Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.531
Πόντοι
201
Όταν λέω ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι με αυτές εννοώ ότι δεν θεωρώ καμιά ότι μας λέει 100% την αλήθεια . Τώρα αν εσύ βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για εκδιδόμενες δικαίωμα σου
ειπα πανω σε αυτο..το χερι μου στη φωτια δε το βαζω ουτε για την ιδια μου τη μανα γενικα!

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
22.752
Πόντοι
29.667
Vogueathensmassage.gr

Lativaathensmassage.gr

Massagefantasy.gr

Τι ξέρουμε για τα εν'λογω γραφεία;;;

sawubona

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Να πεταχτώ και εγώ σαν αρχινταβας προμοτορας και ότι γουστάρετε κ να πω μπράβο στην εξυπηρέτηση που έλαβα από το your massage και το πολύ ωραίο κοριτσάκι που μου έστειλε .
Ψάξτε να το βρείτε μόνοι σας γιατί από λόγια ,μπλα μπλα και ξερολιαση για όλα χορτάσαμε…

Την Κατερίνα εννοείς; Κουκλί φαίνεται. Θα δοκιμάσω

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.128
Πόντοι
736

jihnn

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Να πεταχτώ και εγώ σαν αρχινταβας προμοτορας και ότι γουστάρετε κ να πω μπράβο στην εξυπηρέτηση που έλαβα από το your massage και το πολύ ωραίο κοριτσάκι που μου έστειλε .
Ψάξτε να το βρείτε μόνοι σας γιατί από λόγια ,μπλα μπλα και ξερολιαση για όλα χορτάσαμε…
Το your massage τι λέει γενικά, οι κοπέλες τα κάνουν όλα;

Johnywalkerwalker

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
598
Πόντοι
81
Αξιζει η θεια ;

Συνημμένα

• IMG_2180.png
    IMG_2180.png
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 32

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
29
Like
2.766
Πόντοι
2.596
Μετά απο πολύ καιρό Ινεσα απο deluxe
Είχα πολύ καιρό που ήθελα να κάνω μαζί της απο καραντίνα περίπου
Να πω πως βελτιώθηκε στο κομμάτι του μασάζ
Τελείωμα με φραπε στο τελευταίο δεκάλεπτο

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.897
Πόντοι
2.536
Ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις για deluxe.

1) Έχει δοκιμάσει κανείς μία μελαχρινή Νάντια με μαλλί... Μαριγκονα; Από σώμα τι λέει;

2) Με πόσα φουλαρει η Νεφέλη;

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
325
Πόντοι
21
Το καλυτερο ξεκαρφωμα ειναι το καρφωμα..ο νοων νοειτω

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις για deluxe.

1) Έχει δοκιμάσει κανείς μία μελαχρινή Νάντια με μαλλί... Μαριγκονα; Από σώμα τι λέει;

2) Με πόσα φουλαρει η Νεφέλη;
Λογικά μια Ντιάνα λες και όχι Νάντια. Δεν την έχω πάρει αλλά για να καταλάβουν οι συμμυστες.

Για Νεφέλη εχω την περιέργεια κι εγώ να μάθω με πόσα φουλαρει γιατί μέχρι τώρα αόριστα έχουν αναφερθεί για αυτή.

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
1.576
Πόντοι
486
Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να συναντηθώ με την Τεα
Η αλήθεια είναι ότι για πολύ πολύ καιρό και δεν μπορούσα να βρω χρόνο στο πρόγραμμα της όταν βρισκόμουν Αθήνα αλλά όπως λέει ο θυμόσοφος λαός: το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

Αρχικά μου έκανε εντύπωση ο επαγγελματισμός της στον τρόπο που κλείνει και διαχειρίζεται τα ραντεβού. Αφού επιβεβαιώσαμε τη συνάντηση ήρθε στο ξενοδοχείο μου. Ανοίγει πόρτα και βλέπω μία όμορφη γυναίκα ντυμένη casual. Συστηνόμαστε μία χειραψία και ένα επιθετικό γλωσσόφιλο!!! Είναι η αλήθεια τόσες φορές που είχαμε επικοινωνήσει χωρίς όμως να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε ραντεβού ήταν σαν να γνωριζόμαστε!

Μπαίνει στο μπάνιο και βγαίνει φορώντας ένα ερεθιστικά υπέροχο σετ εσωρούχων!!! Επειδή είμαι λάτρης του μασάζ ήμουν εξαιρετικά δύσπιστος για τις υπηρεσίες της μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ξεκινάει ένα καταπληκτικό μασάζ με στοχευμένες κινήσεις Αφού προς στιγμήν ξέχασα ότι από πάνω μου είναι ένα τόσο θηλυκό πλάσμα και δε σκεφτόμουν το τι θα μπορούσε να επακολουθήσει μετά το μασάζ γιατί πολύ απλά απολάμβανα τις μαλάξεις της!

Είχα κλείσει μια δίωρη συνάντηση και είχαμε άφθονο χρόνο… Αφού πραγματικά με έχει λιώσει με τις κινήσεις της απελευθερώνει το μεγάλο στήθος της και αρχίζει να μου κάνει ένα body to body μασάζ. Τόσο όμορφο body to body επειδή δεν είναι ότι πιο απλό και ας φαίνεται απλό Είχα να κάνω από το 2009 στην Βαρκελώνη από μία Λατινοαμερικάνα. Εκπληκτικές κινήσεις κι ενώ ήταν πάνω μου στην πλάτη μου στην ουσία δεν ένιωθα το βάρος της παρά μόνο με ερέθιζε!!!!

Επειδή έχω ένα θέμα και το’χω γράψει πολλές φορές εδώ με την υγιεινή των επαγγελματιών και γενικά των γυναικών μου έκανε εντύπωση ότι όλο της το σώμα μοσχοβολούσε

Κάποια στιγμή που έχω γυρίσει ανάσκελα και έχει έρθει σχεδόν σε στάση 69 δεν άντεξα την έπιασα και την γύρισα και άρχισα να κάνω αυτό που λατρεύω, να την γλείφω και να χαϊδεύω την κλειτορίδα της και διαπίστωσα ότι είναι πολυοργασμική

Σε μία γυναίκα πολύ οργασμική είναι απολαυστικό να νιώθεις τα υγρά της να έρχονται ζεστά ανά κύματα!!! Μου ανταπέδωσε το στοματικό με ιδιαίτερη μαεστρία δίνοντας βάση στα αρχίδια μου!!!

Πραγματικά ήταν η πρώτη φορά και κάνω τέτοιου είδους μασάζ από τη δεκαετία του 90 που βίωσα σε μασάζ GFE!!!!

Το κερασάκι στην τούρτα; Η τελευταία φορά που τελείωσε ήταν με ένα εκρηκτικό squirting!!!
Ηφαιστειακό τελείωμα πραγματικά!!! Φυσικά ότι υπήρχε πάνω στο κρεβάτι ήταν για αντικατάσταση αφού έγιναν τα πάντα μούσκεμα!!!!

Την άφησα λίγα λεπτά να ηρεμήσει γιατί πολύ απλά κι εμείς οι άντρες δεν το καταλαβαίνουμε ένας τέτοιος οργασμός είναι και επώδυνος πέραν της ικανοποίησης.

Αφού ηρέμησε λοιπόν μου έκανε για λίγα λεπτά ένα ανακουφιστικό μασάζ κεφαλής και μετά μπήκαμε και οι δύο στο μπάνιο για να με λούσει!!!

Εσείς εδώ στην Αθήνα είστε εξαιρετικά τυχεροί που έχετε αυτήν την γυναίκα και μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες της!!!

Είναι μία ερασιτέχνης δηλαδή αγαπάει την τέχνη της αλλά με επαγγελματικό τρόπο εξυπηρέτησης!!!

Ζητώ συγνώμη αν μακρυγορω και σας κουράζω αλλά πραγματικά αυτή μου η δημοσίευση είναι μια κατάθεση ψυχής για τα σχεδόν τρία χρόνια αναμονής μέχρι να συναντήσω την Τεα και να έχω την καλύτερη εμπειρία μασάζ ever.

Υποσχέθηκα στον εαυτό μου κάθε φορά που θα κατεβαίνω Αθήνα να κλείνω εγκαίρως ένα ραντεβού μαζί της!
Καλημέρα
Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι αυτό που τελειώνει σε 952?
Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom