You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Αλεξάνδρα μασάζ κακό , εμφάνιση μέτρια , φραπές 30€, ρούχα δεν έβγαζε.Για κάποιες που μου έστειλε πρόσφατα το ΝΤΕΛΟΥΞ και συγκεκριμένα Αρτεμις,Μόνικα,Αλεξάνδρα ούτε μου θυμίζουν κάτι ούτε έχει γραφτεί τίποτα αν δεν κάνω λάθος,όποια πληροφορία είτε εδώ είτε πμ ευπρόσδεκτη!
Μόνικα μεταγραφή από osmose.
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
προς φιλους παντρεμενους βαλτε φραγη εισερχομενων σε ανεξαρτητες μασατζουδες γιατι ειδη ξεκινησαν τα καλησπερα ελπιζω να μην ενοχλω.....
Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να χρησιμοποιούν «κόκκινο» κινητό ειδικά διαμορφωμένο για καταδρομικές επιχειρήσεις. Γνωστό και ως Μασαζοκινητό ή Μπουρδελοκινητό.σε μένα ναι...βάλτε viber με κρυφές συνομιλίες μπας και σωθείτε!όλα τα άλλα μπλοκ!
Η ανεξάρτητες καραδοκούν όταν πέσει αναδουλειά (και δεν αναφέρομαι μόνο στην Αριάδνη).
Φυσικά επιβάλλεται στην ταπετσαρία του να χρησιμοποιηθεί ο γλομπέος.
pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
σε μένα καμία δεν στέλνει και ας είμαι ελεύθερος...προς φιλους παντρεμενους βαλτε φραγη εισερχομενων σε ανεξαρτητες μασατζουδες γιατι ειδη ξεκινησαν τα καλησπερα ελπιζω να μην ενοχλω.....
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
ε ποια άλλη;;; Οι άλλες είναι σοβαρές.. Ξέρουν ότι δεν πρέπει να ενοχλούν τον πελάτη.Το αριαδνακι?????......
Δεν ιδρώνει το αυτί της αγαπούλη..Το τηλ σου που το βρήκε? Εσύ της το έδωσες να φανταστω..., επίσης να μην στέλνει της το έχεις πει?
Μόνος ένας τρόπος υπάρχει για να γλυτώσετε . Πείτε της είναι πολλά τα 120€. Αν θες έλα για δίωρο πρόγραμμα με 50€ και κώλο. Θα σε διαγράψει απο μόνη της. Δοκιμασμένο!!!
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Εχεις δικιο. Το εχει κανει ηδη 3 φορες η συγκεκριμενη ακομα και αν τις εχω πει οτι θα επικοινωνησω εγω μαζι τηςπρος φιλους παντρεμενους βαλτε φραγη εισερχομενων σε ανεξαρτητες μασατζουδες γιατι ειδη ξεκινησαν τα καλησπερα ελπιζω να μην ενοχλω.....
pouroneos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
μα δεν είπε ποια ήταν!!!Εχεις δικιο. Το εχει κανει ηδη 3 φορες η συγκεκριμενη ακομα και αν τις εχω πει οτι θα επικοινωνησω εγω μαζι της
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
τι κάνει νιαου στα κεραμίδια;;;μα δεν είπε ποια ήταν!!!
Poulmanakious
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2022
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα την ίριδα απο την ομάδα της Τεα πιστεύεται αξίζει να δοκιμαστεί?
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 206
Ναι....Καλησπέρα την ίριδα απο την ομάδα της Τεα πιστεύεται αξίζει να δοκιμαστεί?
Δεν χανεις τιποτα,τ αξιζει τα λεφτα της,αδυνατο κορμακι με ρωγα κρεμαστρα κ καλο καλαμακι.ειναι καλη στο barefoot κ στο b2b.
Καλησπέρα την ίριδα απο την ομάδα της Τεα πιστεύεται αξίζει να δοκιμαστεί
Φίλε σε ποια Έλενα αναφέρεσαι??Και για αποφύγει παρεξηγήσεων εχω σχολιάσει και στο παρελθόν αλλα ακομα μου κανει εντυπωση πως ειναι κλεισμένη τοσο συχνά, ενώ στην ουσία δεν κανει τιποτα Καλα..
Την πιτσιρικα απο joy και your.Φίλε σε ποια Έλενα αναφέρεσαι??
Πολύ καλή,αν και η πρώτη εικόνα δε θα σ ενθουσιάσει.Αδύνατη,μικρόσωμη,αλλά με όμορφα μάτια όταν μαζέψει τα μαλλιά και φανεί το πρ'οσωπο. Πολύ δυνατή σε χειρομάλαξη,πελμομάλαξη και πεολειχία. Στο σώμα με σώμα σου κάνει πραγματικά μασάζ και σε 69 κινείται πολύ άνετα. Θα φύγεις ξεπιασμένος και εκτονωμένος.Καλησπέρα την ίριδα απο την ομάδα της Τεα πιστεύεται αξίζει να δοκιμαστεί?
Καλημέρα,Πολύ καλή,αν και η πρώτη εικόνα δε θα σ ενθουσιάσει.Αδύνατη,μικρόσωμη,αλλά με όμορφα μάτια όταν μαζέψει τα μαλλιά και φανεί το πρ'οσωπο. Πολύ δυνατή σε χειρομάλαξη,πελμομάλαξη και πεολειχία. Στο σώμα με σώμα σου κάνει πραγματικά μασάζ και σε 69 κινείται πολύ άνετα. Θα φύγεις ξεπιασμένος και εκτονωμένος.
Σε σχέση με την Ιριδα συμφωνώ απόλυτα πολύ καλή και τίμια επιλογή επαγγελματίας σε όλα της αποκλείεται να φυγεις δυσαρεστημένος είναι κοντούλα και αδύνατη αλλά πολύ φιλότιμη!! Μπράβο στην Τέα (που προσπαθώ καιρό να κλείσω αλλά έιναι πάντα booked δυστυχώς) για την κουλτόυρα που έχει περάσει στο τιμ της.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις