Όντως καλό μασάζ , ωραίο τυπάκι και μουνάρα. Πέρασα πολύ ευχάριστα στις συνεδρίες τις. Ξεκαθάρισε (σε εμένα τουλάχιστον) ότι σεξ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, αλλά με το καλαμάκι και την καύλα που είχε δεν με έννοιαζε καθόλου. Είναι πραγματικά απώλεια.εκανε καλο μασαζ, ωραια τυπισα και ωραια γκομενα. πηγαινε μεχρι χερι/καλαμακι. Το ανωθεν σκουπιδι με τα 2 του προφιλ σπαμαρε ποσο σκληρα τη γαμουσε, τι της εκανε κλπ,παρομοιως και ο gravity.Πηγαιναν διαφοροι δικοι μας που τα διαβαζαν με την πουτσα εξω(της ειπαν εννοειται για το σαιτ κλπ), μπηκε διαβασε και εξαφανιστηκε απο προσωπου γης.Ο ντορος γινεται(με εξαιρω, δεν ειμαι αντικειμενικος) επειδη ακριβως δεν υπαρχει πια τιποτα στην πιατσα, φυγαν η τις διωξαμε ολες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
ευχαριστησε το ανωθεν σου αγχωμενο σκουπιδι γιαυτο.Που μεχρι και στα τελευταια σκιρτισματα της ξεφτιλισμενης του υπαρξης εδω μεσα συνεχιζει τις παπατζες απτοητοΌντως καλό μασάζ , ωραίο τυπάκι και μουνάρα. Πέρασα πολύ ευχάριστα στις συνεδρίες τις. Ξεκαθάρισε (σε εμένα τουλάχιστον) ότι σεξ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, αλλά με το καλαμάκι και την καύλα που είχε δεν με έννοιαζε καθόλου. Είναι πραγματικά απώλεια.
Φίλος κ εγώ έχω σταματήσει να γράφω και έκοψα κ τα γραφεία πρέπει να σταματήσει αυτή η ξεφτίλα που γίνεται με την κάθε βλαμμένη που το παίζει μασερΓενικώς έχω σταματησει να γράφω αλλα εδώ υπάρχει λόγος . Αυτη η ελισαβετ του joy με τον ενα μετρο κωλο , τις νυχαρες κ το τουπέ της λαχαναγοράς απορω πως κάθονται για ραντεβού μαζί της.
Επίσης η κοπελίτσα του your στο τηλέφωνο ας πάει να μάθει πρώτα τρόπους και μετά να κάνει την τηλεφωνήτρια . Αγενέστατη κ ξινη λες κ μας κανει κ χάρη που θα τους δώσουμε λεφτά . Ουστ .
Μαλλον σε λαθος ανθρωπο μιλας με μπερδεψες ????? εχω γραψει εγω για 2 προφίλ ??? μπερδευτηκες φιλος η ερωτηση μου ηταν επειδη σφαζονται παλικαρια στην ποδια εαν οντως ηταν τοσο καλή ....Βρε είσαι χαζός ;;; σου λέω δεν είχα ποτέ δύο προφίλ εδώ πέρα !!!! Απλά μπαίνω και διαβάζω ένα προφίλ εγώ απλά είπα την αλήθεια και μου την έσπασε αυτά που έγραψες αυτό είναι όλο κάπου μπλέχτηκες μάλλον με άλλον δεν ξέρω ούτε έχω φάει μπαν ποτέ ούτε τίποτα και είμαι και αντμην και μοντερειτορ σε πάρα πολλά site, Όχι ότι μπαίνω απλά έτσι τιμής ένεκεν που λένε. Δεν έχω κάτι μαζί σου δεν θέλω να ασχοληθώ αλλό απλά μη λες βλακείες για Δευτέρα προφίλ δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες δεν έχω μπει ποτέ μου και η Κωσταντίνα είναι πλέον φίλη μου , Αυτά που γράφεις έχεις κάποιο δίκιο ότι εξαφανίστηκε για όλα αυτά αλλά όχι για τα δικά μου για κάτι άλλο που δεν θέλω να σου πω τώρα και δεν υπάρχει και κανένας λόγος ήταν κάτι προσωπικό της . Έχεις μυαλό δόξα τω Θεώ και μπορείς να καταλάβεις και μη μιλάς τόσο άσχημα δεν καταφέρνεις κάτι
Και χαζος πιστεψε με δεν ειμαι . μαλλον αλλον παραληπτη εχει το μυνημα σου
φιλος λες να ειχα το κινητό της και να ρωτουσα στο forum ??Μπορείς να το διαπιστώσεις κιόλας αυτό αν έχεις το κινητό της πάρτην ένα τηλέφωνο και θα καταλάβεις… Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο εδώ μέσα ήρθε σε κάτι άλλο η κοπέλα σε δύσκολη θέση και με κάποιον άλλον ούτε με σένα ούτε με μένα χαλαρώσε λίγο. Πάρτην ένα τηλέφωνο και θα καταλάβεις
Θα σου απαντησω σε ενα-ενα γιατι δεν αντεχω τον παραλογισμο, και χωρις να θελω να μπω σε ασκοπη αντιπαραθεση μαζι σου.Φίλος καταρχήν ποιος σε έχρισε διαιτητή του forum για να σφυρίζεις φάουλ και μάλιστα ανύπαρκτα;
Α) Αν δεν δημοσίευα φωτογραφία ποιος θα καταλάβαινε ποια Βικτώρια αναζητώ ή είναι η μοναδική μασατζού με το όνομα Βικτώρια;
Β) Οι φωτογραφίες έτσι και αλλιώς δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες των γραφείων ή στέλνονται στους πελάτες
Γ) Παρτάκιας; Για ποιον λόγο; Για αυτό υπάρχει το forum για να αναζητεί κανείς γνώμες και βοήθεια από τα άλλα μέλη και όχι σαν κάτι εξυπνάκηδες σαν και του λόγου σου να την λένε στα άλλα μέλη. Πέραν του γεγονότος ότι υπάρχουν ουκ ολίγα θρεντς με τίτλο "Αναζήτηση χαμένων κοριτσιών" κλπ Στο κάτω κάτω από εμένα περίμενες να μάθεις για την λαδοκόρη πριν εξαφανιστεί και την αναζητήσω; Γιατί δεν έκανες μόνος σου την έρευνα επικοινωνώντας με τα γραφεία;
Κατ'αρχην δεν μπορεις να με αποκαλεις διαιτητη αφου δεν σου απαγορεψα τιποτα (ουτε εχω και τη δυνατοτητα αλλωστε αφου δεν ειμαι εγω διαχειριστης). Γνωμη εξεφρασα και η γνωμη μου ηταν απλη : οτι εχουν πλακα οσοι με λαχταρα αποζητουν χαμενες λαδοκορες , αλλα οταν τις απολαμβαναν σωπαιναν. Δεν σου αρεσει η γνωμη μου; Λυπαμαι.
Α)θα μπορουσες να πεις : ψαχνω τη Βικτωρια απο senses που εχει πχ μαυρα μαλλια, μπλε ματια κλπ.
Β)Οι φωτογραφιες που ειναι στα site ειναι δημοσιες. Συνηθως βεβαια ειναι παλιες και δεν ανταποκρινονται στις υπαρχουσες κοπελες (πχ μερικα site δειχνουν κοπελες που εχουν αποσυρθει). Εσυ δεν εβαλες μια δημοσια φωτο, αλλα μια που σου στειλαν κατ'ιδιαν. Δεν θεωρω οτι ειναι το ιδιο. Μην κανεις το ασπρο-μαυρο.
Γ)Κατανοω οτι υπαρχει θρεντ για αναζητηση, αλλα απο τη στιγμη που ησουν ανυπαρκτος στο φορουμ, δηλαδη δεν βοηθησες ποτε, το πιθανοτερο ειναι να μην λαβεις και βοηθεια. Δεν ειναι θεμα παλιου ή νεου, μπορει να ησουν παλιος και παλι να μη βοηθουσες κανεναν.
dolcevita24
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2024
- Like
- 119
- Πόντοι
- 0
Α) Δεν είπα ότι έχεις την εξουσία του διαιτητή αλλά ότι τον παριστάνεις σφυρίζοντας φάουλ για ένα νέο μέλος το οποίο είχε γράψει σχετικό ποστ για το αν επιτρέπεται να δημοσιεύσει φωτογραφίες και κανένα παλαιό μέλος δεν απάντησε οπότε θεώρησα ότι μπορώ να δημοσιεύσω φωτογραφίες. Στο κάτω κάτω εδώ δημοσιεύονται φωτογραφίες από επώνυμες σε site με την επωνυμία "bourdela" η δημοσίευση μίας "ιδιωτικής" φωτογραφίας λαδοκόρης σε πείραξε;Θα σου απαντησω σε ενα-ενα γιατι δεν αντεχω τον παραλογισμο, και χωρις να θελω να μπω σε ασκοπη αντιπαραθεση μαζι σου.
Κατ'αρχην δεν μπορεις να με αποκαλεις διαιτητη αφου δεν σου απαγορεψα τιποτα (ουτε εχω και τη δυνατοτητα αλλωστε αφου δεν ειμαι εγω διαχειριστης). Γνωμη εξεφρασα και η γνωμη μου ηταν απλη : οτι εχουν πλακα οσοι με λαχταρα αποζητουν χαμενες λαδοκορες , αλλα οταν τις απολαμβαναν σωπαιναν. Δεν σου αρεσει η γνωμη μου; Λυπαμαι.
Α)θα μπορουσες να πεις : ψαχνω τη Βικτωρια απο senses που εχει πχ μαυρα μαλλια, μπλε ματια κλπ.
Β)Οι φωτογραφιες που ειναι στα site ειναι δημοσιες. Συνηθως βεβαια ειναι παλιες και δεν ανταποκρινονται στις υπαρχουσες κοπελες (πχ μερικα site δειχνουν κοπελες που εχουν αποσυρθει). Εσυ δεν εβαλες μια δημοσια φωτο, αλλα μια που σου στειλαν κατ'ιδιαν. Δεν θεωρω οτι ειναι το ιδιο. Μην κανεις το ασπρο-μαυρο.
Γ)Κατανοω οτι υπαρχει θρεντ για αναζητηση, αλλα απο τη στιγμη που ησουν ανυπαρκτος στο φορουμ, δηλαδη δεν βοηθησες ποτε, το πιθανοτερο ειναι να μην λαβεις και βοηθεια. Δεν ειναι θεμα παλιου ή νεου, μπορει να ησουν παλιος και παλι να μη βοηθουσες κανεναν.
B) Πες μου εσύ που είσαι λογικός και δεν παραλογίζεσαι πως θα μπορούσα να εκφράσω γνώμη για την λαδοκόρη όταν την απολάμβανα όπως λες αφού δεν ήμουν μέλος πριν και έγινα μέλος στο forum πριν 5 μέρες μεταξύ άλλων για να αναζητήσω την συγκεκριμένη λαδοκόρη.
Γ) Εγώ την είχα πάρει από το Body Massage και όχι από το Senses, εδώ έμαθα ότι τα δύο καταστήματα είναι το ένα και το αυτό.
Τελευταία τροποποίηση:
dolcevita24
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2024
- Like
- 119
- Πόντοι
- 0
Ιδού το ποστ που ουδέποτε απαντήθηκε από κανένα παλαιό μέλος αλλά έπεσαν να με φάνε όταν δημοσίευσα σχετική φωτογραφία.Καλημέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω γιατί είμαι νέος στο forum αν επιτρέπεται να δημοσιεύσω φωτογραφίες από λαδοκόρες που αναζητώ.
Καλα, αφου δεν απαντηθηκε , πως υπεθεσες οτι η απαντηση ειναι οτι "επιτρεπεται η δημοσιευση". Τελος παντων, αφου σε αφησε η διαχειριση, τι να πω.Ιδού το ποστ που ουδέποτε απαντήθηκε από κανένα παλαιό μέλος αλλά έπεσαν να με φάνε όταν δημοσίευσα σχετική φωτογραφία.
dolcevita24
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2024
- Like
- 119
- Πόντοι
- 0
Κοινή λογική και στοιχειώδης γνώση νομικής επιστήμης. Ότι δεν απαγορεύεται επιτρέπεται. Εφόσον κάνεις δεν μου είπε ότι δεν επιτρέπεται θεώρησα αυτονόητο ότι επιτρέπεται.Καλα, αφου δεν απαντηθηκε , πως υπεθεσες οτι η απαντηση ειναι οτι "επιτρεπεται η δημοσιευση". Τελος παντων, αφου σε αφησε η διαχειριση, τι να πω.
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Ο κόσμος εδώ μέσα βλέπει εγώ σου είπα αν όσα λες είναι αλήθεια πάρτην ένα τηλέφωνο….ευχαριστησε το ανωθεν σου αγχωμενο σκουπιδι γιαυτο.Που μεχρι και στα τελευταια σκιρτισματα της ξεφτιλισμενης του υπαρξης εδω μεσα συνεχιζει τις παπατζες απτοητο
Δεν τα έλεγα σε σένα αδερφέ .Μαλλον σε λαθος ανθρωπο μιλας με μπερδεψες ????? εχω γραψει εγω για 2 προφίλ ??? μπερδευτηκες φιλος η ερωτηση μου ηταν επειδη σφαζονται παλικαρια στην ποδια εαν οντως ηταν τοσο καλή ....
Και χαζος πιστεψε με δεν ειμαι . μαλλον αλλον παραληπτη εχει το μυνημα σου
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
Ρε δεν εχεις τηλεφωνο παιζει να μην την εχεις δει καν την τυπισσα.Ελεγες εχετε κανονισει και ποσο σκληρα τη γαμας ενω ειχε σταματησει και σου λεω ανεβασε φωτο ρε φιδεμπορα.Που ντη η φωτο ρε παπατζογελοιε?Σταματα να μιλας σταματα να γραφεις ενας παπατζης εισαι με 0 κριτικες 20 χρονια.Παρτο μπουλο σκουπιδι δεν ξανασχολουμαι με τη γελοια παρτη σουΟ κόσμος εδώ μέσα βλέπει εγώ σου είπα αν όσα λες είναι αλήθεια πάρτην ένα τηλέφωνο….
Δεν τα έλεγα σε σένα αδερφέ .
Μόνο μασάζ μάλλον όταν ρώτησα το γραφειοΕιρήνη από deluxe έχει δοκιμάσει κανείς, ψήνομαι πολύ
Tripokaridos04
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Και μενα το ιδιο μου ειπαν που ρωτησαΜόνο μασάζ μάλλον όταν ρώτησα το γραφειο
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
ελα αγαπη μου νταξει ξανακουρασες ηδη.καλη επιστροφηΟρεξη σημερα το μεσημερακι στο bill για κατι σε cougar / gilf με εμπειρια , επεσα πανω στη μαρια
του massaua , μου ειπαν τα καλυτερα αφου μου αρεσουν και οι μεγαλοκοπελες , οντως πολυ ευχαριστη παρουσια , ορεξη - διαθεση απο τη αρχη μεχρι το τελος , σε περιποιειται με το δικο της τροπο και στο μασαζ και σε οτι μετα της ζητησεις , θυμιζει παλιες καλες εποχες μασαζ , περασα πολυ ομορφα με θετικη αυρα - ενεργεια αλλα και αισθησιασμο - ερωτισμο με μια μεγαλυτερη γυναικα που ξερει τον αντρα να το κανει να περναει καλα ! πολυ συμπαθης χαμογελαστη αλλα και αισθησιακη...... την ιδρωνει την φανελα και φτανει μπριζολα με 110 ευρω της εδωσα μου ειπε ειμαστε ΟΚ
! το ζει....τελικα ειναι να το εχει η γυναικα μεσα της ! Δεν εβγαλε τιμοκαταλογο !
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Αλήθεια γελάω με σένα ,δηλαδή δεν μπορεί να είσαι τόσο βλάκας δε γίνεται αυτό το πράγμα !!!!!! Δεν θα πω τίποτα άλλο να σε αδικήσω πιστεύω ότι σε έχει αδικήσει η ζωή οπότε δε χάνω τα λόγια μου να ‘σαι καλά φίλε μουΡε δεν εχεις τηλεφωνο παιζει να μην την εχεις δει καν την τυπισσα.Ελεγες εχετε κανονισει και ποσο σκληρα τη γαμας ενω ειχε σταματησει και σου λεω ανεβασε φωτο ρε φιδεμπορα.Που ντη η φωτο ρε παπατζογελοιε?Σταματα να μιλας σταματα να γραφεις ενας παπατζης εισαι με 0 κριτικες 20 χρονια.Παρτο μπουλο σκουπιδι δεν ξανασχολουμαι με τη γελοια παρτη σου
Tripokaridos04
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Στο deluxe τι προτεινεται καινουριος στο αθλημα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30