Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
361
Πόντοι
21
Ραντεβού μαζί της , βλαχορωσιδα , αδύνατη πεσμένο βυζί , μύριζε παρα πολύ άσχημα κατω. Την έδιωξα με το που έβγαλε παντελόνι και πλησίασα το εσώρουχο της, ζήτησε 20 πήρε 10€ κ νομίζω σώθηκα.
Έτσι ακριβώς.. κ.μενα αυτό μου έβγαλε.κ δεν προχώρησα παρακάτω.. ένας εδώ μάλιστα (δε λέω ονομα)την είχε εκθειάσει μη χεσω.. θα είχε τους λόγους του προφανώς...

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

natura

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
6
Like
317
Πόντοι
280
Μαργαρίτα από your είναι όπως στο φωτό; Προχωράει;

Prior

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2024
Like
7
Πόντοι
0
Δοκίμασα Μελιτα από joy
Ωραίο μασαζ δεν κλέβει σε χρόνο +20 για φραπέ
Δεν έβγαλε ρουχα
Πως είναι απο εμφάνιση η εν λόγω κοπέλα ? Τι φορούσε ? Υπάρχει κάπου φωτογραφία ? Eυχαριστώ

Τελευταία τροποποίηση:

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
371
Πόντοι
26
Εχει καποιος πληροφοριες για Ντιανα ή Χαρα ή Αρινα ή Αλικη απο Delux?
Καλο μασαζ, προχωρανε στα του αγωνα;

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην τρελό παρέα!!!
Ήθελα να σας ενημερώσω για μια βιαστική επιλογή μου από το Fantasy massage με την Μόνικα...αν και πολύ ευγενική, η επιλογή της εν λόγω κοπέλας αποδείχτηκε λάθος...μασάζ ούτε καν ξέρει κ ούτε θα μάθει ποτέ. Μόνο συν το καλό τσι@@@@κι που τα πήρε όλα στο στόμα... Όλα τα υπόλοιπα αδιάφορα .. προσοχή σε όλους να την αποφύγετε...στα πολύ δεν..

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.514
Πόντοι
206
Καλησπέρα στην τρελό παρέα!!!
Ήθελα να σας ενημερώσω για μια βιαστική επιλογή μου από το Fantasy massage με την Μόνικα...αν και πολύ ευγενική, η επιλογή της εν λόγω κοπέλας αποδείχτηκε λάθος...μασάζ ούτε καν ξέρει κ ούτε θα μάθει ποτέ. Μόνο συν το καλό τσι@@@@κι που τα πήρε όλα στο στόμα... Όλα τα υπόλοιπα αδιάφορα .. προσοχή σε όλους να την αποφύγετε...στα πολύ δεν..
Από τι στιγμή που δεν γράφεις το κόστος του πακέτου είναι σαν να μην έγραψες τίποτα

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
42
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
334
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια, μηπως τυχαινει να εχει δοκιμασει καποιο τη Πενυ που δουλευει στο fantasy?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom