Διαγραμμένο μέλος 227634
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2022
- Like
- 273
- Πόντοι
- 20
κανεις μυστης για τις νεες απο βελβετ (2 καινουριες ) και μια νεα απο τζόυ? πμ μονο
οποτε attica δεν αξιζει να ασχοληθει καποιοςΣυναντησεις με Μαριαννα και Χριστινα απο αττικα:
Μαριαννα: Παρα πολυ ομορφη για τα γουστα μου, πολυ καλο μασάζ, τιποτα απολύτως παραπανω. Οταν γυρισα μπροστα μου είπε να βάλω και πετσετα
Χριστίνα: Λιγο πιο μπαμπατσικη απο τις φωτογραφίες, επισης πολυ καλο μασάζ, μου ζήτησε +60Ε για χέρι και να βγάλει μπλουζα, της είπα οχι, οποτε τίποτα παραπάνω
60€ για φραπέ και να βγάλει τη μπλούζα...Συναντησεις με Μαριαννα και Χριστινα απο αττικα:
Μαριαννα: Παρα πολυ ομορφη για τα γουστα μου, πολυ καλο μασάζ, τιποτα απολύτως παραπανω. Οταν γυρισα μπροστα μου είπε να βάλω και πετσετα
Χριστίνα: Λιγο πιο μπαμπατσικη απο τις φωτογραφίες, επισης πολυ καλο μασάζ, μου ζήτησε +60Ε για χέρι και να βγάλει μπλουζα, της είπα οχι, οποτε τίποτα παραπάνω
Όσες έχω πάρει καμία δε κάνει τίποταΑδερφια ξέρει κανείς τι παίζει με hermes???
Και εγω την ιδια ερωτηση εχω...Καλησπέρα σας! Έχει κάποιος εμπειρία με ΤΖΕΝΗ από secret massage??
Αν σου είναι εύκολο στείλε μου σε πμ το τηλέφωνο της! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!παει το κοριτσιιιι τα εκλεισε ολα , μονο το νουμερο στα ινμποξ της να δωω χαχα 50++ μηνυματα
Αν σε ενδιαφέρει και αν υπάρχει η Αλίκη στο ρόστερ.. Ξηγιεται φραπέ με καλαμάκι χωρίς ρουχα.. Αλλά δαγκώνει.. Είχα πάρει το καλοκαίρι τώρα δεν ξέρω τι παιζει . Ελπίζω να βοήθησαοποτε attica δεν αξιζει να ασχοληθει καποιος
Και εγώ θέλω να την πάρω για μαλακια .κλπ .. ξέρουμε αν είναι καλή;Έχει κανείς εμπειρία με Ελένη κομμώτρια; Μιλάμε για το φουλ...μια μικρή κριτική δηλαδή...ψήνομαι για αυτήν αν και είναι μεγάλη.
Ωραία παρουσίαHello αγάπες! για τέλειο μασαζακι εδώ Danae Massage
Καλώς την . Αφού έκανες το δύσκολο βήμα (την αρχή), δώσε και καμιά πληροφορία...Hello αγάπες! για τέλειο μασαζακι εδώ Danae Massage
Καταρχήν καλώς ήρθες, χαρήκαμε. Αλλά αφού μας κράζεις πως από δω? (Η παρακάτω φώτο από το Fb σου)!Και στο ΙΝΣΤΑ danae_massage_