alexakoss13
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2022
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Τότε ζητώ συγγνώμη!
Μάλλον όχι thanksΠαίζει τίποτα καλό στα αττικά ξέρει κανείς?
ειχε ξαναγραφτει πριν μια βδομαδα και το προφανες πορισμα ηταν μαυρο.Το ξαναδημοσιευεις επειδη ψωνισες εννοουσες?nikol massage
πρωτη επισκεψη σε ξενοδοχειο
Τιμοκατάλογος:
1. Μασαζ με happy ending μόνο με το χέρι...80 ευρώ όλα μαζι, 45 λεπτά.
2..100 να φοράω εσώρουχα, χωρίς να με αγγίξεις, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με χέρι μόνο.
3. 150 να φοράω εσώρουχα, να με αγγίξεις μονο στα πόδια κ στήθος - πουθενά αλλού, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με χέρι μόνο.
4. 200 να φοράω εσώρουχα, να με αγγίξεις μονο στα πόδια κ στήθος - πουθενά αλλού, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με στομα.
5. Με 400 ευρώ φούλ sex
---++++++---
επομένως έχει επιλογές για όλα τα πορτοφόλια
απλα ενημερωση ,δεν πηρα,την θεωρω ακριβηειχε ξαναγραφτει πριν μια βδομαδα και το προφανες πορισμα ηταν μαυρο.Το ξαναδημοσιευεις επειδη ψωνισες εννοουσες?
ναι ρε παιδι μου απλα ειχε γραφτει πριν 1 βδομαδα και ειχε κραχτει αυτο λεω αν αλλαξε κατι βλεπω απλα οτι πριν και καλα δεν εδινε μπριζολα τωρα δινει επισημα με 4 κατοσταρικακια.Γαμω τις φασειςαπλα ενημερωση ,δεν πηρα,την θεωρω ακριβη
Πριν μπει στη κατηγορία μασαζ οπου την βρήκαμε στο ινστα , ειχε ανοίξει ονλυ φανς εκει της έπιασα την κουβέντα για σεξακι σε ξενοδοχείο και μου ειχε πει 500ευρο για μια ωρα , στο ονλυ φανς εχει ν μπει απο απο μαρτη οποτε και μετα την βρηκα τυχαία στο ινστα για μασαζ και η ταρίφα απο τα 500 έπεσε στα 400 απο οτι λεει τρ , ε μπορει σε κανα 2μηνακι ν πεσει παλιναι ρε παιδι μου απλα ειχε γραφτει πριν 1 βδομαδα και ειχε κραχτει αυτο λεω αν αλλαξε κατι βλεπω απλα οτι πριν και καλα δεν εδινε μπριζολα τωρα δινει επισημα με 4 κατοσταρικακια.Γαμω τις φασεις
ημαρτον ....nikol massage
Τιμοκατάλογος:
2..100 να φοράω εσώρουχα, χωρίς να με αγγίξεις, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με χέρι μόνο.
3. 150 να φοράω εσώρουχα, να με αγγίξεις μονο στα πόδια κ στήθος - πουθενά αλλού, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με χέρι μόνο.
4. 200 να φοράω εσώρουχα, να με αγγίξεις μονο στα πόδια κ στήθος - πουθενά αλλού, 45 λεπτά μασάζ κ happy ending με στομα.
5. Με 400 ευρώ φούλ sex
---++++++---
Σε εμένα πριν μια βδομάδα είχε πει 300 για φουλnikol massage
Τιμοκατάλογος:
5. Με 400 ευρώ φούλ sex
---++++++---
Καλό βράδυ, και σε εμένα κάτι αντίστοιχο έγραψε. Υπάρχουν άραγε άνθρωποι που ψωνίζουν από εδώ αυτά που προσφέρει?nikol massage
Τιμοκατάλογος:
5. Με 400 ευρώ φούλ sex
---++++++---
Ναι της μίλησανατασσα....μιλφ 50αρα.....καλοστεκουμενη...παιζει σε ξενοδοχεια των αγιων αναργυρων...60 ευρα
Σε ευχαριστώεγω μια φορα πηγα μαζι της περσι τον ιουλιο...καλα περασα....συμμετοχη συμφωνα με την ηλικια της......τωρα αν αλλαξε τις τιμες...δεν ξερω.....
Η ατάκα τα λέει όλαΞέρουμε κάτι μήπως ;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
osmose ολες πανε full.γενικα δε θα σου προτεινα να τα επενδυσεις τα 140 σου στο μασαζ , δεν πολυαξιζει.θα γαμησεις(αν γαμησεις) 1 φορα κατι μετριο ειτε σε εμφανιση ειτε σε συμμετοχη.δωστα σε cg απο γραφειο για να πιασουν τοπο για μενα,πιο vfmΚαλησπέρα σε όλους,
Είμαι νέος στην ομάδα,και θα ηθελα προτάσεις για μασαζ,ιδανικά με κοπελα που να προχωράει φουλ η και καλαμακι!εχω δει φωτό από κάποια γραφεία τύπου osmose κ deluxe απλα δεν έχω ιδέα ποιες προχωράνε κ ποιες όχι!ιδανικα το κόστος συνολικό κόστος να μην ξεπερνάει τα 140€!!
Ευχαριστώ παιδες
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!για την ακρίβεια μαριαννα σκεφτόμουν από osmose αν και αποτι εψαξα στο thread είχαν πει μέτρια πράγματαosmose ολες πανε full.γενικα δε θα σου προτεινα να τα επενδυσεις τα 140 σου στο μασαζ , δεν πολυαξιζει.θα γαμησεις(αν γαμησεις) 1 φορα κατι μετριο ειτε σε εμφανιση ειτε σε συμμετοχη.δωστα σε cg απο γραφειο για να πιασουν τοπο για μενα,πιο vfm