ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.204
- Πόντοι
- 506
ωραιος τζιμιΕκλεισα με βικυ σε μια ωρα
αυριο θα ενημερωσω την κοινοτητα
αναμενουμε εντυπωσεις
ωραιος τζιμιΕκλεισα με βικυ σε μια ωρα
αυριο θα ενημερωσω την κοινοτητα
Τελικά είναι λυπηρό με τόσα εκατομμυρια κατοίκους στην Αθήνα να ασχολούμαστε μόνο με δύο άσχημες...μασατζούδες.
Αλλες δεν υπάρχουν ρε γαμώτο??
ενημέρωσηΕίμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι υπάρχουν.
Έχω την εντύπωση όμως ότι τα καλά χαρτιά δεν αποκαλύπτονται εύκολα.
Εσύ ξέρεις καμιά μουνάρα που να ξέρει και καλό μασάζ και να βάζει και τον σύρτη στην πόρτα;
Σε ποια εταιρια κατ οικον δουλευε η βικυ για να δουμε καμμια φωτο??
Στη Microsoft
εξαρτάται από την ώρα.. αν κλείσεις μεσημέρι νωρίς απόγευμα πιστεύω θα έχεις αυθημερόν εξυπηρέτηση...Είτε είσαι πολύ τυχερός, ή έχει αναδουλειές το Βικάκι. Όποτε έπαιρνα εγώ τηλέφωνο το ραντεβού κλεινόταν για την επόμενη μέρα
τώρα δεν υπάρχει σε αυτήν την σελίδα η φωτό της ...Σε ποια εταιρια κατ οικον δουλευε η βικυ για να δουμε καμμια φωτο??
Stefania Melaki fbΣε ποια εταιρια κατ οικον δουλευε η βικυ για να δουμε καμμια φωτο??
αυτην ειναι η βικη?Stefania Melaki fb
ναιαυτην ειναι η βικη?
ραντεβου κλεινουμε απο φβ?
Τότε ξέμεινε στην Βίκυ, γιατί αυτό το τηλέφωνο έχω και σε αυτό έχω καλέσει 2 φορές όταν έκλεισα ραντεβού.το τηλνο είναι το εταιρικό της Ναταλίας και της Βίκυς όταν δούλευαν μαζί...
Δεν ξέρω, καλύτερα πάρε τηλέφωνο και πες ότι την βρήκες από αγγελία.ραντεβου κλεινουμε απο φβ?
οκ εχει το τηλ καποιος να το στειλει?Δεν ξέρω, καλύτερα πάρε τηλέφωνο και πες ότι την βρήκες από αγγελία.
καλό θα ήταν να μην αναφέρουμε τα πραγματικά ονόματα των θεραπευτριών.... μόνο με πμ Καλό θα ήταν ο διαχειριστής να διαγράψει τις σχετικές αναφορές...Stefania Melaki fb
όχιραντεβου κλεινουμε απο φβ?
δες πμοκ εχει το τηλ καποιος να το στειλει?
δες πμΤότε ξέμεινε στην Βίκυ, γιατί αυτό το τηλέφωνο έχω και σε αυτό έχω καλέσει 2 φορές όταν έκλεισα ραντεβού.