Υπάρχουν απλά λίγες. Δυστυχώς δεν πρόλαβα την Χρυσή και άκουγα τρομερά λόγια...υπαρχουν ακομα+40 για σεξ, μιλφ μεν καλα δε. και η χρυση αν θυμασαι ζηταγε οτι ειχες ευχαριστηση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Υπάρχουν απλά λίγες. Δυστυχώς δεν πρόλαβα την Χρυσή και άκουγα τρομερά λόγια...
λιγες ναι, εδω στο μαμπα κατι σοβιετικες ζητανε 100αρια
Έτσι είναι έχει ξεφύγει η κατάσταση οπότε το θέμα είναι να μην τα δίνουμε εμείς σε αυτές που δεν τα αξίζουν αυτά τα ποσάλιγες ναι, εδω στο μαμπα κατι σοβιετικες ζητανε 100αρια
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Με ποιο ονομα δουλευε σαν cg?
Νικη την ελεγαν και εκει
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.497
- Πόντοι
- 26.236
Και από ελαιοτριβείο έχει περασει …Νικη την ελεγαν και εκει
Διαγραμμένο μέλος 227634
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 273
- Πόντοι
- 20
Μυστες μου για μια καινουρια κοκκινομαλλουσα που εχει το lotus ξερετε τιποτα? Την ειχα τσεκαρει καμια εβδομαδα πριν αλλα δεν εχω παρει.
Νικολέτα Μασσαουα. Όντως είναι +40 για φραπέ , δεν θυμάμαι πόσα ήθελε για φουλ αλλά θυμάμαι που σκέφτηκα εκείνη την στιγμή, ότι με τόσα πάω με βίζιτα μοντέλο. Το μαγαζί ζητάει 60 για απλό μασάζ και 120 για body body !!Καλά για μασάζ μην το ψάχνετε, ΤΙΠΟΤΑ! Τον γλύφει καλά, εντελώς διεκπεραιωτική όμως Ίσως μαζί μου δεν ξέρω . Καλά γαμησια
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Και από ελαιοτριβείο έχει περασει …
Εκεί το έπαιρνε θυμάσαι?
Θα συμφωνησω φιλε....οι περισσοτεροι μου θυμιζουν εκεινους τους λαθραναγνωστες στα περιπτερα......διαβαζουν τα πρωτοσελιδα διχως ποτε να αγοραζουν......ετσι και δω...ερωτησεις,ερωτησεις,ερωτησεις....
και κριτικη και συνεισφορα καμια.....
Φίλε δεν είναι πάντα έτσι. Εγώ παρόλο που είμαι εδώ μέσα χρόνια, κριτικές δεν έχω. Ο λόγος είναι γιατί μένω επαρχία και έρχομαι Αθήνα μόνο αυθημερόν. Οπότε στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχω προσπαθώ να βρω οτι καλύτερο μπορώ. Δυστυχώς δεν με παίρνει για κασκαντεριλία. Το να γράψω για κοπέλες του χώρου όπως πχ η Αρτεμίς ή η Αννα ή η Στέλλα, το θεωρώ χάσιμο χρόνου και για μένα αλλά και για αυτούς που θα το διαβάσουν, από τη στιγμή που οι κριτικές είναι ατελείωτες. Πρόσφατα ξεκίνησα να ασχολούμαι με το άθλημα του μασάζ, οπότε πάλι ακολούθησα την safe επιλογή (Τέα, Στεφανία ). Το ότι εγώ όμως δεν τρώω φόλες, οφείλετε σε εσένα και στους υπόλοιπους εδώ...
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις,
αν ξέρει κανείς αν δουλεύει πουθενά η κοπέλα στην φωτό ?
Επίσης αν ξέρει κανείς τι έγινε με το γραφειο art massage therapy and wellness καθός δεν απαντάνε καθόλου και συγκεμένα για το πατόμουνο την Νινα με το ωραίο κωλαράκι της ?
Όποιος μου απαντήσει για κάποια απο τις δύο ερωτήσεις θα του πω ένα από τα εξής
Ποιά Θεραπεύτρια το φτάνει μέχρι σεξ χωρίς προφυλακτικό
Από ποιό γραφείο μασαζ (απο τα γνωστά) μπορείς να πάρεις Μάνα και κόρη ταυτόχρονα για μασαζ και πεομαλάξεις
Πληροφορίες που δεν έχω δει ποτέ να λέγονται στο νήμα
Επίσης αν ξέρει κανείς τι έγινε με το γραφειο art massage therapy and wellness καθός δεν απαντάνε καθόλου και συγκεμένα για το πατόμουνο την Νινα με το ωραίο κωλαράκι της ?
Από ποιό γραφείο μασαζ (απο τα γνωστά) μπορείς να πάρεις Μάνα και κόρη ταυτόχρονα για μασαζ και πεομαλάξεις
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.079
- Πόντοι
- 736
μανα και κορη??? ενδιαφερον!!Καλησπέρα συναγωνιστές!
Ποιά Θεραπεύτρια το φτάνει μέχρι σεξ ΧΩΡΙΣ προφυλακτικό
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.296
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα εαν εχεις αυτη την πληροφορια (διασταυρωμενη) επρεπε να την ειχες αναρτησει απο ΧΘΕΣ!!!!!!Καλησπέρα συναγωνιστές!
Ποιά Θεραπεύτρια το φτάνει μέχρι σεξ ΧΩΡΙΣ προφυλακτικό
Τετοια φαινομενα πρεπει να τρωνε μαυρο απ'ολους μας!!!!
Ίσως είναι και η Νίνα αυτή που λες αφού έχει πλούσιο παρελθόν...Καλησπέρα συναγωνιστές!
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Σίγουρα είναι και αυτή...το προσφερε χωρίς προφύλαξη .Ίσως είναι και η Νίνα αυτή που λες αφού έχει πλούσιο παρελθόν...
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Η Νίνα δουλεύει ακόμα στο αρτ από όσο ξέρω. Απλά έχει σταματήσει να είναι γενικώς διαθέσιμη και βλέπει μόνο γνωστούς της
Για μένα ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί στο μασαζ, μετά ελενα velvetΗ Νίνα δουλεύει ακόμα στο αρτ από όσο ξέρω. Απλά έχει σταματήσει να είναι γενικώς διαθέσιμη και βλέπει μόνο γνωστούς της
Εξαρτάται βέβαια σε τη μέρα θα την πετύχεις...Για μένα ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί στο μασαζ, μετά ελενα velvet
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Από εμφάνιση συμφωνώ και εγώ ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί, κορμί απίστευτο που αγγίζει την τελειότητα...Απλά εξελίχθηκε σε τρομερό αρπακτικό στη πορεία.Για μένα ότι καλύτερο έχει εμφανιστεί στο μασαζ, μετά ελενα velvet
Η αδερφή της που δεν έχει την ίδια εντυπωσιακή εμφάνιση με αυτήν βέβαια,έχει καλύτερο χαρακτήρα.
Ποιος νοιάζεται όμως για το χαρακτήρα...
Όπως επίσης τοπ και η Ελίνα του Velvet...μάλλον την Ελίνα λες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63