sbilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Για την τιμή της σελίδαςΟντως τα παρακολουθούν, όχι μόνο τα γραφεία αλλά και οι κοπέλες.
Με το υπόλοιπο, τι ακριβώς εννοείς;
Για την τιμή της σελίδαςΟντως τα παρακολουθούν, όχι μόνο τα γραφεία αλλά και οι κοπέλες.
Με το υπόλοιπο, τι ακριβώς εννοείς;
Χοντρουλα ε? Δηλαδη καμια σχεση με τη φωτο που εχει στο viber? Περα απο τομασαζ της πλακας δεν εγινε κατι αλλο? Χουφτωνες ανετα?Είναι χοντρούλα , σε ξενοδοχείο πάει, τη πήρα με 60 και χέρι στο τέλος, μασάζ της πλάκας, προσωπική άποψη δεν αξίζει
Ναι χοντρούλα, χουφτώνεις άνετα ότι θέλεις, εγώ πήρα μόνο μασάζ και την έχυσα με ισπανική, με εκατό την παίρνεις δύο φορές για μία ώρα μου είπε.Χοντρουλα ε? Δηλαδη καμια σχεση με τη φωτο που εχει στο viber? Περα απο τομασαζ της πλακας δεν εγινε κατι αλλο? Χουφτωνες ανετα?
Για ποια μιλάμε??Ναι χοντρούλα, χουφτώνεις άνετα ότι θέλεις, εγώ πήρα μόνο μασάζ και την έχυσα με ισπανική, με εκατό την παίρνεις δύο φορές για μία ώρα μου είπε.
εχει ωραιες βυζάρες τουλαχιστον? τα βυζιά συγχωρούν τόσες πολλες ατέλειες........επισης ειναι οντως φοιτήτρια? δεν τη βλεπω να διαβαζει τωρα στην εξεταστική οσο βίζιτες μου ειναι!Ναι χοντρούλα, χουφτώνεις άνετα ότι θέλεις, εγώ πήρα μόνο μασάζ και την έχυσα με ισπανική, με εκατό την παίρνεις δύο φορές για μία ώρα μου είπε.
ας αρχισουν κι απο την ανοιξη διαιτα,δεν μας χαλαει. κι ας την ακολουθουν και ολο το χρονο. ουτε αυτο θα μας χαλασει.Αφού διαβάζουν κ τα γραφεία κ οι κοπέλες ...
Σας παρακαλώ τους καλοκαιρινούς μήνες ΔΊΑΙΤΑ!!!!!
λατιν κωλαρα την λενε οιΟλες με κωλο ελικοδρόμιο είναι.
Λάτιν κωλάρα με τίγκα στις προσθήκες πού πρώτα στρίβει ό κωλος καί μετά αυτές.ας αρχισουν κι απο την ανοιξη διαιτα,δεν μας χαλαει. κι ας την ακολουθουν και ολο το χρονο. ουτε αυτο θα μας χαλασει.
λατιν κωλαρα την λενε οιλιγουρηδες αγαμητοιειδικοι του σαιτ εδω.
Λάτιν κωλάρα με τίγκα στις προσθήκες πού πρώτα στρίβει ό κωλος καί μετά αυτές.
λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω φιλε,αλλα προσωπικα δεν θελω ουτε τον αυθεντικο να δω.Αμ δεν είναι έτσι ό λάτιν κωλος.... τόν αυθεντικό τόν βλέπεις καί ζαλίζεσαι.
Ξέρω ξέρω
λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω φιλε,αλλα προσωπικα δεν θελω ουτε τον αυθεντικο να δω.
Όχι,μόνο μασαζΗ Έλενα από joy προχωράει;;
Για αυτήν εδώ φίλε Ελληνίδα 20 χρόνωνΓια ποια μιλάμε??
Κατά τη γνώμη μου θες να είσαι safe, μονο σε ξενοδοχείο. Ποτέ δε βάζω σπίτι μου την κάθε άγνωστη από τα μασατζίδικαATTICA MASSAGE MAGDA
καλησπέρα σας κύριοι , μήπως γνωρίζετε κάτι ?
Επίσης, πόσο "safe" είναι να τη ζητήσεις σπίτι σου?
Καλησπέρα σε όλους!
Η νέα μου σχέση είναι "του χώρου.... του μαζάς
Αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια η οποία θα έκανε τέσσερα χέρια ( χωρίς να σημαίνει πως θα πηδηχτούμε όλοι στο τέλος), αυτό θα το κάνει από μόνη της η κοπέλα μου, αρά έχω μαξιλαράκι ασφαλείας, μπορεί να μου στείλει ένα dm
Εδώ ρε καραμήτρο δεν μπορείς εσύ να προσφέρεις στην γκόμενά σου αυτό που ψάχνει... και θες να προσφέρω εγώ σε εσένα;;άρα για ακόμη μία φορά δεν έχεις κάτι να προσφέρεις.
Και εκεί θα μείνεις... γιατί μέχρι τόσο μπορείςΝα σε προλάβω 16 + 1 μηνύματα σε 15 χρόνια.... 1-0
και γράφω και αυτό σαν δεύτερο μήνυμα για να πάω 17+1 σε 15 χρόνια .... 2-0
... πάμε να κάνουμε το 18+1 σε 15 χρόνια.... 3-0.--
Αλήθεια τώρα???Masaz refleksologia stin Afina
Masaz refleksologia stin Afina. Отметки "Нравится": 46. Klasiko ,hvediko masaz refleksologia,apo ponus platis,anti-stress,yia adres ke inekes.Mono sovares pwww.facebook.com
Ξερουμε κατι για αυτο?
Τυπε δεν θα την παρουμε για μαθημα ορθογραφιας ,ουτε συντακτικου.Αλήθεια τώρα???
Θα μπορούσε να προσελκύσει έστω και έναν άνθρωπο νοήμων αυτή η σελίδα???
Πού την Αθήνα την γράφει Αφινα....(Μασάζ ρεφλεξολογία στην Αφινα)
Πού θέλει και μόνο σοβαρές προτάσεις...
Πολυ σωστα!!Για αυτήν εδώ φίλε Ελληνίδα 20 χρόνων
Κατά τη γνώμη μου θες να είσαι safe, μονο σε ξενοδοχείο. Ποτέ δε βάζω σπίτι μου την κάθε άγνωστη από τα μασατζίδικα
Ναι, γραφειο ειναι! Παντως, μιλησα στο τηλεφωνο ,εχει κ μπριζολα το μενου, ολα μαζι 160 μου ειπεΟι παρακάτω παίζει να είναι γραφείο? Παρόμοιες αγγελίες, διαφορετικά τηλέφωνα βέβαια! Έχει κάποιος εικόνα τι παίζει?
έρχομαι στο χώρο σου ή στο ξενοδοχείο - το νέο μου τηλ: 6940056173- Love List
Είμαι η Γιωργία 25 ετών Ελληνίδα και κλείνω ραντεβού για μασάζ κατ’ οίκον στο τηλέφωνο 6940056173 Μασάζ κατ’ οίκον σε: Πειραιά – Μοσχάτο – Κορυδαλό […]www.lovelist.com.gr
για μασάζ στην Αθήνα - Love List
Νικολέττα (6992694597) ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ στην Αθήνα – Πειραιά στο χώρο σας ή σε Ξενοδοχείο. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη μασάζ που σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και […]www.lovelist.com.gr
για μασάζ κατ’ οίκον ή σε ξενοδοχείο ☎️ το νέο μου τηλέφωνο 6908316594 - Love List
6908316594 Είμαι η Έλενα 28 ετών και κλείνω ραντεβού για μασάζ κατ’ οίκον ή σε ξενοδοχείο αν το προτιμάτε. Τα προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε […]www.lovelist.com.gr