Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

jimani25

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
69
Πόντοι
0
Γειά σας συναγωνιστές. Να παραθέσω κι εγω μια απ τις εμπειρίες μου απ το royal massage Θεσσαλονικη πριν απο μέρες. Δεν θα αναφερω το ονομα της κοπέλας γιατί μου το ζήτησε. Επαφη με το Royal μεσω whatsup, αμεση απάντηση με φωτο απ τα διαθέσιμα κορίτσια και ενμηερωση πολύ ακριβής για το κορίτσι που ειναι ποιο *ανετο*.

Σε μια ώρα συνάντηση και γνωριμία με ραντεβου 1,5 ώρες, Απο μέτριο εως ομορφο το κορίτσι, αρκετα μελαχρινο (ο τυπος μου αλλα γουστα ειναι αυτα), στο ερωτημα αν παμε παρακάτω η απαντηση ήταν μέχρι φραπέ.

Πολύ καλή ενέργεια το κορίτσι και χαρουμενο, αρκετα εως πολύ καλό μασάζ χωρις βιασυνες με σωστες πιέσεις και δυνατα και ηρεμα, το απόλαυσα, με ενδοιάμεσες τυχαίες επαφές σε ευαίσθητα σημεία, ηρεμη κουβεντα χαλαρωτική.

Αρκετα πριν το τέλος πήγε και στο φραπέ με το πεντάρι μπροστά μου να το απολαμβανω και κάποια στιγμή τον πήρε και στο στόμα χωρίς αν το ζητήσω δυο τρείς φορές μέχρι που τις οδήγησα το κεφάλι πάνω του..

το καλύτερο ήταν στο τέλος που τη ρωτησα για εξτρα κόστος και δεν εβγαλε τιμοκαταλογο μου είπε ότι θέλεις! (40€ της εδωσα γιατι τον αρπαξε με το στόμα

nothorny

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
13
Like
10.993
Πόντοι
5.784
Καλησπέρα, έχει κανείς άποψη για κανένα καλό για μασάζ στον χώρο μου? Με φραπέ? Όχι άνω των 30 όμως.

PriveMassage

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
26 Νοε 2022
Like
38
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ VIP MASSAGE ΕΩΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

90 λεπτα μυοχαλαρωτικό μασάζ μόνο στα 70 ευρώ

Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Lomi Lomi & body to body
απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ ( 60 Λεπτά Lomi Lomi + 30 λεπτά Body to Body )

Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Μυοχαλαρωτικό & body to body
απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ ( 60 Λεπτά Μυοχαλαρωτικό + 30 λεπτά Body to Body )

Αποκλειστική προσφορά μονο έως τις 15 Νοεμβρίου , στο μυοχαλαρωτικό μασάζ

Εκπτωση – 10 Ευρώ απο τις 12:00 εως τις 18:00

Οταν κλείνετε 2 μασάζ την ίδια μέρα το πρώτο ειναι κανονικά στη τιμή των 60
το δεύτερο μασάζ είναι σε εκπτωση -10% δήλαδη στα 50 ευρω

Στα 5 μασάζ τον ίδιο μηνα , το 6ο μασάζ είναι δώρο το 50%
δηλαδή 30 ευρώ

Παράθεση Απάντηση
Αναφορά

tsantila

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2023
Like
36
Πόντοι
0
Ραντεβού με Κωσταντινα από senses
Γύρω στα 25 χρονων καλό μασαζ έφτασε μέχρι τελος

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.622
Πόντοι
29.667
Παλικάρια για το paradise magazine και το vip beauty masaz ξέρουμε τι παίζει;;;

DiscServs

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Δοκιμασα Σημερα Αθανασια απο Αττικα 2 φορα οτι καλυτερο εαν εχεις χημεια μαζι της και της αρεσει προχωραει περισσοτερο απο χερι απλα. Αφησε να εννοηθει οτι στο 3 ραντεβου θα ειναι ακομα ποιο πολυ !!!

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Καλησπερα σε ολους,

Δοκιμη με Αννα19 massaua - ομορφο κοριτσακι, γεματουτσικο ομως, ευχαριστη παρουσια. Μεχρι εκει - δεν προχωραει

Δοκιμη και με Δαναη απο deluxe - οτι βλεπετε στην φωτογραφια, πολυ χαμογελαστη και ευχαριστη, τιμιο μασαζ, πολυ καλη πιπα. Νομιζω προχωραει και παραπανω. Δεν ζητησε συγκεκριμενα χρηματα - εδωσα 40 και ηταν μια χαρα.

Τελος δεν θυμαμαι αν ξαναγραψα για αυτην, Παναγιωτα απο joy. Καμια σχεση με φωτο γιατι εχει αρκετα κιλα παραπανω, καμια σχεση με μασαζ. Κατευθειαν στο ψητο, την αφησα να το παρει στο στομα να μην παει στραφι το ραντεβου. Καλο παιδι και ευγενικο οποτε δεν τα κλαιω αλλα δεν θα ξαναπαρω. Δεν ζηταει τιμοκαταλογο - εδωσα 40 κλασσικα εξτρα.

Θα ηθελα να μου πει καποιος για νελλυ απο royal αν προχωραει γιατι οι αποψεις διιστανται. Δεν την εχω πετυχει διαθεσιμη αλλα θα ηθελα να δοκιμασω.

Amerikanakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2021
Like
165
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους,

Δοκιμη με Αννα19 massaua - ομορφο κοριτσακι, γεματουτσικο ομως, ευχαριστη παρουσια. Μεχρι εκει - δεν προχωραει

Δοκιμη και με Δαναη απο deluxe - οτι βλεπετε στην φωτογραφια, πολυ χαμογελαστη και ευχαριστη, τιμιο μασαζ, πολυ καλη πιπα. Νομιζω προχωραει και παραπανω. Δεν ζητησε συγκεκριμενα χρηματα - εδωσα 40 και ηταν μια χαρα.

Τελος δεν θυμαμαι αν ξαναγραψα για αυτην, Παναγιωτα απο joy. Καμια σχεση με φωτο γιατι εχει αρκετα κιλα παραπανω, καμια σχεση με μασαζ. Κατευθειαν στο ψητο, την αφησα να το παρει στο στομα να μην παει στραφι το ραντεβου. Καλο παιδι και ευγενικο οποτε δεν τα κλαιω αλλα δεν θα ξαναπαρω. Δεν ζηταει τιμοκαταλογο - εδωσα 40 κλασσικα εξτρα.

Θα ηθελα να μου πει καποιος για νελλυ απο royal αν προχωραει γιατι οι αποψεις διιστανται. Δεν την εχω πετυχει διαθεσιμη αλλα θα ηθελα να δοκιμασω.
Nελλυ, κάνει τη δύσκολη αλλά προχωράει φούλ αμ της δώσεις πάρα πολλά λεφτά, είναι όμορφη γυμνασμένη και κοντούλα

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Nελλυ, κάνει τη δύσκολη αλλά προχωράει φούλ αμ της δώσεις πάρα πολλά λεφτά, είναι όμορφη γυμνασμένη και κοντούλα
ε να της δωσουμε καμια επιταγη τοτε της καργιολας χαχαχαχχ ρε που εχουμε μπλεξει

Christzo

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
162
Πόντοι
0

Pookierock

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Like
225
Πόντοι
21
Δούλευε σαν Άννα πιο παλιά στο ίδιο μαγαζί, μετά σαν ανεξάρτητη από insta μαζί με μια φίλη της με τρύπα septum στην μύτη.
Εμένα μου χε κάνει μέτριο μασάζ και φραπέ.
Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες ή τιμές, οπότε δεν θα ταν τίποτα φοβερό.
Πάντως είναι ωραία γκόμενα εμφανισιακά.

Υπάρχουν κι άλλα posts αν ψάξεις.
Δεν έχει χρόνο είναι κλεισμένη συνεχεία και δεν την βρήκα ποτέ..προσπάθησα σήμερα πάλι αλλά άκυρο..μια νινα μου στείλανε από masssgejoy καινούργια πιστόλι δείχνει και αυτή αλλά και η Δέσποινα που λέει ο φίλος πάνω καλή δείχνει αλλά μπαμπατσικο μωρό..

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
977
Πόντοι
371
προσφατη συναντηση με ερικα απο αττικα.
ηταν διαθεσιμη την ωρα που μπορουσα και την καλεσα.
πολυ καλο μασαζ, με σωστες πιεσεις.
την ρωτησα αν προχωραει παρακατω και μου ειπε μονο χερι.

ομορφη αρκετα με ωραια ματια.αφου τελειωσε το μασαζ τον πηρε στα χερια
με το ζορι της εβγαλα την μπλουζα και της χαιδεψα τις ρωγες.
δεν εβγαζε τιποτα αλλο.. εμεινα ευχαριστημενος εστω και με αυτο.
κοστος 60 το μασαζ +40 εκεινη..αν θελετε πληροφοριες για τα κοριτσια στελνουν
στο whatsapp.. θεωρω υπερβολικα τα 40 για μια μαλακια αλλα εκεινη την ωρα
τι να κανεις..
να περναμε καλα.

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Διαβαζω καιρο οτι γραφετε και σε γενικες γραμμες εχω να πω οτι ειστε κοροιδα.Εδω και καμποσο καιρο καλω στο σπιτι μασεζ σε παρα πολυ οικονομικες τιμες και απορω με ολους εσας που δινετε 70 και 100 ευρω για μασαζ ή πηδημα.
Εχω καλεσει πανω απο 10 διαφορετικες γκομενες μασεζ στο σπιτι μου.
Γενικα παιζει το εξης.
Τιμη απο 20 - 25 ευρω για μια ωρα -μονο μασαζ-ακρως απολαυστικο σε ολο το σωμα εκτος πουτσας.
Τιμη 30 για μια ωρα μασαζ και ΙΣΩς το τελευταιο 15λεπτο σου βαραει μαλακια και χυνεις στα χερια της.
Τιμη 40 ευρω για μια ωρα μασαζ και σιγουρα σου βαραει μαλακια και χυνεις στο χερι της ενω εσυ ταυτοχρονα τη χαμουρευεις.Ιως και πηδημα
Τιμη 50 ευρω εδω κανεις οτι θελεις-μασαζ μια ωρα και πηδημα σιγουρα-

Οπως ειπα εχω καλεσει περιπου 10 διαφορετικες κ εχω να πω οτι οι 8 ειτε με μαλακια ειτε με γαμησι ενεδωσαν.
Κατα εμε το να σου κανει καποια μασαζ με λαδια κανα 40λεπτο και μετα να σου βαρεσει μαλακια ειναι πιο απολαυστικο ακομη και απο πηδημα-οσοι εχουν δοκιμασει ξερουν.
Και υποψιν ολα αυτα στο χωρο σου.
Αυτο εχει πολλα πλεονεκτηματα -οπως βιντεοσκοπηση του ολου σκηνικου με κρυφη καμερα--εχω 4-5 κασετες βιντεο και με βλεπω σε δραση χεχε...

Γενικα οι μασεζ δεν ειναι επαγγελματιες 100% αλλα γυναικες που το κανουν ως εξτρα απασχοληση.
Εχω γνωρισει μια απ αυτες η οποια με 100 ευρω μου παρεχει το εξης.
Τον ευατο της 35 ετων βουλγαρα- μια φιλη της επισης βουλγαρα 50 ετων και μια ακομη φιλη τους 25 ετων-μουναρα για τριο.
Και παμε στο σπιτι της μιας οταν τελειωνουν τη δουλεια απο το σουβλατζιδικο που τελειωνουν.
Για να παρω αυτη μονη της μου λεει ''οτι εχεις 20-30 ευρω μπορεις?''
Και τη ξεσκιζω στη πουτσα....Δεν ειναι μουναρα που θα κανεις ουαου αλλα ειναι αδυνατη μελαχροινη....και τη κανεις οτι θελεις στο κρεβατι.

Μη γελατε αυτα ειναι η καυλα---τα στυλ ερασσιτεχνικα...και οχι οι ψυχρες επαγγελματιες πουτανες που εχουν πειρα και σου συμπεριφερονται περιεργα.
ΜΑΖΕΖ ΔΙΠΑΛΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...
Το να τρεξω σε ενα στουντιο δε λει τιποτα...οπως και το να φωναξω ενα call girl με 90 ευρω και παλι δε μου λεει...
θελω μασαζ να μου κανει 40 λεπτα με λαδια να ξεκουρασω το..βασανισμενο μου κορμι....και το επομενο 20λεπτο να κουρασω το μεγαλο μου καυλι!!!

χαχα
Καλησπέρα αν θέλεις μπορείς να μου στηλεις τηλέφωνα των κορασίδων για μασάζ και σεξ ...

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.420
Πόντοι
446

Stories

Νέο!