Ξέρω εγώ. ...Ξέρουμε κάτι ;![]()
Μακριά,οσο ποιο μακριά μπορείς.
Ξέρω εγώ. ...Ξέρουμε κάτι ;![]()
Ξέρω εγώ. ...
Μακριά,οσο ποιο μακριά μπορείς
Πες μας γιατί;Ξέρω εγώ. ...
Και η Χριατιάνα εξαιρετική!!ευχαριστώ πολύ
γιατι τοσο πολυ?Ξέρω εγώ. ...
Ολες από το κατάστημα κάνουν έξτρα ; Είδα μια Νικολέττα και με καυλωσε γιαυτο ρωτάω.Και οι δυο χέρι.
- Αλιόνα δεν έβγαλε ρούχα . Από μασάζ πολύ μέτριο. Έξτρα αν θυμάμαι καλά +30€ ζήτησε .
- Χριστίνα μπορεί να προχωρήσει ανάλογα και παρακάτω. Στήθος σιλικόνη. Τιμές όπου σε πιάσει. Μασάζ χάιδεμα .
ΟΧΙ !!!! Πάει μέχρι φουλ , Αλλά δώσε τα λεφτά σου σε σουβλάκια καλύτερα. Ξενέρωτη και ηλίθιαΝικολέττα massaua ξερουμε τιμές και μεχρι που φτανει το πρόγραμμα της;
Μαζί σου αν είναι έτσι αλλά απο περιέργεια τι τιμές βαράει;ΟΧΙ !!!! Πάει μέχρι φουλ , Αλλά δώσε τα λεφτά σου σε σουβλάκια καλύτερα. Ξενέρωτη και ηλίθια
Μήπως εννοείς Χριστίνα ;Και η Χριατιάνα εξαιρετική!!
Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Δεν αρκούν δύο λέξεις. Εξήγησε το τι και το γιατί...ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ![]()
Κυρία - Αγγελία Επαγγελματία | xe.gr
Κυρία αναλαμβάνει μασάζ στο χώρο της ή και στο χώρο σας, περιοχή Αττικήwww.xe.gr
Τα κορίτσια είναι όντως αυτά ή θα δούμε κάτι διαφορετικό;;;δοκιμη με αγγελικη massage fantasy προχωραει φουλ
δοκιμη και ασιατησα mary apo dm προχωραει φουλ
Είχα πάρει στο παρελθόν... Μπήκε με τιμοκατάλογο και ζήτησε 150€ για το "αισθησιακό της πρόγραμμα" ...3 φορά από το μεσημέρι που η Κλειώ από deluxe είναι κλεισμένη όλη μέρα. Τόσο μεγάλο διαμάντι είναι;
Δεν είναι διαμάντι σε καμία περίπτωση. Είναι κοντούλα με καμπύλες(όχι χοντρή) με βυζάρες. Μπαίνει με τιμοκατάλογο βαρύ και σαν εμφάνιση και υπηρεσίες είναι μετριότητα.3 φορά από το μεσημέρι που η Κλειώ από deluxe είναι κλεισμένη όλη μέρα. Τόσο μεγάλο διαμάντι είναι;
Σωστός! έχει πολύ πολύ καλύτερες σε υπηρεσίες το DeluxeΕίχα πάρει στο παρελθόν... Μπήκε με τιμοκατάλογο και ζήτησε 150€ για το "αισθησιακό της πρόγραμμα" ...
Δεν είναι διαμάντι σε καμία περίπτωση. Είναι κοντούλα με καμπύλες(όχι χοντρή) με βυζάρες. Μπαίνει με τιμοκατάλογο βαρύ και σαν εμφάνιση και υπηρεσίες είναι μετριότητα.
Ε ναι... Δεν είναι η κοπέλα για αυτά που ζητάει ή θεωρεί ότι είναι....Σωστός! έχει πολύ πολύ καλύτερες σε υπηρεσίες το Deluxe
Από μασάζ τουλάχιστον λέει τίποτα;Ε ναι... Δεν είναι η κοπέλα για αυτά που ζητάει ή θεωρεί ότι είναι....
Τίποτα....Από μασάζ τουλάχιστον λέει τίποτα;
είναι μακράν η χειρότερη απ όλες! την πήρα εγώ πρόσφατα +50 το ένα +50Νικολέττα massaua ξερουμε τιμές και μεχρι που φτανει το πρόγραμμα της;
Ή Ασιάτισσα καλή; Δίνει και κωλο;Τα κορίτσια είναι όντως αυτά ή θα δούμε κάτι διαφορετικό;;;