοηθάμε κανεναν.......
Άρης Μαρτέλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
spamassage.gr κανενας αλλος δοκιμασε? με ζωη εκει, κανενας νεος? εγω δεν καταφερα πολλα
Δηλαδή;Τί κατάφερες;
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...οπως και οταν θελεις να γραψεις 2 λογια,να τα γραφεις στα σωστα νηματα.καλημερες.Αρχικά λυπάμαι για το ύφος του συναγωνιστή andy51, τον οποίο φυσικά και δεν αδικώ γιατί έχει δίκιο ότι τον ενόχλησα επανειλημμένα για να μου στείλει το τηλέφωνο της ζωής. Ζητώ συγνώμη στον andy51 όπως και σε όποιον άλλο συναγωνιστή ενόχλησα με την επιμονή μου. Η συμβολή μου μπορεί να μην είναι η μέγιστη δυνατή, αλλά προσπαθώ με κάθε ευκαιρία να διευκολύνω με όσες εμπειρίες έχω άλλους φίλους του φόρουμ. Δεσμεύομαι σε πιο ενεργή συμμετοχή από εδώ και στο εξής.
nikosalex1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Like
- 87
- Πόντοι
- 1
Υποσχέσεις τύπου συριζα;υποσχεσεις για το μελλον στο χειρομασαζ
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Εχει δοκιμασει κανεις την παρακατω αγγελια???
Εχω προσπαθησει απειρες φορες για ραντεβου αλλα δεν απαντανε
Εχω προσπαθησει απειρες φορες για ραντεβου αλλα δεν απαντανε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις