Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Η διαφορά είναι ότι αυτός δεν εκδίδεται...οπότε δεν κρίνεται!!!
Ναι αλλα δε μπορει να πεταει και οτι παπαρια του κατεβει επειδη λεει οτι «ειδε καποτε μια φωτογραφια»

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
444
Πόντοι
21
Ναι αλλα δε μπορει να πεταει και οτι παπαρια του κατεβει επειδη λεει οτι «ειδε καποτε μια φωτογραφια»
Όλοι την έχουμε δει αυτή την φωτογραφία...Είναι η Τέα στη μέση και από Δε και Αρ της τα κορίτσια της.
Αφιλτράριστη φωτογραφία, καθόλου κολακευτική..για ανεξήγητο λόγο κατέβηκε πολύ γρήγορα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Όλοι την έχουμε δει αυτή την φωτογραφία...Είναι η Τέα στη μέση και από Δε και Αρ της τα κορίτσια της.
Αφιλτράριστη φωτογραφία, καθόλου κολακευτική..για ανεξήγητο λόγο κατέβηκε πολύ γρήγορα.
Ωραια. Εγω δεν την εχω δει, ουτε με απασχολει γιατι εχω ιδια αποψη για την Τεα.
Υπαρχει καποιος λογος για να φαει πεσιμο ΣΗΜΕΡΑ η κοπελα;
Εγραψε καπου οτι ειναι η μουναρα εστεμμενη μις γαμαω και δερνω εσκορτ;
Μας εγραψε ο συναγωνιστης κατι για ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που παρεχει η συγκεκριμενη;

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
444
Πόντοι
21
Ωραια. Εγω δεν την εχω δει, ουτε με απασχολει γιατι εχω ιδια αποψη για την Τεα.
Υπαρχει καποιος λογος για να φαει πεσιμο ΣΗΜΕΡΑ η κοπελα;
Εγραψε καπου οτι ειναι η μουναρα εστεμμενη μις γαμαω και δερνω εσκορτ;
Μας εγραψε ο συναγωνιστης κατι για ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που παρεχει η συγκεκριμενη;
Φίλε @barock και άλλα κορίτσια τρώνε πέσιμο..και ομαδικό μάλιστα αλλά δε βγήκε καμία να υπερασπιστεί τον εαυτό της... εύχομαι να καταλαβαίνεις τι εννοώ.... δεν έχει αφήσει τίποτα αναπάντητο,δες παραπάνω...κάπου όπα, κάπου όπα !!!! Κουράζει...και κουράζεται!!!

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
320
Πόντοι
26
Καλημέρα έκλαψα ανακοίνωση πρωινή της ημέρας κυκλοφορεί Ανάμεσά σας κωδικός παλιός πρώην εργαζόμενος μου ως οδηγός ο οποίος έβγαζε τουλάχιστον πέντε χιλιάρικα το μήνα από την πάρτη μου the real truth is ότι τώρα έχει πάει σε ανταγωνιστικό γραφείο και γράφει παπαριές παραπάνω για Ετοιμαστείτε για σόου Γιατί θα πέσει ξεβράκωμα φιλωωωω
Νταξ ντροπη ρε συ .......μονο ντροπη !!!!!! γαμησετα!!!!!!!!!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Φίλε @barock και άλλα κορίτσια τρώνε πέσιμο..και ομαδικό μάλιστα αλλά δε βγήκε καμία να υπερασπιστεί τον εαυτό της... εύχομαι να καταλαβαίνεις τι εννοώ.... δεν έχει αφήσει τίποτα αναπάντητο,δες παραπάνω...κάπου όπα, κάπου όπα !!!! Κουράζει...και κουράζεται!!!
Γινονται και χειροτερα, γινονται και πιο διακριτικα. Αν θελεις τη γνωμη μου, προτιμω τα ξεκαθαρα και οσα γραφονται ευθεως κοινη θεα παρα οσα γινονται «απο πισω» και στη ζουλα.
Και σιγα την αντιδραση, μην ξεχνας οτι εδω εμεις κανουμε καυλαντα και οι κοπελες βιοποριζονται. Μεγαλη διαφορα.

kazer

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Συναντηση με την ελενα την κομμωτρια απ το περιστερι.
Οι φωτο ειναι οντως παλιεςκαι επεξεργασμενες ,αν δεν εχετε προβλημα με την ηλικια ειναι κομπλε απο σεβις τα σπαει!!!!!
προσφερει απλο στα 50 με εκτονωση b2bστα 80με πιπα και φουλ στα 100.
Κορμι για την ηλικια της καλο βυζι 2.5αρι
Ξεκινησε αθλητικο αρκετα καλο κανει σε πλατη αυχενα ποδια διατασεις ολα αυτα με σωρουχα τα οποια βγαζει οταν περνα σρο ερωτικο κομματι που ειναι πολυ δυνατο .
Ξεκιναει με τριψιματα τα βυζια της απ τους προσαγωγους τ αρχιδια και ανεβαινει προς τα πανω αρκετα καυλωτικο εγκεφαλικο μασαζ.
Στη συνεχεια με γυρισε ανασκελα ετριβε το μουνι της πανω μου στο πουτσο, τ αρχιδια ,και συνεχισε με το να τριβει τηα βυζια της στο πουτσο κανει ισπανικη και κανει πολυ ωραια πιπα .
Γενικα κανει πολυ καλο παιχνιδι τριβει βυζια κωλο και μουνι πανω σου με τελειωσε με πιπα δε προλαβα να τη γαμησω .
κοστος 80 ευρω !!!!
Μπορω να εχω το τηλ ινμποξ γιατι εχασα το σκριν της αγγελίας και στο φβ δεν απαντα τουλάχιστον σε μενα. Ευχαριστώ.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
  • Like
Αντιδράσεις: FARAW

Pookierock

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Like
225
Πόντοι
21
Πάμε σε κριτικουλα μπας και γλιτώσουμε τα λεφτα κανενος συναγωνιστη…

Secret massage :

Στο τηλέφωνο μου σπάσανε τα παπαρια μιλάμε για ηλίθιους..

Μαριαννα επέλεξα και σαν δεν φτάνει που άργησε ήρθε μια γριουλα με σαπια δόντια που βρωμαγε Σκορδαλιά ..από την προφορά μαλλον από Αλβανία καταγωγή…χαζογελαγε σαν να χει πει μπαφο..καμία σχέση με τη φωτό στο σαιτ προχειρότητα και αηδια…ακόμα βάζω spray στο δωμάτιο να ξεβρωμίσει..εμετός , μακριά ..

alfred1987

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
293
Πόντοι
20
Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο.
Πιθανόν να έχει συμβεί και σε σας.
Μετά από 3-4 συναντήσεις με την ίδια κοπέλα από το ίδιο γραφείο, το γραφείο ενώ στο δικό μου κινητό μου την δίνει ως μη διαθέσιμη ή ότι έχει σταματήσει,όταν καλώ από το άλλο νούμερο που δεν το χρησιμοποιώ και δεν με ξέρουν σαν πελάτη,μου την δίνουν κανονικά διαθέσιμη.
Και αυτό είναι κάτι που μου έχει συμβεί σε 3-4 γραφεία το τελευταίο διάστημα.
Γιατί το κάνουν αυτό;

alfred1987

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Like
293
Πόντοι
20
Μήπως φοβούνται ότι μπορεί να δημιουργηθει οικειότητα μεταξύ πελάτη και κοπέλας μετά από αλλεπάλληλα ραντεβού;
Με ότι αυτό συνεπάγεται.

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο.
Πιθανόν να έχει συμβεί και σε σας.
Μετά από 3-4 συναντήσεις με την ίδια κοπέλα από το ίδιο γραφείο, το γραφείο ενώ στο δικό μου κινητό μου την δίνει ως μη διαθέσιμη ή ότι έχει σταματήσει,όταν καλώ από το άλλο νούμερο που δεν το χρησιμοποιώ και δεν με ξέρουν σαν πελάτη,μου την δίνουν κανονικά διαθέσιμη.
Και αυτό είναι κάτι που μου έχει συμβεί σε 3-4 γραφεία το τελευταίο διάστημα.
Γιατί το κάνουν αυτό;
Το πιθανότερο είναι να άρχισες τα καφριλίκια στις κοπέλες και να σε μπάναραν… εξαρτάται και από ποια γραφεία είναι…

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Μήπως φοβούνται ότι μπορεί να δημιουργηθει οικειότητα μεταξύ πελάτη και κοπέλας μετά από αλλεπάλληλα ραντεβού;
Με ότι αυτό συνεπάγεται.
Φιλαράκι τις περισσότερες φορές να ξέρεις έχει ζητηθεί από την κοπέλα... Η οικειότητα που λες ότι μπορεί να δημιουργηθεί δεν την απολαμβάνουν και οι δύο πλευρές το ίδιο.Οσο και αν μας βολεύει να πιστεύουμε ότι φταίει το γραφείο...θα στο χαλάσω αλλά ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ...τα κορίτσια ενημερώνουν.

blackpit23

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
194
Πόντοι
0
Με ότι αυτό συνεπάγεται.
Σε έβαλε μπλακ λιστ η κοπέλα μάλλον

blackpit23

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
194
Πόντοι
0
Το νήμα για έναν ανεξήγητο λόγο περιστρέφεται γύρω απ την Τεα καμία δεκαριά σελίδες τώρα κ κανεις δεν το κόβει. Γιατί δεν κάνει ανεξάρτητο thread να γίνονται εκεί οι συζητήσεις; Κούρασε η φάση

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ισως θελουν να σου πλασαρουν καινουριες;

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Το νήμα για έναν ανεξήγητο λόγο περιστρέφεται γύρω απ την Τεα καμία δεκαριά σελίδες τώρα κ κανεις δεν το κόβει. Γιατί δεν κάνει ανεξάρτητο thread να γίνονται εκεί οι συζητήσεις; Κούρασε η φάση
Μην τν αναφερεις αλλο...γτ τα βλεπει παλι κ φτου κ απ τν αρχη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom