jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ο Δρακουμέλ
;)
Ο Δρακουμέλ
και ξενοδοχείο...ωραιος οταν γινει το ραντεβου κανε μια ενημερωση θελω να την τιμησω και εγω.ερχεται σπιτι η μονο ξενοδοχειο?
Ο Δρακουμέλ
τόσο χρεώνει....ετσι ειναι 30 η ωρα 40 1.5 ωρα και 50 οι 2 ωρες εμενα αυτα μου ειπε,αν και δεν την εχω παρει
..ασε φιλε μου, μας εχει τυχει και αυτο... τιμη 80ε/ωρα και οταν της ειπα για 1000μμ μου ειχε πει 110ε!!!
και κουλούρι = sex από πίσωκαι μπριζολα=sex.
ποια?? μαλλον για αλλη μιλανε, οχι για την δικη σου εμπειρια, φιλε...
αυτό που κολλάει;; για άλλη λέμε
έτσι είναι για άλλη λέμεποια?? μαλλον για αλλη μιλανε, οχι για την δικη σου εμπειρια, φιλε...
δεν πιστευω τα παιδια να ηξεραν και να μην το εβγαζαν... για αλλη λενε...διαβασε παραπανω
α!!! μαλλον πρεπει να γινει update η σελιδα!
Ο Δρακουμέλ
λοιπον...το 90%των μασεζ,κατοικον,ηταν,η θα γινουν βιζιτες.το μασαζ ειναι προσχημα,για πολλους και διαφορους λογους,που δεν μας ενδιαφερουν.απλα ακολουθουν,ακομα,την τακτικη,που ειχαν τα καταστηματα,πριν καποια χρονια.που λεγανε,με την πρωτη φορα,οχι,αλλα την 2η, η την 3η φορα που θα ερθεις, ισως.και αυτο εξιταρει την φαντασια,και ετσι κανανε μια καλη μπαζα,χωρις να ακουμπησεις ουτε το μικρο δακτυλακι.
..μην ΄βάζεις το χέρι σου στην φωτιάΝομιζω ειναι σαφες
με την βικη πας για καλο μασαζ κ χειροεκτονωση
τιποτα αλλο
Επειδή βλέπω να υπάρχει κάποιο θέμα με τη Βίκυ, θα ήθελα να παραθέσω τη δική μου εμπειρία.
Είμαι λάτρης του καλού μασάζ, και σήμερα δεν υπάρχουν πολλές κοπέλες που να το κατέχουν.
Τώρα αν υπάρξει και κάτι επιπλέον δεν θα πω όχι. Αλλά το καλό μασάζ είναι βασικό.
Στην πραγματικότητα, νεαρή κοπέλα που να το κατέχει και να το κάνει, μόνο τη Φαίδρα ξέρω.
Η Βίκυ λοιπόν είναι γεματούλα (τα έχει τα κιλάκια της), όχι όμως κάτι το αποκρουστικό ή αντιαισθητικό.
Δεν κάνει πασαλίματα, γνωρίζει πολύ καλά μασάζ (το ξέρω γιατί μασάζ γνωρίζω και κάνω κι εγώ), ακούει το σώμα σου και βάζει την κατάλληλη δύναμη στα κατάλληλα σημεία.
Στο τέλος και χωρίς να το ζητήσω με κέρασε μαεστρικό φραπεδάκι. Πραγματικά ήθελα να κοιμηθώ.
Την συνάντησα 2-3 φορές πριν το καλοκαίρι που είχα ανάγκη από καλό τρίψιμο. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος όλες τις φορές.
Τώρα, αν περιμένετε να σκάσει η Μέγκαν Φοξ, να σας κοιτάει λάγνα, να σας μιλάει καυλωτικά, να σας κάνει το καλύτερο μασαζάκι ever,
να σας πιπώσει και να σας παρακαλάει να τη πηδήξετε, μαλλόν πρέπει να πάτε αλλού.
Είτε είσαι πολύ τυχερός, ή έχει αναδουλειές το Βικάκι. Όποτε έπαιρνα εγώ τηλέφωνο το ραντεβού κλεινόταν για την επόμενη μέραΕκλεισα με βικυ σε μια ωρα
αυριο θα ενημερωσω την κοινοτητα
Εκλεισα με βικυ σε μια ωρα
αυριο θα ενημερωσω την κοινοτητα