Μμμμ... μήπως τελικά είναι?...αγαπητη / ε μου, ειστε σιγουροι οτι ειστε στο σωστο νημα?
Το νημα εδω ειναι το "Σεξ μασάζ στο σπίτι".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.274
- Πόντοι
- 11.146
...εεεε αυτο ρωταω, αν ειναι στο σωστο νημα, αλλιως τζαμπα κουβεντιαζουμε!Μμμμ... μήπως τελικά είναι?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.451
- Πόντοι
- 27.261
ενα ΑΠΛΟ μηνυμα και εδω, αλλα τα σκιτσα απο τις γκομενες αλλο λεβελΕταιρεία Μασάζ Κατ'οίκον Έρχομαστε Στον Χώρο Σας Σε Όλη Την Αττική Εντός 60 Λεπτών Κλείστε Το Ραντεβού Σας Με Ένα Απλό Μήνυμα Η Στο Viber +30 6986415811 η στο WhatsApp στο +30 6907366367 Και Επίσης Έχετε Την Δυνατότητα Να Μπείτε Στην Σελιδα Μας Να δείτε Προγράμματα Και Τιμές κάντε κλικ εδώΑρχική-Μασάζ Κατ’οίκον|Massage At Home-Hotel|Μασάζ Στο Σπίτι - La Vita Athens Massage
No1 Best Massage In Athens At Your Place Home, Hotel, Office, or Yacht.lavitaathensmassage.gr
Τελευταία τροποποίηση:
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ-ΣΕΝΤΟΝΙΑ
Μιας και εμφανιστηκε νεο γραφειο, το Lavita, με αστειο στησιμο site και αστειες τιμες, σαν να μας τρολαρουν, μηπως πρεπει να εξηγηθουν καποια πραγματα στους ιδιοκτητες ;
Λοιπον κυριες και κυριοι, ο πληθωρισμος έχει ξεπερασει το 12%. Σε πραγματικες συνθηκες αυτο σημαινει οτι ο μισθος μας εχει πεσει στο -20%.
Οι τιμες λοιπον, δεν πρεπει να πεσουν επειδη ετσι μας γουσταρει, αλλα επειδη ετσι πρεπει. Εξοδα χωρων δεν εχετε, οι περισσοτερες κοπελες ερχονται με τη συγκοινωνια ή με ταξι. Λοιπον, αν θελετε να επιβιωσετε, ριξτε τις τιμες και πειτε στις κοπελες να κοψουν τα κουτοπονηρα εξτρα +50 ευρω που διαβασα για μια στο Royal για πιπα και τετοιες μαλακιες.
Λοιπον κυριες και κυριοι, ο πληθωρισμος έχει ξεπερασει το 12%. Σε πραγματικες συνθηκες αυτο σημαινει οτι ο μισθος μας εχει πεσει στο -20%.
Οι τιμες λοιπον, δεν πρεπει να πεσουν επειδη ετσι μας γουσταρει, αλλα επειδη ετσι πρεπει. Εξοδα χωρων δεν εχετε, οι περισσοτερες κοπελες ερχονται με τη συγκοινωνια ή με ταξι. Λοιπον, αν θελετε να επιβιωσετε, ριξτε τις τιμες και πειτε στις κοπελες να κοψουν τα κουτοπονηρα εξτρα +50 ευρω που διαβασα για μια στο Royal για πιπα και τετοιες μαλακιες.
ace of spades 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
συμφωνω σπολυτα ! αλλα οπως φαινεται κι οπως εχει αποδειχθει σ αυτη τη χωρα υπαρχει πολυ μαυρο χρημα!!Μετα απο τοσα χρονια μνημονιων και μειωσεων μισθων επρεπε λογικα να κατρακυλισουν οι τιμες !! Αλλα αντιθετως οσο πανε και αυξανουν στις ερωτικες υπηρεσιες! εδω σκανε 70 και 80 αρια σε κατι μαυσωλια του μαμπα απο οτι διαβαζω,,,Το εχω ξαναπει και μπορει να κουραζω ,οτι σα λαος εχουμε μηδενικη καταναλωτικη συνειδηση..και για να συντηρουνται και να αυξανονται ολα αυτα τα γραφεια κατι σημαινει..εγω απεχω συνειδητα απο αυτην την κοροιδια, αν και στο παρελθον ημουν κι εγω χορηγος "επικοινωνιας"Μιας και εμφανιστηκε νεο γραφειο, το Lavita, με αστειο στησιμο site και αστειες τιμες, σαν να μας τρολαρουν, μηπως πρεπει να εξηγηθουν καποια πραγματα στους ιδιοκτητες ;
συμφωνω σπολυτα ! αλλα οπως φαινεται κι οπως εχει αποδειχθει σ αυτη τη χωρα υπαρχει πολυ μαυρο χρημα!!Μετα απο τοσα χρονια μνημονιων και μειωσεων μισθων επρεπε λογικα να κατρακυλισουν οι τιμες !! Αλλα αντιθετως οσο πανε και αυξανουν στις ερωτικες υπηρεσιες! εδω σκανε 70 και 80 αρια σε κατι μαυσωλια του μαμπα απο οτι διαβαζω,,,Το εχω ξαναπει και μπορει να κουραζω ,οτι σα λαος εχουμε μηδενικη καταναλωτικη συνειδηση..και για να συντηρουνται και να αυξανονται ολα αυτα τα γραφεια κατι σημαινει..εγω απεχω συνειδητα απο αυτην την κοροιδια, αν και στο παρελθον ημουν κι εγω χορηγος "επικοινωνιας"
Εχεις δικιο, οτι εδω πανε και σκανε 80αρια σε γιαγιαδες του Μαμπα. Αυτο, σε ψυχολογικο επιπεδο δειχνει πολλα, και δεν εννοω καποια διαστροφη, απλα οτι πολλοι εχουν αναγκη για ανθρωπινη προσεγγιση οπως - οπως. Βλεποντας ομως οι πιτσιρικες οτι οι γιαγιαδες κονομανε, αυτες ζητανε τον ουρανο με τα αστρα.
Επισης ναι, οντως το μαυρο χρημα στην Ελλαδα ειναι ο Βασιλιας. Αν παρατηρησεις, ξαναβλεπεις στους δρομους να κυκλοφορουν πανακριβα SUV, ξαναβλεπεις Cayenne και δε συμμαζευεται.
Τωρα το θεμα της καταναλωτικης συνειδησης ειναι ενα μερος του προβληματος. Δεν εχουμε βασικα συλλογικη συνειδηση , ο καθενας κοιταει τον κωλο του, σαν λαος αλλωστε ειμαστε ο μονος λαος στην Ευρωπη ιστορικα που δεν εχει κερδισει ποτε τιποτα (το 1821 συνεβη με τη συνδρομη ξενων δυναμεων). Το εξηγει αυτο ο Καστοριαδης καλυτερα. Το θεμα λοιπον ειναι οτι ο ατομικισμος που επικρατει, δεν βοηθαει την ολη κατασταση.
Σκοπος ειναι οσοι ειμαστε εδω και ΔΕΝ εχουμε μαυρο χρημα ή ιδιοκτησιες που μας αποφερουν χρημα (ενοικια) , να συνειδητοποιησουμε οτι με 20% μειωση στον μισθο μας, αυτο το πραγμα στο μασαζ κατ'οικον εχει καταντησει αστειο.
Απο την ωρα που το συνειδητοποιησα αυτο, τον τελευταιο μηνα , οσες φορες ειχα την παρορμηση να κλεισω κοπελα, τελικα το ακυρωσα.
Απάντησε. Δεν τα διαβάζουμε έτσι κ αλλιώς....Καλημέρα....
Συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου στο θρεντ αλλά εδώ ερωτήθηκα εδώ απαντώ.
Και για να μην αρχίσουν πάλι τα παράπονα μπορείτε να πείτε στον κύριο ότι αν θέλει να γράφει ας γράφει στο κατάλληλο thread για να μην απαντάμε εδώ και γεμίζουμε σεντόνια και κατεβατά το σεξ στο σπίτι....
Όλα ανάγκες είναι και όλα μαζί μπορούν να συνυπάρχουν Δεν αναιρεί το ένα το άλλο σε καμία περίπτωση όταν μπορείς να το κάνεις απλά μπορείς. Και σίγουρα δεν μπορούν όλοι και όλες.
Επιπλέον σίγουρα δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και σίγουρα δεν μπορεί να είναι κατανοητό και αποδεκτό για όλους αυτό που προσφέρουμε.
Για μας όλα μαζί μπορούν να συνυπάρχουν αυτό προσφέρουμε αυτό είμαστε αυτή είναι η γραμμή και η φιλοσοφία μας και είναι αδιαπραγμάτευτη συνθήκη ο τρόπος που λειτουργούμε.
Σέβομαι το γεγονός ότι μπορεί να μη σας κάνουμε αν και όλα είναι ξεκάθαρα απορώ γιατί δεν μπορείτε να κατανοήσετε.
Όσο αφορά το αθλητικό και αποκατάσταση ο όρος είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που αντιλαμβάνεστε δεν είμαστε αθλίατροι. Αλλά τουλάχιστον εγώ έχω τεράστια προϋπηρεσία στον αθλητικό χώρο σε γνωστή ΠΑΕ με 30 φυσιοθεραπευτές δικούς μου.
Στους αθλητές αποτελεί πολύ βασικό κομμάτι της προπόνησης. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη οξέων και χρόνιων τραυματισμών, για την αποκατάσταση, για τη μείωση του μυϊκού πόνου, για την βελτίωση της απόδοσης, και για τη θεραπεία των αθλητικών κακώσεων. Το μασάζ στον αθλητισμό μπορεί να εφαρμοστεί πριν, ενδιάμεσα και μετά από κάθε αγώνα.Το αθλητικό μασάζ απευθύνεται σε αθλητές, αλλά και σε όσους αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα. Ειδικά για τους αθλητές, και κυρίως για όσους καταπονούνται πολύ, συνιστάται ως απαραίτητο μέρος για το πρόγραμμά τους, γιατί συμβάλλει καταλυτικά στην πρόληψη τραυματισμών.στο αθλητικό μασάζ εφαρμόζοντας μια σειρά από τεχνικές, όπως είναι (STR), (MET), (NMT) (CTM), που έχουν ως κύριο στόχο να σπάνε τις συμφύσεις, τους «κόμπους», μέσα από τα μαλακά μόρια και να αποβάλουν το γαλακτικό οξύ μέσα από τους μύες.στοχεύει στην ενίσχυση της λειτουργικότητας και την μείωση πόνου που προκαλείται από το γαλακτικό οξύ και από τις έντονες καθημερινές δραστηριότητες (εργασία, αθλητικές δραστηριότητες).
Αποτελεί ένα βασικό μέρος της προπόνησης για τους αθλητές και μπορεί να προγραμματίζεται πριν ή μετά από αγωνιστικές υποχρεώσεις.Το αθλητικό μασάζ προετοιμάζει τον αθλητή πριν τους αγώνες, τον συντηρεί κατά τη διάρκεια και τον αποθεραπεύει μετά το τέλος τους, προλαμβάνοντας τραυματισμούς, αποφορτίζοντας την ένταση και ανακουφίζοντας από τον πόνο.
Δρώντας στους μύες, στους συνδέσμους, στις αρθρώσεις και τον νευρικό ιστό, με ειδικές μαλάξεις και με την κατάλληλη πίεση, ωστόσο, προάγουμε συνολικά την ευεξία του σώματος και επιταχύνουμε τη φυσική ικανότητά του να θεραπεύεται.
Έτσι έχουμε:
πρόληψη τραυματισμών πριν από αγώνα
θεραπεία αθλητικών κακώσεων
αποκατάσταση τραυματισμών μετά τον αγώνα
μείωση μυϊκών σπασμών
«καθαρισμός» μυών από περιττές ουσίες
επιτάχυνση περιόδου αποθεραπείας
συντήρηση αθλητή κατά τη διάρκεια του αγώνα
χαλάρωση μυών μετά την άσκηση
ανακούφιση από τον μυϊκό πόνο.
Και φυσικά οι αθλητές είναι άνθρωποι και φυσικά έχουν και λοιπές ανάγκες σαφώς λοιπόν μπορεί να γίνει ένα αθλητικό μασάζ δυνατό και να επιλέξει ο πελάτης να κάνει άλλη μία ώρα ++- γιατί είναι άνθρωπος και έχει ανάγκες!!!! Και να ζητήσει επιπλέον ώρα για ερωτικό αισθησιακό μασάζ σώμα με σώμα ίσως και κάποια εκτόνωση .μπορεί βέβαια να μείνει μόνο στο αθλητικό μασάζ ...Δεν είναι απαραίτητο να επιλεγούν όλοι όλα ανάλογα με τις ανάγκες τους λοιπόν. Για μας όλα μπορούν να συνυπάρχουν γιατί είμαστε άνθρωποι τόσο απλά.
Τώρα όσο αφορά τυρόπιτες και εσώρουχα όπως και τρύπες μπορεί ο καθένας να ψωνίσει από όπου θέλει δεν κρίνουμε τις επιλογές και τις ανάγκες των ανθρώπων σε καμία περίπτωση ελπίζω να σας κάλυψα .,. Και σίγουρα μπορεί να μην είναι μία από τις δικές σας ανάγκες όλα αυτά.
καλημέρα .. περάστε και από κανένα φούρνο να φάτε κ κουλουράκι μαζί με τον καφέ σας.
ace of spades 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 313
- Πόντοι
- 20
με καλυψες σε ολα, και οσον αφορα τον Καστοριαδη τον θεωρω απο τους μεγαλυτερους φιλοσοφους παγκοσμιως και που δυστυχως ελαχιστοι εχουν διαβασει...Παντος για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα μας ,η μονη αμυνα μας ειναι να ψαχνουμε!! γιατι υπαρχουν διαμαντακια εκει εξω που μπορει να παρεχουν υψηλου επιπεδου υπηρεσιες σε λογικες τιμες!και καποια στιγμη πρεπει να αρχιζουμε να σκεφτομαστε με το πανω κεφαλι....ευχαριστω!!!Εχεις δικιο, οτι εδω πανε και σκανε 80αρια σε γιαγιαδες του Μαμπα. Αυτο, σε ψυχολογικο επιπεδο δειχνει πολλα, και δεν εννοω καποια διαστροφη, απλα οτι πολλοι εχουν αναγκη για ανθρωπινη προσεγγιση οπως - οπως. Βλεποντας ομως οι πιτσιρικες οτι οι γιαγιαδες κονομανε, αυτες ζητανε τον ουρανο με τα αστρα.
Επισης ναι, οντως το μαυρο χρημα στην Ελλαδα ειναι ο Βασιλιας. Αν παρατηρησεις, ξαναβλεπεις στους δρομους να κυκλοφορουν πανακριβα SUV, ξαναβλεπεις Cayenne και δε συμμαζευεται.
Τωρα το θεμα της καταναλωτικης συνειδησης ειναι ενα μερος του προβληματος. Δεν εχουμε βασικα συλλογικη συνειδηση , ο καθενας κοιταει τον κωλο του, σαν λαος αλλωστε ειμαστε ο μονος λαος στην Ευρωπη ιστορικα που δεν εχει κερδισει ποτε τιποτα (το 1821 συνεβη με τη συνδρομη ξενων δυναμεων). Το εξηγει αυτο ο Καστοριαδης καλυτερα. Το θεμα λοιπον ειναι οτι ο ατομικισμος που επικρατει, δεν βοηθαει την ολη κατασταση.
Σκοπος ειναι οσοι ειμαστε εδω και ΔΕΝ εχουμε μαυρο χρημα ή ιδιοκτησιες που μας αποφερουν χρημα (ενοικια) , να συνειδητοποιησουμε οτι με 20% μειωση στον μισθο μας, αυτο το πραγμα στο μασαζ κατ'οικον εχει καταντησει αστειο.
Απο την ωρα που το συνειδητοποιησα αυτο, τον τελευταιο μηνα , οσες φορες ειχα την παρορμηση να κλεισω κοπελα, τελικα το ακυρωσα.
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 2.257
Θα φάω δεσποινίς μου, έννοια σας. Φυσικά και με καλυψατε με το να μην απαντήσετε. Κατάλαβα πολύ καλά. Ευχαριστώ. Υπόχρεος.Καλημέρα....
Συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου στο θρεντ αλλά εδώ ερωτήθηκα εδώ απαντώ.
Και για να μην αρχίσουν πάλι τα παράπονα μπορείτε να πείτε στον κύριο ότι αν θέλει να γράφει ας γράφει στο κατάλληλο thread για να μην απαντάμε εδώ και γεμίζουμε σεντόνια και κατεβατά το σεξ στο σπίτι....
Όλα ανάγκες είναι και όλα μαζί μπορούν να συνυπάρχουν Δεν αναιρεί το ένα το άλλο σε καμία περίπτωση όταν μπορείς να το κάνεις απλά μπορείς. Και σίγουρα δεν μπορούν όλοι και όλες.
Επιπλέον σίγουρα δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους και σίγουρα δεν μπορεί να είναι κατανοητό και αποδεκτό για όλους αυτό που προσφέρουμε.
Για μας όλα μαζί μπορούν να συνυπάρχουν αυτό προσφέρουμε αυτό είμαστε αυτή είναι η γραμμή και η φιλοσοφία μας και είναι αδιαπραγμάτευτη συνθήκη ο τρόπος που λειτουργούμε.
Σέβομαι το γεγονός ότι μπορεί να μη σας κάνουμε αν και όλα είναι ξεκάθαρα απορώ γιατί δεν μπορείτε να κατανοήσετε.
Όσο αφορά το αθλητικό και αποκατάσταση ο όρος είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που αντιλαμβάνεστε δεν είμαστε αθλίατροι. Αλλά τουλάχιστον εγώ έχω τεράστια προϋπηρεσία στον αθλητικό χώρο σε γνωστή ΠΑΕ με 30 φυσιοθεραπευτές δικούς μου.
Στους αθλητές αποτελεί πολύ βασικό κομμάτι της προπόνησης. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη οξέων και χρόνιων τραυματισμών, για την αποκατάσταση, για τη μείωση του μυϊκού πόνου, για την βελτίωση της απόδοσης, και για τη θεραπεία των αθλητικών κακώσεων. Το μασάζ στον αθλητισμό μπορεί να εφαρμοστεί πριν, ενδιάμεσα και μετά από κάθε αγώνα.Το αθλητικό μασάζ απευθύνεται σε αθλητές, αλλά και σε όσους αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα. Ειδικά για τους αθλητές, και κυρίως για όσους καταπονούνται πολύ, συνιστάται ως απαραίτητο μέρος για το πρόγραμμά τους, γιατί συμβάλλει καταλυτικά στην πρόληψη τραυματισμών.στο αθλητικό μασάζ εφαρμόζοντας μια σειρά από τεχνικές, όπως είναι (STR), (MET), (NMT) (CTM), που έχουν ως κύριο στόχο να σπάνε τις συμφύσεις, τους «κόμπους», μέσα από τα μαλακά μόρια και να αποβάλουν το γαλακτικό οξύ μέσα από τους μύες.στοχεύει στην ενίσχυση της λειτουργικότητας και την μείωση πόνου που προκαλείται από το γαλακτικό οξύ και από τις έντονες καθημερινές δραστηριότητες (εργασία, αθλητικές δραστηριότητες).
Αποτελεί ένα βασικό μέρος της προπόνησης για τους αθλητές και μπορεί να προγραμματίζεται πριν ή μετά από αγωνιστικές υποχρεώσεις.Το αθλητικό μασάζ προετοιμάζει τον αθλητή πριν τους αγώνες, τον συντηρεί κατά τη διάρκεια και τον αποθεραπεύει μετά το τέλος τους, προλαμβάνοντας τραυματισμούς, αποφορτίζοντας την ένταση και ανακουφίζοντας από τον πόνο.
Δρώντας στους μύες, στους συνδέσμους, στις αρθρώσεις και τον νευρικό ιστό, με ειδικές μαλάξεις και με την κατάλληλη πίεση, ωστόσο, προάγουμε συνολικά την ευεξία του σώματος και επιταχύνουμε τη φυσική ικανότητά του να θεραπεύεται.
Έτσι έχουμε:
πρόληψη τραυματισμών πριν από αγώνα
θεραπεία αθλητικών κακώσεων
αποκατάσταση τραυματισμών μετά τον αγώνα
μείωση μυϊκών σπασμών
«καθαρισμός» μυών από περιττές ουσίες
επιτάχυνση περιόδου αποθεραπείας
συντήρηση αθλητή κατά τη διάρκεια του αγώνα
χαλάρωση μυών μετά την άσκηση
ανακούφιση από τον μυϊκό πόνο.
Και φυσικά οι αθλητές είναι άνθρωποι και φυσικά έχουν και λοιπές ανάγκες σαφώς λοιπόν μπορεί να γίνει ένα αθλητικό μασάζ δυνατό και να επιλέξει ο πελάτης να κάνει άλλη μία ώρα ++- γιατί είναι άνθρωπος και έχει ανάγκες!!!! Και να ζητήσει επιπλέον ώρα για ερωτικό αισθησιακό μασάζ σώμα με σώμα ίσως και κάποια εκτόνωση .μπορεί βέβαια να μείνει μόνο στο αθλητικό μασάζ ...Δεν είναι απαραίτητο να επιλεγούν όλοι όλα ανάλογα με τις ανάγκες τους λοιπόν. Για μας όλα μπορούν να συνυπάρχουν γιατί είμαστε άνθρωποι τόσο απλά.
Τώρα όσο αφορά τυρόπιτες και εσώρουχα όπως και τρύπες μπορεί ο καθένας να ψωνίσει από όπου θέλει δεν κρίνουμε τις επιλογές και τις ανάγκες των ανθρώπων σε καμία περίπτωση ελπίζω να σας κάλυψα .,. Και σίγουρα μπορεί να μην είναι μία από τις δικές σας ανάγκες όλα αυτά.
καλημέρα .. περάστε και από κανένα φούρνο να φάτε κ κουλουράκι μαζί με τον καφέ σας.
Εισβολή στο Grace όπου γνώρισα την Κατερίνα. Ωραίο έως πολύ ωραίο για το γούστο μου μωρό, καλούτσικο μασάζ. Κρίμα που δεν σε αφήνει να την αγγίξεις ενώ προσφέρει φραπε - ούτε πάνω από τα ρούχα. ΥΓ: Φαίνεται ότι οι τιμές είναι τώρα 60 για 60 λεπτάΙουλία - 30Ε ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ
ΕΦΗ GRACE - HΣΑΠ ΜΑΡΟΥΣΙ 40E TA 40 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ
ΜΑΣΑΖΑΚΙ - ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ 25Ε ΤΟ ΚΑΡΥΦΑΙΟ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ.
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ- 50Ε ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΕΚΤΟΝΩΣΗ
ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. 80Ε ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΑΛΛΟΣ 30, ΑΛΛΟΣ 50 , ΑΛΛΟΣ 100, ΑΛΛΟΣ 500Ε.
ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ....
Καλησπερα μάγκες.. Χριστίνα ξανθιά από joy τι λεει; παει φουλ;... Προ λίγων ημερών δοκίμασα Αλίκη από paradise..ευχαριστη και ευδιαθετη παρουσια .Στα του αγωνα, προσφερει φραπε και καλαμάκι,επισης να τονίσω αρκετά καλό μασάζ χωρίς ρουχα,βεβαια δαγκώνει αλλά όπως την βρίσκει κανείς. Αυτά.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Με γυαλιά ή δίχως ? Σε ένα σκίτσο που έχουν στην σελίδα τους φοράει γυαλιά ( της πάνε ) και σε δεύτερη δίχως γυαλιά .. όμορφη έτσι και αλλοιώςΚατα τη διαρκεια του μασαζ φοραγε τα ρουχα της,μετα τα εβγαλε.προσωπο 7/10 αλλα κορμι 9,5/10.
Χωρις γυαλια,μονο ηλιου γιατι ηταν μεσημερι...Με γυαλιά ή δίχως ? Σε ένα σκίτσο που έχουν στην σελίδα τους φοράει γυαλιά ( της πάνε ) και σε δεύτερη δίχως γυαλιά .. όμορφη έτσι και αλλοιώς
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Δεν έθιξα την εξωτερική εμφάνιση (που για να την ξέρω σημαίνει ότι έχω δοκιμάσει, άρα μου αρέσει και εμένα).Λογικό να ξέρεις περισσότερα,σαν Ανώτερος που είσαι...Αυτήν λέω ναι,με το τατουάζ στην κλείδα,την ξανθιά. Η άποψη μου για την εμφάνιση της δεν αλλάζει επειδή ήταν στουντιοκόρη,όμορφο κορίτσι,είχε διάθεση να με ικανοποιήσει.
Αναφέρθηκα στο στούντιο πληροφοριακά. Για να ξέρουμε που καταθέτουμε και γιατί η συγκεκριμένη στην αρχή έπεσε από τα σύννεφα όταν ανέφερα το αισθησιακό κομμάτι.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 780
- Πόντοι
- 81
Δεν ξέρω . Δεν εχω πάρει ακόμα. Λόγω ονόματος μπερδεύτηκα. Μόνο μου την είχαν στείλει και φαινόταν καλό Πιπίνι και φρέσκο . Δοκίμασε νκανεις ?...και σου απάντησαμε ότι δεν λέμε για την Ζωή του empire άλλα για τη Ζωή του Velvet που πήγε στο Silk. Εσύ μπήκες στη σελίδα του Silk είδες την ξανθιά Ζωή και λες εδώ είμαστε.. δε σκέφτηκες ότι μπορεί να υπάρχει και άλλη, και καλά έκανες....Έλα πες μας τώρα και για του empire τη Ζωη
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Αγόρια... και κορίτσια,γιατί πιθανολογω ότι υπάρχουν και αυτά εδώ μέσα...Καλά είναι ένα θέμα να μην το ανακυκλώνουμε για μέρες,βδομάδες ,μήνες... κουραζόμαστε και κουράζουμε και τους υπόλοιπους χρήστες/επισκέπτες που διαβάζουν...Οι ενδιαφερόμενοι πάνω σε κάτι που θέλουν να μάθουν καταλαβαίνουν, και το αντίθετο.. Αναρτήσεις τύπου Δήθεν δε κατάλαβα,με μπερδεψε το όνομα,πατάω σε ενα όνομα για να φανεί κάποιο άλλο όνομα, και όλα αυτά τα παραπλανητικά δε χρειάζονται.Με πολύ καλη φιλική διάθεση όλο αυτό.
Τελευταία τροποποίηση:
Αλήθεια τώρα??? Κοιτώντας το Instagram της έχει απορίες για το αν παίζει κάτι παραπάνω?Τι δεν κατάλαβες???Μια από ινσταγκραμ sofiaxsepentzi ξεκίνησε ως σοφία στο lotusrelax ξέρει κανείς άμα παίζει κάτι παραπάνω;;;από ότι διάβασα δε παίζουν πολλά στο lotus
Επίσης,από ποτε δε παίζουν πολλά στο lotus ? Εγώ έχω καιρό να πάρω,άλλα στο παρελθόν,όχι το μακρινό, αβίαστα σε φραπεδιαζαν ..
Καλησπέρα σε όλους!
Έχει δοκιμάσει κανείς μασάζ εδώ , να μας πει εμπειρίες και αν τυχόν προχοράει; Η είναι στα δεν; Klea Eklena (@kleaeklena) • Instagram photos and videos
Έχει δοκιμάσει κανείς μασάζ εδώ , να μας πει εμπειρίες και αν τυχόν προχοράει; Η είναι στα δεν; Klea Eklena (@kleaeklena) • Instagram photos and videos
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις