Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (11 μέλη και 43 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.545
Πόντοι
2.256
Εννοείται.. το θέμα είναι πόσο καλή είναι στα μαθηματικά. Γιατί μόλις καταλάβει πόσα θα χάσει θα γυρίσει σαν κλαμενο μουνί πίσω
Υπάρχουν κι άλλα παρόμοια site με αυτό. Δε νομίζω ότι θα χάσει κάτι.

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
657
Πόντοι
81
Μαγκες απ το σαιτ divine εχουμσ καμια ενημερωση? Απ τηες κοπελες που δειχνουν φαινονται πολυ υποσχομενες..
Καλησπέρα φίλε μου.Μπριζολαδικο είναι ξεκάθαρα.Φαινεται από τις κοπέλες που έχει.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.129
Πόντοι
201
στο αλλο νημα διαβαζω καμια δεκαρια σελιδες διαφημιση κ αγαπουληδες για την ιωαννα που τη βλεπεις μετα απο ταμα στη τηνο κ εδω διαβαζω οτι ζητανε νταβατζιλικια απο τη τεα;;
τι ξεφτυλες που ειναι ποσο γυφτοι!
ουτε τη χλεπα μου δεν αξιζετε πλεμπες

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.063
Πόντοι
1.796
Απ' την μία, δεν θα μας ζαλίζει τον έρωτα με τα σεντόνια της, απ' την άλλη, μαλακία αν κάνανε νταβατζιλίκια μόνο σε αυτήν.
Επίσης μαλακία αν κάνουν και σε άλλες και δεν έχουμε ιδέα.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.545
Πόντοι
2.256
Απ' την μία, δεν θα μας ζαλίζει τον έρωτα με τα σεντόνια της, απ' την άλλη, μαλακία αν κάνανε νταβατζιλίκια μόνο σε αυτήν.
Επίσης μαλακία αν κάνουν και σε άλλες και δεν έχουμε ιδέα.
το σεντονι... το κουμανταρεις... τραβας μια αγνοηση και ησυχάζεις... αλλα το νταβατζιλικι που παιχτηκε ειναι ανηθικο εντελώς..
Το εγραψα και πιο πίσω... Ζήτα λεφτά από όλους και ξεκαθάρισέ το από την αρχή , διαφορετικά μην το κάνεις καθόλου.

• Like
Αντιδράσεις: Champ

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.598
Πόντοι
1.436
Κάποια στιγμή κάποια ανεξάρτητη το είχε πετάξει εν άγνοια της. Ότι της ζητάγανε λεφτά από το σαιτ για να υπάρχει.
Άρα μάλλον δεν είναι μόνο σε αυτή αλλά η νοοτροπία του σαιτ το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει αξιοπιστία πλέον γιατί με το δικό μου το μυαλό προωθούν αυτές που τα σκάνε και τρώνε τις αλλες

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.545
Πόντοι
2.256
Κάποια στιγμή κάποια ανεξάρτητη το είχε πετάξει εν άγνοια της. Ότι της ζητάγανε λεφτά από το σαιτ για να υπάρχει.
Ναι, τωρα που το λες , κατι θυμαμαι κι εγω που ειχε αναφερθει απο κάποια αλλα δε θυμαμαι απο ποιά

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.598
Πόντοι
1.436

Stories

Νέο!