zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ποια ολγα?παιδιά μπορειται να μου πείτε που μπορώ να βρω την ολγα?
ποια ολγα?παιδιά μπορειται να μου πείτε που μπορώ να βρω την ολγα?
και την πηρε και εγραψε...μην ψαχνεις...αν θες να δεις απο μενα εχω screenshot...οπως επισης εχω και πολλα αλλα ...ακους Μενελαε?
μη γινεσαι κακος...αν δεν γνωριζεις μην τρεχεις.εσυ ρε παιχτη αφου την πηρες, κ δεν εγραψες κιολας, τι ρωτας??
θα κανω οτι γουσταρω εγω...οδηγιες αλλου...οκ?αμα εχετε παραπανω πληροφοριες
πειτε δημοσια
οχι υποννουμενα
παιδιά μπορειται να μου πείτε που μπορώ να βρω την ολγα?
μαλακες μπερδευτηκατε...αντε γεια!!!
καλως τον καλο φιλο κοαλα!!Μαλκας είσαι και φαίνεσαι
θα το επιβεβαιωσω κ εγω,μεχρι κ στο μπανιο που πηγα μετα τον πρωτο γυρω ηρθε μαζι μου για να κανουμε μαζι ντουζ,οταν ετρεχε το νερο τησ ειπα οτι θελω να κατουρισω κ αντι να φυγει γονατισε τον πηρε στο στομα για να τα πιει...τελικα τα φτηνα πανερια ειναι τραγικα.
να την κανεις τι αλλα μαλλον θελεις να ολοκληρωσης κανει κοπρολαγνια η ολγα μην ανχωνεσαι ολα θα τα δης μπροστα σου αν εχεις χρημα να διαθεσηςΠαντα ειχα αποθημενο να ουρησω καποιας στο στομα. Σκεφτομαι να κανονισω ραντεβου να της ουρησω να μην την αγγιζω να πληρωσω σαν κυριος και να φυγω
που μπορω να βρω την εν λόγω Όλγα?
να την κανεις τι αλλα μαλλον θελεις να ολοκληρωσης κανει κοπρολαγνια η ολγα μην ανχωνεσαι ολα θα τα δης μπροστα σου αν εχεις χρημα να διαθεσης
στο φεις στειλτης μηνυμα olga miariπου μπορω να την βρω?
που μπορω να την βρω?
αφου θελει να τακανει ολα ο ανθρωπος και υπαρχει το πακετο μην τον κατηγορης αυτος διαλεγειΕίσαι κοπρολάγνος;
αφου θελει να τακανει ολα ο ανθρωπος και υπαρχει το πακετο μην τον κατηγορης αυτος διαλεγει
στο φεις στειλτης μηνυμα olga miari
μαλον το εκλεισε, την ειχα φιλη και τωρα ειναι κλειστοστο φ/β γραφει make up artist και εχει μια φωτο σε βαρκα να κανει κουπι. αυτη ειναι ή μηπως ειναι άλλη?