Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
Καλημέρα έκλαψα ανακοίνωση πρωινή της ημέρας κυκλοφορεί Ανάμεσά σας κωδικός παλιός πρώην εργαζόμενος μου ως οδηγός ο οποίος έβγαζε τουλάχιστον πέντε χιλιάρικα το μήνα από την πάρτη μου the real truth is ότι τώρα έχει πάει σε ανταγωνιστικό γραφείο και γράφει παπαριές παραπάνω για Ετοιμαστείτε για σόου Γιατί θα πέσει ξεβράκωμα φιλωωωω
Για να το λες τόσο σίγουρα, μήπως παλιά έγραφε πάλι για εσένα αλλά ηταν καλά τα λόγια του τοτε μιας που ήταν στο δικό σου "στρατόπεδο"?

Έτσι μια υπόθεση κάνω.

Επίσης αν ξέρεις κάτι πες το με ονόματα.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
φωτο μαντολες....πριν αρκετο καιρο που καποιος ειχε αναρτησει μια φωτο με ολες μαζι,ολοκληρο το σωμα,εκει φαινοτανε το μαυρο χάλι....αλλα τοτε κατεβηκε γιατι παραβιαζε το...απορρητο:2funny:πιθανα οι υπηρεσιες να ειναι καλές,αλλα το εμφανισιακο ειναι αστα να πανε...προσωπικη εκτιμηση και χωρις να εχω κανει πορνοοδηγος....:2funny:
Με έχεις δει Εσύ προσωπικά?
Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει προσωπική εκτίμηση χωρίς να υπάρχει βιωματική εμπειρία.. ??
να έχεις δει τον άλλον εσύ ο ίδιος με τα μάτια σου... Το καταλαβαίνω να καταθέσεις άποψη και κριτική για εμφάνιση για υπηρεσίες για γούστα για ότι γουστάρεις... αυτό πάλι.... το να μην έχεις εικόνα πραγματική ούτε καν επειδή Κάποιος είπε κάτι ρε παιδί μου.. Τι να πω δηλαδή ανήλικες είμαστε νοητική κρίση νορμάλ ενήλικα.... και Ποιος σου είπε ότι ήμουνα εγώ Στη φωτογραφία που αναφέρεις και δεν ήτανε οι 2 Φιλιππινέζες ρε φίλε και άλλη μία χοντρούλα που δούλευε εδώ σε μας που έκανε χαμό εδώ με τους κλώνους για αυτό σου λέω άμα δεν ξέρεις το Story από πίσω και ποια είναι η αλήθεια Μη βγάζεις συμπεράσματα Είναι βλακεία αυτό πραγματικά

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
Για να το λες τόσο σίγουρα, μήπως παλιά έγραφε πάλι για εσένα αλλά ηταν καλά τα λόγια του τοτε μιας που ήταν στο δικό σου "στρατόπεδο"?

Έτσι μια υπόθεση κάνω.

Επίσης αν ξέρεις κάτι πες το με ονόματα.
Πρώτον για μένα δεν υπάρχει στρατόπεδο ούτε στρατόπεδα ούτε μάχες.
Αλλά αυτό που περιμένω Τουλάχιστον από τα παλιά μέλη Επειδή με ξέρουν και γνωρίζουν και πολλά παρασκήνια είναι τουλάχιστον να αναγνωρίζουν τους κλώνους και όχι μόνο.
Όσο αφορά το ξεβράκωμα και πες τα με όνομα Τέα, θεωρώ ότι είναι δική μου υπόθεση που τη λένε επιτόπου εσείς όμως από την πλευρά σας όταν βλέπετε από πάνω τι είναι ο καθένας και είναι πολύ εύκολο να καταλάβετε πολλά βλέπω κάνετε λίγο πίσω Οπότε τι να συζητήσουμε ακριβώς. Τα άτομα εκτίθονται Μόνο από τη γραφή τους, όταν κάτι είναι promo χωρίς εμπειρία χωρίς βίωμα Κάνει μπαμ μία απλή Μελέτη χρειάζεται προς τα πίσω δεν είναι δύσκολο Άμα θέλετε ξεκάθαρα πράγματα..
Και τροφή για σκέψη... Εσύ πιστεύεις ότι εγώ χρειάζομαι από οδηγούς ή από μέλη να γράψουν καλά λόγια και κριτικές και promo? μου κάνεις πλάκα τώρα.. οι πελάτες που επιλέγουν εμάς Δεν είναι μόνο το μπου, δεν χρειάζεται να διαβάσουν, έχουν βίωμα ξέρουν που απευθύνονται και οι περισσότεροι Δεν ασχολούνται καν με το forum... εγώ από γούστο γράφω μέσα ,Έτσι για να περνάω το χρόνο μου όταν έχω ελεύθερο χρόνο και για να μιλάω με κάποια μέλη που γουστάρω πολύ Πραγματικά γουστάρω όμως

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Με έχεις δει Εσύ προσωπικά?
Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει προσωπική εκτίμηση χωρίς να υπάρχει βιωματική εμπειρία.. ??
να έχεις δει τον άλλον εσύ ο ίδιος με τα μάτια σου... Το καταλαβαίνω να καταθέσεις άποψη και κριτική για εμφάνιση για υπηρεσίες για γούστα για ότι γουστάρεις... αυτό πάλι.... το να μην έχεις εικόνα πραγματική ούτε καν επειδή Κάποιος είπε κάτι ρε παιδί μου.. Τι να πω δηλαδή ανήλικες είμαστε νοητική κρίση νορμάλ ενήλικα.... και Ποιος σου είπε ότι ήμουνα εγώ Στη φωτογραφία που αναφέρεις και δεν ήτανε οι 2 Φιλιππινέζες ρε φίλε και άλλη μία χοντρούλα που δούλευε εδώ σε μας που έκανε χαμό εδώ με τους κλώνους για αυτό σου λέω άμα δεν ξέρεις το Story από πίσω και ποια είναι η αλήθεια Μη βγάζεις συμπεράσματα Είναι βλακεία αυτό πραγματι

η φατσουλα σου μια χαρα ηταν μεσα...και για να δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο,ανεβασε παλι την τοτε φωτο και καθε παρεξηγηση θα λυθει...:wink:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
η φατσουλα σου μια χαρα ηταν μεσα...και για να δουμε ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο,ανεβασε παλι την τοτε φωτο και καθε παρεξηγηση θα λυθει...:wink:
Δεν έχω εγώ φωτογραφία και δεν ανέβασα εγώ ποτέ φωτογραφία ότι έχω ανεβάσει είναι τσεκαρισμένο και υπάρχει ακόμα

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Δεν έχω εγώ φωτογραφία και δεν ανέβασα εγώ ποτέ φωτογραφία ότι έχω ανεβάσει είναι τσεκαρισμένο και υπάρχει ακόμα

ειχε ανεβασει μελςο απο εδω φωτο σας

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
ειχε ανεβασει μελςο απο εδω φωτο σας
Ναι μωρό μου το ξέρω αλλά δεν καταλάβατε αυτό που βλέπατε τι είναι είχαμε φέρει τότε δύο Φιλιππινέζες και άλλη μία κοπέλα λέμε παχουλή που έκανε το φόρουμ άνω κάτω αν θυμάσαι με εκβιασμούς μελών κλπ... Εσύ τα ξέρεις γιατί είσαι και πελάτης χρόνια.
Και φυσικά κατέβηκε η φωτογραφία για οι κοπέλες από τις Φιλιππίνες δεν θέλανε να βγούνε δημόσια πουθενά όπως και η χοντρούλα απλό

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Δεν έχω εγώ φωτογραφία και δεν ανέβασα εγώ ποτέ φωτογραφία ότι έχω ανεβάσει είναι τσεκαρισμένο και υπάρχει αη φωτο δεν ηταν ιδιωτη

απο το τοτε σαιτ την ειχε παρει...οποτε δεν ηταν κλεμμενη...και για να το τελειωνουμε το ζητημα,δεν εχω σχολιασει ποτε υπηρεσιες,αφου δεν εχω δοκιμασει...μπορω να κανω βεβαια σχολια για την εμφανιση απο αυτο που ειδα και με χαλασαν οι διθυραμβικες κριτικες με τα 150αρια χωρις σεξ και με τετοια εμφανιση....αλλα μαλλον τοτε τις εγραφε ο οδηγος σου?:2funny:
αν κανει ο καθενας την δουλεια του,χωρις να περναει τους αλλους για κουτορνιθια,κανενα προβλημα..αν οχι μπορουμε ελευθερα και αντικειμενικα να σχολιαζουμε...:wink:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
απο το τοτε σαιτ την ειχε παρει...οποτε δεν ηταν κλεμμενη...και για να το τελειωνουμε το ζητημα,δεν εχω σχολιασει ποτε υπηρεσιες,αφου δεν εχω δοκιμασει...μπορω να κανω βεβαια σχολια για την εμφανιση απο αυτο που ειδα και με χαλασαν οι διθυραμβικες κριτικες με τα 150αρια χωρις σεξ και με τετοια εμφανιση....αλλα μαλλον τοτε τις εγραφε ο οδηγος σου?:2funny:
αν κανει ο καθενας την δουλεια του,χωρις να περναει τους αλλους για κουτορνιθια,κανενα προβλημα..αν οχι μπορουμε ελευθερα και αντικειμενικα να σχολιαζουμε...:wink:
Ντοιννννν... η παραπληροφόρηση πάει και έρχεται ποιο site ρε φίλε Ποιος οδηγός να γράψει για μένα Τι φάση Τι Ζεις ρε άνθρωπε

Τελευταία τροποποίηση:

alitaras

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
140
Πόντοι
0
ρε παιδιά τελικά η τέα γαμιέται ή όχι...γιατί αν γαμιέται πολύ γουστάρω τη φατσούλα της για ανωμαλίες.:think:

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Ενδιαφέρον υπό του μηδεν. Το νήμα έχει χαλάσει,παλιά έγκριτα μέλη έχουν φύγει,δεν γράφουν,δεν διαβάζουν πια...δεν ασχολούνται καν.
Ανύπαρκτες η ψευδής πληροφορίες από τον καθένα που στον μέλλον διαπιστώνεται ότι ήταν Κανένας!!!!

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Ντοιννννν... η παραπληροφόρηση πάει και έρχεται ποιο site ρε φίλε Ποιος οδηγός να γράψει για μένα Τι φάση Τι Ζεις ρε άνθρωπε
ok τοτε σας βρηκε ολες μαζι τυχαια στημενες και σας φωτο γραφισε:2funny:..συνεχιζεις να μας περνας για κουτορνιθια...

• Χαχα
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
4.909
ok τοτε σας βρηκε ολες μαζι τυχαια στημενες και σας φωτο γραφισε:2funny:..συνεχιζεις να μας περνας για κουτορνιθια...
Γ***** βάλε το μυαλό σου σε μία σειρά τουλάχιστον αυτά που λες να είναι αλήθεια τουλάχιστον....δύο Φιλιππινέζες συν την χοντρούλα είχε βγει προσφορά τότε τρεις θεραπεύτριες μαζί προς έναν άιντε... μία προσφορά σε υπηρεσίες που είχε γίνει χαμός τότε και για να πάρουν θάρρος οι Φιλιππινέζες μιλούσαν μόνο Αγγλικά Σπαστά κλπ .. αν ανατρέξεις στο ιστορικό θα το βρεις..
Πιθανόν λοιπόν να έβγαλαν φωτογραφίες ρε φίλε τα κοριτσάκια έχουν συγκεκριμένο σωματότυπο Από τις Φιλιππίνες κ η χοντρούλα χοντρούλα την γνωρίζουν τα μέλη που έκανε τη ζημιά η συγκεκριμένη χαλάρωσε Λοιπόν Πάρε ανάσα ,βάλτα σε μία σειρά γράψε αλήθειες και μην μπερδεύεις τον κόσμο δεν σου Έφαγα την τυρόπιτα

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Γ***** βάλε το μυαλό σου σε μία σειρά τουλάχιστον αυτά που λες θα είναι αλήθεια δύο Φιλιππινέζες συν την χοντρούλα είχε βγει προσφορά τότε τρεις θεραπεύτριες μαζί προς έναν άιντε... μία προσφορά σε υπηρεσίες που είχε γίνει χαμός τότε και για να πάρουν θάρρος οι Φιλιππινέζες μιλούσαν μόνο Αγγλικά Σπαστά αν ανατρέξεις στο ιστορικό θα το βρεις..
Πιθανόν λοιπόν να έβγαλαν φωτογραφίες ρε φίλε τα κοριτσάκια έχουν συγκεκριμένο σωματότυπο Από τις Φιλιππίνες κ η χοντρούλα χοντρούλα τι γνωρίζουν τα μέλη που έκανε τη ζημιά η συγκεκριμένη χαλάρωσε Λοιπόν Βάλτα σε μία σειρά γράψε αλήθειες και και μην μπερδεύεις τον κόσμο δεν σου Έφαγα την τυρόπιτα
τυροπιτα δεν εφαγες,αλλα κερνας σανο...αυτο ειναι το προβλημα:wink:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Γ***** βάλε το μυαλό σου σε μία σειρά τουλάχιστον αυτά που λες να είναι αλήθεια τουλάχιστον....δύο Φιλιππινέζες συν την χοντρούλα είχε βγει προσφορά τότε τρεις θεραπεύτριες μαζί προς έναν άιντε... μία προσφορά σε υπηρεσίες που είχε γίνει χαμός τότε και για να πάρουν θάρρος οι Φιλιππινέζες μιλούσαν μόνο Αγγλικά Σπαστά κλπ .. αν ανατρέξεις στο ιστορικό θα το βρεις..
Πιθανόν λοιπόν να έβγαλαν φωτογραφίες ρε φίλε τα κοριτσάκια έχουν συγκεκριμένο σωματότυπο Από τις Φιλιππίνες κ η χοντρούλα χοντρούλα την γνωρίζουν τα μέλη που έκανε τη ζημιά η συγκεκριμένη χαλάρωσε Λοιπόν Πάρε ανάσα ,βάλτα σε μία σειρά γράψε αλήθειες και μην μπερδεύεις τον κόσμο δεν σου Έφαγα την τυρόπιτα
τεα πρεπει να μπει καινουργιο τεμαχιο στο γραφειο. :coffee: ακουσε με. φτιαξε δυο ταχυτητες. κρατα ιριδα για τους πυρφορους που δινουν βαση περισσοτερο στα εξτρα παρα στο μασαζ. και φερε κανα φρεσκο τεμαχιο μπανικο που να κοζαρει καλο μασαζ και ας μην κανει τοσα πολλα εξτρα για να καλυψει αλλου ειδους πελατεια:coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
φωτο μαντολες....πριν αρκετο καιρο που καποιος ειχε αναρτησει μια φωτο με ολες μαζι,ολοκληρο το σωμα,εκει φαινοτανε το μαυρο χάλι....αλλα τοτε κατεβηκε γιατι παραβιαζε το...απορρητο:2funny:πιθανα οι υπηρεσιες να ειναι καλές,αλλα το εμφανισιακο ειναι αστα να πανε...προσωπικη εκτιμηση και χωρις να εχω κανει πορνοοδηγος....:2funny:
Τυπε και συ χαλια εισαι στη φωτο αλλα δεν το κανουμε θεμα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
τεα πρεπει να μπει καινουργιο τεμαχιο στο γραφειο. :coffee: ακουσε με. φτιαξε δυο ταχυτητες. κρατα ιριδα για τους πυρφορους που δινουν βαση περισσοτερο στα εξτρα παρα στο μασαζ. και φερε κανα φρεσκο τεμαχιο μπανικο που να κοζαρει καλο μασαζ και ας μην κανει τοσα πολλα εξτρα για να καλυψει αλλου ειδους πελατεια:coffee:
Κάνε της και ένα μπίζνες-πλαν με τιμές κτλ :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
Η διαφορά είναι ότι αυτός δεν εκδίδεται...οπότε δεν κρίνεται!!!
Ναι αλλα δε μπορει να πεταει και οτι παπαρια του κατεβει επειδη λεει οτι «ειδε καποτε μια φωτογραφια»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom