Προμο D.O.P
Η ΝΑΤΑΛΙΑ είναι απόφοιτη των ΤΕΙ στον τομέα της φυσικοθεραπείας. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε φυσικοθεραπευτ ήρια καθώς και σε πολυτελή ξενοδοχεία-spa της Αθήνας.
Προμο D.O.P
εχει 2 προγραμματα
αληθινες φωτο , ποιο κοντινες στην πραγματικοτητα αυτες με τα μπλε εσωρουχα.
καθαροτατη και ευγενεστατη.
SPL απο βλακεια μου δεν εβαλα το λινκ και εχει δημιουργηθει μπερδεμα : Ρωταω για αυτην
μαζι της μιλησα στο τηλεφωνο χτες, μου φανηκε πολυ ευγενικη, περιγραφη 1,67 50 κιλα και τα παντα ολα ειπε στο τηλεφωνο. Ξερουμε κατι;
Ειναι στην danger zone?
SPL απο βλακεια μου δεν εβαλα το λινκ και εχει δημιουργηθει μπερδεμα : Ρωταω για αυτην
μαζι της μιλησα στο τηλεφωνο χτες, μου φανηκε πολυ ευγενικη, περιγραφη 1,67 50 κιλα και τα παντα ολα ειπε στο τηλεφωνο. Ξερουμε κατι;
Ειναι στην danger zone?
ολες οι αγγελίες και τα τηλεφωνα. δεν έχει καλές κριτικές.
Δεν έχει καλές κριτικές στο μπου;
Για δώσε κανένα λίνκ
Οι φωτό είναι αληθινές δικές της ή ψεύτικες;
Αυτό τώρα τι λέει?? ξέρει κανείς?
MΑΣΑΖ χαλαρωτικό - 50 λεπτών, αναλαμβάνεται από κοπελα με ιδιαίτερο ταλέντο στην μάλαξη ,για τέλειο αποτελεσμα, τιμή 12€ , 09:00-23:00
κυριολεξία ή σχήμα λόγου ?.....(η Χριστίνα η ειτζιάρα)
Για δωστε καμια παραπανω πληροφορια γιατι μου συστηθηκε μια ετσι μη την πατησουμε
Η πρώτη δέχεται σε χώρο δικό της Καλλιθέα από 40-60.Η δεύτερη η Χριστίνα η ειτζιάρα που έχει αναφερθεί πολλές φορές παλαιότερα με πολλές αγγελίες και αλλάζει και ονόματα μακρυά
η αγγελία κατέβηκε.
Για δωστε καμια παραπανω πληροφορια γιατι μου συστηθηκε μια ετσι μη την πατησουμε
Κύριε ελέησον!
Καλά είναι ποτέ δυνατόν να σου συστήνεται επαγγελματίας του χώρου "Γειά σας είμαι η Χριστίνα η ετζιάρα";
Και δεν την ρώτησες τι σημαίνει αυτό το επίθετο;
Δεν έχει καλές κριτικές στο μπου;
Για δώσε κανένα λίνκ
Οι φωτό είναι αληθινές δικές της ή ψεύτικες;
Όταν λέμε η Χριστίνα η ειτζιάρα τι μπορεί να σημαίνει πως αλλιώς να το πούμε μακρυά
επειδή το θέμα φαίνεται σοβαρό, θα ήθελα να ρωτήσω..
α. αν αλλάζει ονόματα (και πιθανόν και τηλέφωνα), πώς την εντοπίζεις ?
β. γιατί αυτοπαρουσιάζεται σαν "εΐτζιάρα ? δεν είναι λογικό ...
γ. δεχεται σε δικό της χώρο? και αν ναι, σε ποιά περιοχή ?
πολύ σοβαρό το θέμα δεν έχω λόγια να σου πώ.
;)
Κοιτάξτε η συμπεριφορά τις είναι άψογη, ήρθε ακριβώς στην ώρα τις πριν ξεκινήσει το μασαζ, μπήκε στο μπάνιο άλλαξε και άλλαξε ρούχα.(μεγάλο +) πρώτου ξεκίνησε το μασαζ ρώτησε αν έχω ξανά κάνει μασαζ με τι προτιμώ να κάνω μασάζ με Λάδι η με τζελ. Το μασαζ κράτησε 1.30 λεπτά έμεινα ευχαριστημενος. Οποίο θέλουν πραγματικά επαγγελματικο μασάζ αξίζει.
...λοιπον,για να ξεκαθαρισουμε την κατασταση.αν ειναι μια μελαχρινη,με μακρυ μαλλι,πολυ αδυνατη,εχει δικο της χωρο.θα ελεγα να μεινεται μακρια....SPL απο βλακεια μου δεν εβαλα το λινκ και εχει δημιουργηθει μπερδεμα : Ρωταω για αυτην
Ειναι στην danger zone?
...λοιπον,για να ξεκαθαρισουμε την κατασταση.αν ειναι μια μελαχρινη,με μακρυ μαλλι,πολυ αδυνατη,εχει δικο της χωρο.θα ελεγα να μεινεται μακρια....