σεξ? τι λεει?σαχλοκούδουνο υπερτιμημένο ,την είχα καλέσει σπίτι πριν χρόνια όταν ήταν ανεξάρτητη ,σκέτη απογοήτευση...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
σεξ? τι λεει?
Καταλαβα,ευχαριστω πολυ.διακοπες για 10ημερο σε μακρινό νησί του Ιονίου
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Κάτω του μετρίου...σεξ? τι λεει?
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Και σε ποιο γραφείο είναι η Ζετα;;;είδα ότι η Ζέτα που ήταν στο Dream όπου και την είχα τιμήσει μεταπήδησε στο μασάζ.
Παραμένει το ίδιο καλή σε υπηρεσίες;
Μόνο massage, χωρίς extra.Καλησπερα εχει κανεις γνωμη για lotus massage??
Κάποιες φωτογραφίες αν όχι όλες είναι πειραγμένες πολύ!
Προχωράνε και μετά το massage.Επισης και για gmassage...
Βιζιταδικο κανονικα μην ψαχνεις massage εκει .... οτι εχω παρει προχώρησε στο παρασύνθημα ευκολα ( το καλό ειναι οτι δεν ζητανε τρελά ποσά ) ... μια Κων/να εχει αφήσει το ονομά της σαν η καλυτερη αλλα εγω δεν την πρόλαβα για να εχω εικόνα ... 2-3 που πηρα milf κανουν φούλΠροχωράνε και μετά το massage.
οποιος ξέρει ας ενημερώσει μύστες ... δείχνει ωραιο εχω μαθει για φραπέ και φραπέ με καλαμακι επιλεκτικά και μετα απο συνεδρίες .Η ινεσα από deluxe είναι πολύ όμορφη στις φωτό.
Μέχρι που φτάνει;
Φουλ κάνει?
Τίμιο μασάζ... Μίλφ με ωραίο παρουσιατικό. Ένα φραπεδάκι το δίνει. Μέχρι εκεί...οποιος ξέρει ας ενημερώσει μύστες ... δείχνει ωραιο εχω μαθει για φραπέ και φραπέ με καλαμακι επιλεκτικά και μετα απο συνεδρίες .
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
για να προχωράνε πρέπει να δουλεύουνε, αυτοί όμως έχουν κλείσει εδώ και καιρό και έχουν κατεβάσει και τη σελίδα τους στο ιντερνετΠροχωράνε και μετά το massage.
Θα ανοίξουνε με άλλο όνομα, είναι πάγια τακτική τέτοιων μαγαζιών.για να προχωράνε πρέπει να δουλεύουνε, αυτοί όμως έχουν κλείσει εδώ και καιρό και έχουν κατεβάσει και τη σελίδα τους στο ιντερνετ
deluxe ηταν πριν κανα μηνα.Και σε ποιο γραφείο είναι η Ζετα;;;
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
Ακόμα εκεί την δείχνει στα stories του whatsapp!deluxe ηταν πριν κανα μηνα.
Εκει θα ειναι ακομα. ειναι καλη περιπτωση.Ακόμα εκεί την δείχνει στα stories του whatsapp!
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
Η Ηλιάνα είναι σε διπλό ταμπλό. Την είχα πάρει προ λίγων βδομάδων.Στη σελίδα τους έχουν και την Ηλιάνα που έχει αποχωρήσει πολύ καιρό τώρα
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Διπλό ταμπλό; Δηλαδή που τη βρίσκει κάποιος;Η Ηλιάνα είναι σε διπλό ταμπλό. Την είχα πάρει προ λίγων βδομάδων.
Πως πήγε η συνάντηση μαζί της; Μασάζ; Έξτρα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63