Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.995
Πόντοι
4.365
Και εσυ τι καταλαβες? οτι δ εκανει ή απλα το κανει αν εχει αποκτισει ανεση
ρε μπρο μου, αν εχεις διαφορετικη εμπειρια πεστο καθαρα, σιγα μην κανουμε τους ντετεκτιβ-ψυχαναλυτες της καθεμιας κιολας...ειπαμε ρωταμε μια, λεει οχι, οκευ μουνι παρακαλετο γαμησι ξυνο

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Δεν νομίζω να κάνει έξτρα έχει αναφερθεί και παλιότερα ότι δεν κάνει τίποτα εκτός από μασάζ.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.231
Πόντοι
736
ρε μπρο μου, αν εχεις διαφορετικη εμπειρια πεστο καθαρα, σιγα μην κανουμε τους ντετεκτιβ-ψυχαναλυτες της καθεμιας κιολας...ειπαμε ρωταμε μια, λεει οχι, οκευ μουνι παρακαλετο γαμησι ξυνο
δε συμφωνω ,τα καλυτερα γαμησια στο μασαζ στο σπιτι ειναι με κοπέλες που δεν το κανουν ανετα
δε ξερω για συγκεκριμενη , και μενα στα δεν με εχει

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.995
Πόντοι
4.365
δε συμφωνω ,τα καλυτερα γαμησια στο μασαζ στο σπιτι ειναι με κοπέλες που δεν το κανουν ανετα
δε ξερω για συγκεκριμενη , και μενα στα δεν με εχει
αυταπατασαι...οσες το κανουν το κανουν με ολους αλλα με προγραμμα...μπορει να στο πανε 2-3 ραντεβου και μετα "κατ εξαιρεσην" και με αρκετα πανω της βασικης ταφιας στο δινουν π.χ.Αν κανει οντως καλο μασαζ καποια και δεν πας για το γαμησι ειναι οκ και οντως μπορει να ανταμειφθεις,ολες εχουν την τιμη τους γενικα.Το θεμα ειναι, αξιζει?Αν εχεις κολλημα οτι θες το απαγορευμενο περισσοτερο, το ξερουν κιαυτες και οι περισσοτερες τους αρπακτικα ετοιμα να σε αρμεξουν ειναι
ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΝΤΩΣ.ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΙ-ΒΟΛΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ
ΝΟΜΟΣ

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.231
Πόντοι
736
αυταπατασαι...οσες το κανουν το κανουν με ολους αλλα με προγραμμα...μπορει να στο πανε 2-3 ραντεβου και μετα "κατ εξαιρεσην" και με αρκετα πανω της βασικης ταφιας στο δινουν π.χ.Αν κανει οντως καλο μασαζ καποια και δεν πας για το γαμησι ειναι οκ και οντως μπορει να ανταμειφθεις,ολες εχουν την τιμη τους γενικα.Το θεμα ειναι, αξιζει?Αν εχεις κολλημα οτι θες το απαγορευμενο περισσοτερο, το ξερουν κιαυτες και οι περισσοτερες τους αρπακτικα ετοιμα να σε αρμεξουν ειναι
ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΝΤΩΣ.ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΙ-ΒΟΛΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ
ΝΟΜΟΣ
δε διαφωνω καθόλου. απλα υπάρχουν και εξαιρεσεις
υπάρχουν κοπέλες που εχω παρει και φιλοι οχι και το αναποδο

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.995
Πόντοι
4.365
δε διαφωνω καθόλου. απλα υπάρχουν και εξαιρεσεις
υπάρχουν κοπέλες που εχω παρει και φιλοι οχι και το αναποδο
παιζουν πολλα...ταιμινγκ...αν θα σε σιχαθει/της εισαι αδιαφορος/σε ψιλοσυμπαθει...ποσα φραγκα δινεις/ποσο αναγκη τα χει εκεινη την περιοδο...πολλα
ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΙΣΜΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ,NOIKIAZEIΣ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΔΑΤΣ ΟΛ

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
δε ξερω γιατι σε χει βαλει στο ματι(αν σε χει βαλει) ο περαματιωτης, αλλα οσον αφορα Χριστινα απορουσα και γω επειδη ειχα δει φωτο πως γινεται να γραφουν καποιοι καλα λογια...θα μου πεις αμα εισαι αγαμητος βλεπεις και την καμηλα μουναρα
Προσθετω προσφατη εμπειρια δικια μου, Μαριαννα απο Αττικα, συμπαθητικο μασαζ, ωραιο μωρακι, καθολου εξτρα
Μαριάννα (Άττικα, Red) από τα καλά χέρια του χώρου, όμορφη κοπέλα, ευχάριστο σόσιαλ, καθόλου έξτρα.
Έρικα που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω, ίσως το καλύτερο μασάζ που παίρνω, ευχάριστη παρουσία, μέχρι χέρι και αν.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
  • Ουάου
Αντιδράσεις: j 1973

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
454
Πόντοι
21
ΝΟΜΟΣ
@ MrEco με βρίσκεις απολυτως συμφωνο βολικοι - καλοι πελάτες μεχρι εκει τα υπολοιπα ειναι ολα λογια και παραμυθια της χαλιμας ( ολες εχουν τιμη ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ) το θεμα ειναι ποσο βαθεια θες να βαλεις το χερι στην τσεπη 1 και 2ο ποσο θες να ασχοληθεις ( επαναληψεις κλπ ) τα γραφεια εχουν χαλασει ΟΛΑ στο συνολο τους μονο το Deluxe κρατα μια σταθερότητα ( αποψη μου ) τα υπολοιπα απλα ξεφυτρωνουν με αλλα ονοματα και προσπαθουν να πιασουν ολους μας μαλακες , χαλασε η φαση παιδια χαλασε και βρωμισε πολυ .

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Ρε μάγκες για την Έρικα του Attica που λέτε.Ναι το μασαζ που προσφέρει είναι όντως ανώτερο σε σύγκριση με κάποιες άλλες.Αλλά είναι μέτριας εμφάνισης,με περιφέρεια και ζητάει +40 για φραπέ!Κάπου όπα!

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
454
Πόντοι
21
Ρε μάγκες για την Έρικα του Attica που λέτε.Ναι το μασαζ που προσφέρει είναι όντως ανώτερο σε σύγκριση με κάποιες άλλες.Αλλά είναι μέτριας εμφάνισης,με περιφέρεια και ζητάει +40 για φραπέ!Κάπου όπα!
παιδες πανω απο + 20€ ειναι εγκλημα .... μια μαλακια 3λεπτου κανουν καπου ημαρτον

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.995
Πόντοι
4.365
@ MrEco με βρίσκεις απολυτως συμφωνο βολικοι - καλοι πελάτες μεχρι εκει τα υπολοιπα ειναι ολα λογια και παραμυθια της χαλιμας ( ολες εχουν τιμη ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ ) το θεμα ειναι ποσο βαθεια θες να βαλεις το χερι στην τσεπη 1 και 2ο ποσο θες να ασχοληθεις ( επαναληψεις κλπ ) τα γραφεια εχουν χαλασει ΟΛΑ στο συνολο τους μονο το Deluxe κρατα μια σταθερότητα ( αποψη μου ) τα υπολοιπα απλα ξεφυτρωνουν με αλλα ονοματα και προσπαθουν να πιασουν ολους μας μαλακες , χαλασε η φαση παιδια χαλασε και βρωμισε πολυ .
Διαφωνω για deluxe, το χω ζησει χρυσες εποχες του, εχει πιασει πατο πλεον
Πλεον πιο ευκολα βρισκεις να γαμησεις λαδοκοριτσο παρα να ξερει μασαζ.Ελαχιστες οσες εχουν μεινει.Και για καποιους σαν εμενα το στοιχειωδως καλο μασαζ ειναι προυποθεση, οχι τα εξτρα.Ψωνιζω cg αλλιως και εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν εκαψα τα λεφτα μου

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
454
Πόντοι
21
Διαφωνω για deluxe, το χω ζησει χρυσες εποχες του, εχει πιασει πατο πλεον

Πλεον πιο ευκολα βρισκεις να γαμησεις λαδοκοριτσο παρα να ξερει μασαζ.Ελαχιστες οσες εχουν μεινει.Και για καποιους σαν εμενα το στοιχειωδως καλο μασαζ ειναι προυποθεση, οχι τα εξτρα.Ψωνιζω cg αλλιως και εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν εκαψα τα λεφτα μου
δεν διαφωνω αλλα ειναι το μονο που κρατιεται σε βαθος χρόνου αυτό λεω ..... χρυσες εποχες πανε φιλε

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
2.995
Πόντοι
4.365
Δεν πρόκειται να βρείτε μασατζου του κατ οίκον που να ξέρει μασάζ.....υπάρχουν τόσες ρε παιδιά που έχουν και δικό τους χώρο....γιατί πετάτε τσάμπα τόσα λεφτά????....πάρτε μια βίζιτα έστω...
Τις εχεις παρει ολες και δεν εχεις γραψει τιποτα ρε μορτη? Σου λεω με σιγουρια εχουν υπαρξει 4-5 που καναν γαμω τα μασαζ, επαγγελματικου επιπεδου

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.093
Πόντοι
11.146
Παιδιά( έχω αναφέρει γραφείο δύο σελίδες πριν )
Μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει την μικρή και μας το παίζει παρθένα γιατί άκουσα διάφορα.. από περιέργεια απλά και μόνο αν και βλέπω νεκροσε το φορουμ
Μύστη και γω άκουσα διάφορα. Ότι η μικρή το παίζει παρτολα αλλά είναι τελικά παρθένα Βενέδικτινη μοναχή
...ρε μαγκες, μονο σε ΄μενα η κοπελια μου φαινεται σα γκρεμλινς?!?! :confused::confused::confused:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.093
Πόντοι
11.146

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.093
Πόντοι
736
ΝΟΜΟΣ
μην εισαι ποτε σιγουρος, παντα θα υπαρχουν καποιεςεξαιρεσεις, εστω ελαχιστες, over and out

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Την έχεις συναντήσει;; Εχεις ανεβάσει κάπου κριτική να διαβάσουμε;

παιδες πανω απο + 20€ ειναι εγκλημα .... μια μαλακια 3λεπτου κανουν καπου ημαρτον
Ούτε + 20€..
Μέσα στα 60€ του μασαζ πρέπει να είναι και ο φραπές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom