Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
και την πηρε και εγραψε...μην ψαχνεις...αν θες να δεις απο μενα εχω screenshot...οπως επισης εχω και πολλα αλλα ...ακους Μενελαε?

αμα εχετε παραπανω πληροφοριες
πειτε δημοσια
οχι υποννουμενα

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
παιδιά μπορειται να μου πείτε που μπορώ να βρω την ολγα?

σε κανεναν συφιλλιαρη βρωμιαρη που ακουσε για ακαποτα κ ουρολαγνειες μην δινετε τηλ να παει με το σιχαμα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
:2funny:  μαλακες μπερδευτηκατε...αντε γεια!!!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
:2funny:  μαλακες μπερδευτηκατε...αντε γεια!!!

Μαλκας είσαι και φαίνεσαι  :jerking: :uglystupid: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

warnmute.gif
 πάλι τα ίδια....

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
θα το επιβεβαιωσω κ εγω,μεχρι κ στο μπανιο που πηγα μετα τον πρωτο γυρω ηρθε μαζι μου για να κανουμε μαζι ντουζ,οταν ετρεχε το νερο τησ ειπα οτι θελω να κατουρισω κ αντι να φυγει γονατισε τον πηρε στο στομα για να τα πιει...τελικα τα φτηνα πανερια ειναι τραγικα. :headbang: :headbang:

Παντα ειχα αποθημενο να ουρησω καποιας στο στομα. Σκεφτομαι να κανονισω ραντεβου να της ουρησω να μην την αγγιζω να πληρωσω σαν κυριος και να φυγω
που μπορω να βρω την εν λόγω Όλγα?

alanhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Παντα ειχα αποθημενο να ουρησω καποιας στο στομα. Σκεφτομαι να κανονισω ραντεβου να της ουρησω να μην την αγγιζω να πληρωσω σαν κυριος και να φυγω
που μπορω να βρω την εν λόγω Όλγα?
να την κανεις τι αλλα μαλλον θελεις να ολοκληρωσης κανει κοπρολαγνια η ολγα μην ανχωνεσαι ολα θα τα δης μπροστα σου αν εχεις χρημα να διαθεσης

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
αφου θελει να τακανει ολα ο ανθρωπος και υπαρχει το πακετο μην τον κατηγορης αυτος διαλεγει

Ας τα κάνει, αν θέλει. Απλά, με αυτά που διαβάζω για κοπρολαγνείες και ουρολαγνείες έχω δύο ακόμα λόγους (και πολύ σημαντικούς) για να *μην* συναντήσω εγώ την "κυρία".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom