Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.533
Πόντοι
201
Που εξαφανίστηκε το νήμα της ΤΕΑΣ;
ειπωθηκε οτι εγινε θεμα πριν κατι μερες οτι ζητησαν απο τη σελιδα λεφτα για να προβαλει το προφιλ της κ επειδη τα δημοσιευσε της το διαγραψαν..

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
610
Πόντοι
81
ειπωθηκε οτι εγινε θεμα πριν κατι μερες οτι ζητησαν απο τη σελιδα λεφτα για να προβαλει το προφιλ της κ επειδη τα δημοσιευσε της το διαγραψαν..
Ευχαριστώ. Κρίμα και ανέβαζε ωραία πράγματα τελευταία.

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
610
Πόντοι
81
δουλευει ακομα παντως αν ενδιαφερεσαι για ραντεβου
Αρκετά δύσκολη περίπτωση για να κλείσεις. Έχεις καμιά άλλη πρόταση; Μεγαλούτσικη με μεγάλα βυζιά κυρίως και ψιλοοικονομική γιατί με νοιάζει μόνο χέρι.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.533
Πόντοι
201
Αρκετά δύσκολη περίπτωση για να κλείσεις. Έχεις καμιά άλλη πρόταση; Μεγαλούτσικη με μεγάλα βυζιά κυρίως και ψιλοοικονομική γιατί με νοιάζει μόνο χέρι.
δλδ για να κτλβ,σ'ενδιαφερει το νημα της τεας μονο για καυλαντα;
μπες σ'ενα τσατ ρε τυπε να τον παιξεις να σου περασει να γλιτωσεις κ τα λεφτα!

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
610
Πόντοι
81
δλδ για να κτλβ,σ'ενδιαφερει το νημα της τεας μονο για καυλαντα;
μπες σ'ενα τσατ ρε τυπε να τον παιξεις να σου περασει να γλιτωσεις κ τα λεφτα!
Οχι φιλε απλα παιρνω πληροφοριες γιατι δεν ξερω τη φαση. Η Τεα απλα ειχε ενα περιεργο συστημα με ραντεβου κλπ οπως ειχα δει λιγο.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.533
Πόντοι
201
Οχι φιλε απλα παιρνω πληροφοριες γιατι δεν ξερω τη φαση. Η Τεα απλα ειχε ενα περιεργο συστημα με ραντεβου κλπ οπως ειχα δει λιγο.
παρολα αυτα δεν ρωτησες αν αλλαξε κατι στο συστημα της η αν συνεχιζει ακομα..
τεσπα δεν με αφορα περαιτερω κ δε το συνεχιζω καλη τυχη

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
826
Πόντοι
81
Αυτα όλα είναι μαλακίες και δείχνουν το νταβατζιλίκι και την ξεφτίλα των διαχειριστών.
Θες να πάρεις λεφτα;; οκ!! Πες το από την αρχή, να ξέρουν οι επαγγελματίες ότι η παραμονή τους εδώ θα είναι με χρέωση και να αποφασίζουν μόνοι τους αν θα μπαίνουν ή όχι.
Όταν ερχεσαι μετα απο χρόνια και ζητας λεφτά με το έτσι θέλω, τότε λεγεσαι ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ.
Αλλα τι διαφορετικό θα μπορούσε να περιμένει κανείς από ενα site που λέγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ;;;
Στα μπουρδέλα, οι νταβατζήδες κάνουν κουμάντο.

Αλλα είναι νταβατζήδες κότες, γιατί δεν έχουν αρχίδια να βγουν να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα. Μόλις τους στριμώξεις λίγο, τότε σου τραβάνε ένα ban και τέλος.

Κάποιος παραπάνω χάρηκε γιατι λέει οτι ξεβρώμισε το site. Εγώ λέει να διαγραφεί όλο το domain name να ξεβρωμίσει λίγο ο κυβερνοχώρος
Και τότε που θα έχεις ζωή εσύ ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: dem

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
826
Πόντοι
81
τυπε κ εσυ νταβας;;
βλεπω πεταγεσαι σα τον προεδρο των συνδιλικαστων!
Αν εγώ πετάγομαι τότε όλοι πετάγονται γιατί όλοι με τον ίδιο τρόπο γράφουνε . Γράφεις κάτι Τσακ το σχολιάζει ο οποιοσδήποτε. Ναι είμαι νταβάς . Είμαστε καλά τώρα ; Στη ζωή τίποτα δεν είναι δωρεάν και ειδικά όταν κάτι είναι καλό. Το site προφανώς έχει κάνει καλό σε πολλές και γι’ αυτό υπάρχουν και εδώ μέσα. Αν δε συνέφερε την κάθε κοπέλα πιστεύω σου θα μπαίνω εδώ να ανεβάζω φωτογραφίες της και να συνομιλεί με εμάς; φυσικά και όχι !!!!!!!! Εδώ δίπλα έχει 1000 διαφορετικά Μπάνερ λοιπόν αυτοί γιατί πληρώνουν και οι όποιες όποιοι άλλοι όχι ; Επίσης το μπουρδέλα είναι ένα τέρας το site που προφανώς για να συντηρηθεί θα πρέπει από κάπου να υπάρχουν έσοδα. Δε βρίσκω το λόγο γιατί να μην παίρνει λεφτά και επίσης θεωρώ ότι από την αρχή όλοι πλήρωναν κάτι απλά λογικά κάπου τα χάλασαν τώρα διότι για την συγκεκριμένη κυρία έπαιξε πολύ διαφήμιση εδώ μέσα και από μέλη τα οποία ήτανε φίλοι του site τυχαίο; Επίσης κάποια στιγμή συγκεκριμένο μέλος από την προωθούσε πάρα πολύ εξαφανίστηκε επίσης τυχαίο; Δεν λέω τίποτα άλλο.

• Like
Αντιδράσεις: gasper

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.533
Πόντοι
201
Αν εγώ πετάγομαι τότε όλοι πετάγονται γιατί όλοι με τον ίδιο τρόπο γράφουνε . Γράφεις κάτι Τσακ το σχολιάζει ο οποιοσδήποτε. Ναι είμαι νταβάς . Είμαστε καλά τώρα ; Στη ζωή τίποτα δεν είναι δωρεάν και ειδικά όταν κάτι είναι καλό. Το site προφανώς έχει κάνει καλό σε πολλές και γι’ αυτό υπάρχουν και εδώ μέσα. Αν δε συνέφερε την κάθε κοπέλα πιστεύω σου θα μπαίνω εδώ να ανεβάζω φωτογραφίες της και να συνομιλεί με εμάς; φυσικά και όχι !!!!!!!! Εδώ δίπλα έχει 1000 διαφορετικά Μπάνερ λοιπόν αυτοί γιατί πληρώνουν και οι όποιες όποιοι άλλοι όχι ; Επίσης το μπουρδέλα είναι ένα τέρας το site που προφανώς για να συντηρηθεί θα πρέπει από κάπου να υπάρχουν έσοδα. Δε βρίσκω το λόγο γιατί να μην παίρνει λεφτά και επίσης θεωρώ ότι από την αρχή όλοι πλήρωναν κάτι απλά λογικά κάπου τα χάλασαν τώρα διότι για την συγκεκριμένη κυρία έπαιξε πολύ διαφήμιση εδώ μέσα και από μέλη τα οποία ήτανε φίλοι του site τυχαίο; Επίσης κάποια στιγμή συγκεκριμένο μέλος από την προωθούσε πάρα πολύ εξαφανίστηκε επίσης τυχαίο; Δεν λέω τίποτα άλλο.
κ γτ ρε μαγκα δε ζητανε τα ιδια απο ολες τις κοπελες εδω μεσα;

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.795
Πόντοι
26.236
Να πεταχτώ και εγώ σαν αρχινταβας προμοτορας και ότι γουστάρετε κ να πω μπράβο στην εξυπηρέτηση που έλαβα από το your massage και το πολύ ωραίο κοριτσάκι που μου έστειλε .
Ψάξτε να το βρείτε μόνοι σας γιατί από λόγια ,μπλα μπλα και ξερολιαση για όλα χορτάσαμε…

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
826
Πόντοι
81
κ γτ ρε μαγκα δε ζητανε τα ιδια απο ολες τις κοπελες εδω μεσα;
Προφανώς Και θα ζητάνε από όλες απλά οι άλλες είναι έξυπνες και τα δώσανε ή τα δίνουν από την αρχή για να συνεχίσουν να έχουν και δουλειά εφόσον δεν έχουν δικά τους site και τα λοιπά όπως όλοι οι κανονικοί επαγγελματίες. Για να είναι εδώ η τεα και η κάθε τεα προφανώς της φέρνει δουλειά . Επίσης που ξέρουμε εμείς τι κάνουν οι άλλες κοπέλες εφόσον αυτές δε βγαίνουνε να το δηλώσουν ;

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.533
Πόντοι
201
Προφανώς Και θα ζητάνε από όλες απλά οι άλλες είναι έξυπνες και τα δώσανε ή τα δίνουν από την αρχή για να συνεχίσουν να έχουν και δουλειά εφόσον δεν έχουν δικά τους site και τα λοιπά όπως όλοι οι κανονικοί επαγγελματίες. Για να είναι εδώ η τεα και η κάθε τεα προφανώς της φέρνει δουλειά . Επίσης που ξέρουμε εμείς τι κάνουν οι άλλες κοπέλες εφόσον αυτές δε βγαίνουνε να το δηλώσουν ;
δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να εχουν ζητησει απο ολες
κ επειδη με καποιες εχω βρεθει κ εγω οπως κ αλλοι στο λεω σιγουρα κ υπευθυνα οτι δεν ισχυει
αν ηταν γενικος κανονας οι επαγγελματιες να πληρωνουν τοτε θα το εκαναν γαργαρα κ η θα πληρωναν η δε θα ηταν εδω,αλλα δε μπορεις να εχεις δυο μετρα κ σταθμα για ολες
δε ξερω το θεωρεις παραλογο αυτο που λεω η λαθος;
η ολες η καμια κ επισημα με ανακοινωση κτλ

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
826
Πόντοι
81
δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να εχουν ζητησει απο ολες
κ επειδη με καποιες εχω βρεθει κ εγω οπως κ αλλοι στο λεω σιγουρα κ υπευθυνα οτι δεν ισχυει
αν ηταν γενικος κανονας οι επαγγελματιες να πληρωνουν τοτε θα το εκαναν γαργαρα κ η θα πληρωναν η δε θα ηταν εδω,αλλα δε μπορεις να εχεις δυο μετρα κ σταθμα για ολες
δε ξερω το θεωρεις παραλογο αυτο που λεω η λαθος;
η ολες η καμια κ επισημα με ανακοινωση κτλ
Υποθέτω ότι στις επαγγελματίες θα έχει βγει κάποια ανακοίνωση με εμάς που δεν έχουν σχέση συμφέροντος για ποιο λόγο να μας στείλουν ανακοίνωση; Επίσης δεν θεωρώ οτι το κάνω μόνο σε τέτοια διότι από όταν άνοιξε μέχρι και τώρα δεν έχω δει επίθεση σε αυτήν από το site. Ίσα-ίσα που στην αρχή ήταν και ευνοούμενη Έναντι άλλων μπορώ να πω.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.533
Πόντοι
201
Υποθέτω ότι στις επαγγελματίες θα έχει βγει κάποια ανακοίνωση με εμάς που δεν έχουν σχέση συμφέροντος για ποιο λόγο να μας στείλουν ανακοίνωση; Επίσης δεν θεωρώ οτι το κάνω μόνο σε τέτοια διότι από όταν άνοιξε μέχρι και τώρα δεν έχω δει επίθεση σε αυτήν από το site. Ίσα-ίσα που στην αρχή ήταν και ευνοούμενη Έναντι άλλων μπορώ να πω.
κ σου ξαναλεω οτι δεν εγινε κατι τετοιο σε ολες κ δε μιλαω για μια μονο εξαιρεση,οποτε δεν ειναι λιγο λαθος αυτο;
εγω απλα ειπα να ναι δικαια τα πραγματα,να βαλουν σε ολες συνδρομη η σε καμια

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
826
Πόντοι
81
κ σου ξαναλεω οτι δεν εγινε κατι τετοιο σε ολες κ δε μιλαω για μια μονο εξαιρεση,οποτε δεν ειναι λιγο λαθος αυτο;
εγω απλα ειπα να ναι δικαια τα πραγματα,να βαλουν σε ολες συνδρομη η σε καμια
Δεν μπορούμε να ξέρουμε την πάσα αλήθεια με τις Μάσα Joe δες ωστόσο μπορεί να έχεις δίκιο μπορεί και όχι

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.533
Πόντοι
201
Δεν μπορούμε να ξέρουμε την πάσα αλήθεια με τις Μάσα Joe δες ωστόσο μπορεί να έχεις δίκιο μπορεί και όχι
εγω σου λεω οτι ειμαι σιγουρος για καποιες πανω σε αυτο το θεμα κ οχι μονο μασατζουδες κ εσυ μου ξαναλες το ιδιο οτι δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι
συνεννοηση μπιφτεκι!
τεσπα ο καθεις με την αποψη του δε θα σε πεισω εγω για κατι

Xrestoszaxa

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
826
Πόντοι
81
εγω σου λεω οτι ειμαι σιγουρος για καποιες πανω σε αυτο το θεμα κ οχι μονο μασατζουδες κ εσυ μου ξαναλες το ιδιο οτι δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι
συνεννοηση μπιφτεκι!
τεσπα ο καθεις με την αποψη του δε θα σε πεισω εγω για κατι
Όταν λέω ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι με αυτές εννοώ ότι δεν θεωρώ καμιά ότι μας λέει 100% την αλήθεια . Τώρα αν εσύ βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για εκδιδόμενες δικαίωμα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom